Ne dersiniz ;)
Printable View
Ne dersiniz ;)
iyi fikir. zaman mekan versenzi daha ii olmaz mı?
bencede güsel olur..tuniye katılıorum belirlerseniz yeri zamanı daha ii olur:)
illa erciyeste buluşmamıza gerek yok. kayseride biyerde de olur. ve hafta sonu olursa daha iyi olur. malüm milletin işi gücü var haftaiçi..
arkadaslar ben 26 aralık ogleden sonra kayserıde olucam o gun aksama dogru ve cumartesi erciyes te olucam artık kar olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum... ???
Orda görüşme şansımız olursa güzel olur :)
benim pek umudum yok ama umarım kar olur...
kısmetse 30 ocaktan sonra 2 hafta erciyesteyim. kayserideki kartutkunları ile görüşmek dileğiyle :D
Walla tuni kardeşim yer ve zamana gelince gelecek ve gelmek isteyen arkadaşlarla ortak bir karar verelim diye düşündüm olmaz mı? ;)
28 aralık pazar gününe ne dersiniz.arabası olan arabayla gelır .
olmayanlarla beraber develi arabası sağ olsun ercıyeste bi piknik ayarlayalım.
kurbandanda cıktık .Bİ MANGAL PARTİSİ YAPARIZ.kar olursa ne ala olmazsa tanışırız.
bencede 28 aralık günü ideal.
hem o zamana kayma ihtimalimizde var.
ben istanbul dan gelicem 26-27 aralık ordayım 28 bulusursanız size iyi eglenceler arkadaslar :)
bende büyük ihtimalle o tarihte izmirde olcam. abim gelecekmiş onu görmeye...
[quote=alper38 ]
bencede 28 aralık günü ideal.
hem o zamana kayma ihtimalimizde var.
[/quote]
+1
herkes başka bi tarih söylüo nasıl uzlaşcaz bu durumda ??? ;D
28 aralık olmasın ya ben ankarada olcam o gün sınavım var
selam nbr nasılsın bi kaç gündür konuşamıyoruz iş nasıl gidiyır
yanlış mesaj :))
;) ;D ;D özelden özelden ..
sanırım kayseride kimse yok
ben kayserideyim arkadasim :)
ayarlayalim bi buluşma, ama bence erciyeste olmasın assağıda tanişma anlaminda cafede falan oturalim. bi kere birbirimizi tanidiktan sonra ne de olsa yukarda buluşuruz, kayarken rastlariz birbirimize.
valla kar yagmazsa zaten ancak oyle bır bulusma ayarlanacak gıbıme gelıyor
Arkadaşlar bu hafta içi akşam müsaitseniz buluşmayı gerçekleştirelim.
valla arkadaslar bu hafta sonu cumartesı saat 9 da sezon acılıyor.bizde bu buluşma için en uygun pazar saat 10 da hisarcık pisti olarak karar verdik biz oldayız gelmek isteyenler haber versinler
1)karagozlum9999
2)alper38
Bence onun öncesinde buluşup tanışsak diyorum nedersiniz... ;)
kendimden örnek vereyim ben bi pazar günü boşum ama diğer arkadaşları bilemem.
Akşam olur alper kardeş... ;)
zaten pist durumuna bakarız kayılmayacak sekıldeyse cafede tanısma faslı geceriz.
ben akşamları üniversiteye gidiyorum saat 17 de ders başlıyor 22 de bitiyor.
gündüzleride malum çalışıyoruz.
En iyisi erciyeste :D
[quote=eleanor ]
En iyisi erciyeste :D
[/quote]
kesinlkle en iyi bulusma yeri ;) mesela bu cuma :)
gönül isterdiki katılalım kayserideki bulusmaya ama malesef tatillerin tukendıgı yılın bu zamanlarında zor oralara gelmek.. serhat bizim yerimize de katılsın artık ;D
[quote=onuralp__ ]
kesinlkle en iyi bulusma yeri ;) mesela bu cuma :)
[/quote]
Cuma zor kardeş çalışan arkadaşlar var okulu olan var bu yüzden en iyi zaman olarak pazar gününü seçtik ok... ;) :D
[quote=eleanor ]
Cuma zor kardeş çalışan arkadaşlar var okulu olan var bu yüzden en iyi zaman olarak pazar gününü seçtik ok... ;) :D
[/quote]
pazar da gelirim :)
kim ne zaman bulusur bilemem ama sercan ında dediği gibi biz pazara kararlaştırdık.
herkezi bekliyoruz
[quote=karagozlum9999 ]
kim ne zaman bulusur bilemem ama sercan ında dediği gibi biz pazara kararlaştırdık.
herkezi bekliyoruz
[/quote]
hani sen yola gidiodun noldu :)
bende çorum daki kar tutkusu üyesi ile buluşmaya gidiyorum(kendisi eşim olur üye değil ama eş durumundan kar tutkusunun doğal üyesi yemeğe çağırıyor ;D ;D ;D ;D)
[quote=SEYİRCİ ]
bende çorum daki kar tutkusu üyesi ile buluşmaya gidiyorum(kendisi eşim olur üye değil ama eş durumundan kar tutkusunun doğal üyesi yemeğe çağırıyor ;D ;D ;D ;D)
[/quote]
mehmet abi ayarladınz mı pazar gunu bana board ogretmeye gelecen dimi :)
;D ahahaa bana kim öğretcek bordu :D :D
arkadaslar yarın sabah adanadan kayserıye boarda gıdecem yolların durumu hakkında bılgısı olan var mı?