Erciyes'e 50 kilometrelik Pist Yapılıyor
Kayserililer işi büyütüyor....:)
demişken.... bir fıkra ile başlayalım..altına güzel de , bir haber ekleyelim tabi....
birgun adamin biri bir otele gitmis...
otelde aksam yemegi yerken garson yanina yaklasmis
.sormus bir emriniz var mi diye. garson o kadar guzel sormuski adamin dikkatini cekmis
o anda adam sormus garsona,
* nerelisin?
bizim garson .hemen cevap vermis,
- kayseriliyim.
* kacsenedir bu otelde calisiyorsun?
bizim kayserili hemen cevap vermis,
- onsenedir..
*on senedir bu otelde calisiyorsun?
oteli hale uzerine geciremedin mi?
bizim kayserili derin bir nefes cekmis,
-ah sorma dayi sorma...bu otelin sahibi de kayserili..ondan geçiremedim...:laugh:
[URL="http://www.internethaber.com/kayseri/erciyeste-temel-atma-hazirligi-262823h.htm"]Erciyes'te temel atma hazırlığı[/URL]
Cevap: 50 kilometrelik pistler.....!!!
Şimdi soruyorum, bu 50 kmlik pistten aşağı bi şekilde indik diyelim kaç saatte çıkılacak geriye
[quote=darksky;165959]Şimdi soruyorum, bu 50 kmlik pistten aşağı bi şekilde indik diyelim kaç saatte çıkılacak geriye[/quote]
kayserili seni aşağıda bırakmaz..bu iş tamamen duygusal bir hal alır..ve seni hemencecik çıkarır..
şaka bir yana.. çok ciddi bir proje ile sahne alacak erciyes :thumbup1:
darksky :
[URL="http://spor.haberler.com/erciyes-kayak-merkezi-yapilacak-tesislerle-kayak-2125479-haberi/"]HABER: Erciyes Kayak Merkezi, Yapılacak Tesislerle Kayak Sezonunu Daha Erken Açacak haberi[/URL]
50km'lik pist toplam uzunluk değil ise tam kayseri işi olmuş... dolandıra dolandıra 50km'ye çıkartmışlardır hesapta... :)
Palandöken, Erciyes, Doğudaki küçük ilçelerde dahi başlayan tesisleşmeler.. çook güzel haberler bunlar, kayak ülkemde hakettiği yere gelecek inşallah...
[quote=darksky;165959]Şimdi soruyorum, bu 50 kmlik pistten aşağı bi şekilde indik diyelim kaç saatte çıkılacak geriye[/quote]
Dark merak etme bir şekilde çıkarız.
Burda sorman gereken şey erciyeste ev fiyatları nekadar???
Pılı pırtı hanımı manımı toplayıp erciyese taşınıcam ben :biggrin:
Cevap: Erciyes'e 50 kilometrelik Pist Yapılıyor
@darkmafia: Erciyes'te ev yok ama şehir 15 bilemedin 20dk... ;)
[quote=oliver_han;166019]@darkmafia: Erciyes'te ev yok ama şehir 15 bilemedin 20dk... ;)[/quote]
Her ne naneyse Kayak merkezine en yakın yerleşim biriminde 140 m²+ en az 4 oda bir ev vardır herhalde. Yoksada alırız bir arsa kışa kadar yaptırırız orta halli bir ev artıkın...kesintisiz 50 km SB action oyoy hayali bile yordu beni. Arada 2 kere yemek yeriz be :D
[quote=DarkMafia;166030]Her ne naneyse Kayak merkezine en yakın yerleşim biriminde 140 m²+ en az 4 oda bir ev vardır herhalde. Yoksada alırız bir arsa kışa kadar yaptırırız orta halli bir ev artıkın...kesintisiz 50 km SB action oyoy hayali bile yordu beni. Arada 2 kere yemek yeriz be :D[/quote]
bahsettiğin bölgelerde müstakil evler var... 300-500m2... rahat rahat yeter... hem doğalgazda var... ohh... şööle güzel bir izolasyon, rahat rahat ısınırsınız... ;)