19 Haziran 2010 Sukay Park
Arkadaşlar,
Birkaç tel görüşmesinden sonra 3-4 kafadar Cumartesi günü Saat 2 de Bursa Sukayda olucağız.
Gelmek isteyen tüm Bursalı arkadaşları bekleriz. Araç sıkıntısı olan kişiler profilimdeki cep numarasından ulaşabilirler. İtinayla alınır.
Bursa dışı katılmak isteyenler olursa gene itinayla sabah terminalden yada Mudanya feribot iskelesinden karşılanır. Gelmek isteyen katılımcı sayısı önemli ona göre Araba-Minibüs-Kamyonet-Kamyon olmadı Otobüs ayarlamam gerekir :001_tt2:
La_Hawle malesef aramızda olamicak.
Şuanki Liste
1. Narçiçeği89
2. Freezeplay
3. Chayanne
4. DarkMafia
5. Yassax (La_Hawle elinde bulunan vekaleti bana devretti kaçarın yok:lol:
6.)
Cevap: 19 Haziran 2010 Sukay Park
Budur..:thumbup:..bedenen olamasam da ruhen sizlerle olacağım..:)
[quote=DarkMafia;164425]Arkadaşlar,
Birkaç tel görüşmesinden sonra 3-4 kafadar Cumartesi günü Saat 2 de Bursa Sukayda olucağız.
[/quote]
Saat 2 de pist biraz yogun olur, sabah 10-11 gibi başlanırsa daha sakin ve verimli geçer ama olurda programına uymayan olursa herzaman hertürlü ordayım :thumbup1:
[quote=DarkMafia;164425]Arkadaşlar,
Gelmek isteyen tüm Bursalı arkadaşları bekleriz. Araç sıkıntısı olan kişiler profilimdeki cep numarasından ulaşabilirler. İtinayla alınır.
Bursa dışı katılmak isteyenler olursa gene itinayla sabah terminalden yada Mudanya feribot iskelesinden karşılanır. Gelmek isteyen katılımcı sayısı önemli ona göre Araba-Minibüs-Kamyonet-Kamyon olmadı Otobüs ayarlamam gerekir :001_tt2:
La_Hawle malesef aramızda olamicak.
Şuanki Liste
1. Narçiçeği89
2. Freezeplay
3. Chayanne
4. DarkMafia
5. Yassax (La_Hawle elinde bulunan vekaleti bana devretti kaçarın yok:lol:
6.)[/quote]
amada bu olmadıki yaa :( keşke daha erken haber verseydiniz bende katılmaya çalışırdım :crying:
[quote=metalium;164452]amada bu olmadıki yaa :( keşke daha erken haber verseydiniz bende katılmaya çalışırdım :crying:[/quote]
Sen gelince insanların morali bozulduğu için geç haber vermiş olabilirler mi üstadım ?
:)
[quote=Maverick;164456]Sen gelince insanların morali bozulduğu için geç haber vermiş olabilirler mi üstadım ?
:)[/quote]
Heee hee hee :biggrin: komplo kuruldu diyosun yani :)
Ankara olmasa kesin oradaydım , zaten çok özledim kaymayı. En kısa zamanda bunun tekrarını Bursa da yada Antalya da yapmalıyız ;)
[quote=metalium;164469]Heee hee hee :biggrin: komplo kuruldu diyosun yani :)[/quote]
[quote=Maverick;164456]Sen gelince insanların morali bozulduğu için geç haber vermiş olabilirler mi üstadım ?
:)[/quote]
Komplo yok komplo bizi bozar kardeş. Bana haber ulaşır ulaşmaz siteye yapıştırdım walla. Fikir babasının (aslında anası narçiçeği89) net problemi olduğu için tel vasıtasıyla ulaşabildiği 2-3 kişiye söylemiş banada haber verdi ve hemen siteye yazdım.
[quote=Emrah;164477]Ankara olmasa kesin oradaydım , zaten çok özledim kaymayı. En kısa zamanda bunun tekrarını Bursa da yada Antalya da yapmalıyız ;)[/quote]
Emrah 1 gün önce ben geliyom kaymaya de sukay parkı boşaltim sana. Alt tarafı bomba var ihbarı yaparım :biggrin: Millet kaçar bizde rahat rahat kayarız... :lol::lol::lol: