07 MART Ankara'dan Kartalkaya
Yaw pazar sabah Kartalkaya'da hava müthiş görünüyor rüzgar az, güneş çok, sıcaklık eksilerde ideal bir board günü gibi duruyor :thumbup1:
Burton Games var ama ilgimi çekmez açıkçası, ben Kartal'da deli gibi kaymayı tercih ederim ;)
Velhasılıkelam gidecek olanlarla haberleşip, buluşabiliriz ;)
Not: Bu arada pazar sabahı Erciyes'te müthiş görünüyor taze karda var, muhtemelen tadından yenmez 2. etap ;)
Cevap: 07 MART Ankara'dan Kartalkaya
nasıl gitmeyi düşünüyorsun ss? otomobil/tur?
Arabayla gitmeyi düşünüyorum Oliver, benim ev Eryaman'da Dörtdivan üzerinden 1,5 saatte Kartalkaya'ya ulaşıyorum :closedeyes:
Yanımda kimse yok gelmek istersen yada isteyenler olursa konuşabiliriz ;)
[quote=snowstuff;137943]Arabayla gitmeyi düşünüyorum Oliver, benim ev Eryaman'da Dörtdivan üzerinden 1,5 saatte Kartalkaya'ya ulaşıyorum :closedeyes:
Yanımda kimse yok gelmek istersen yada isteyenler olursa konuşabiliriz ;)[/quote]
hem 6 hem 7 gidelim mi? :D
bende gelirim :PP 6 7 gitmek aslında daha iyi gibi :D
valla oliver + devil_driver hazır... sanırım 4ncüyü bulmakta da zorlanmayacağız... skipass hadisesini nasıl çözüyorsun ss?
6 benim malesef Oliver ve Devil Driver,
ama 7 uyar ;)
Geçen sene l bir arkadaş bulmuştum o sağolsun, %50 indirim alıyordu ama o bu sene ayrılmış, geçen gittiğimde paşa paşa 90 tl bayıldım :001_unsure:
ama geçen sene olan bu sene de olur bi araştırmak lazım ;)
Malzemeler var ama 4 kişi sığarız sanırım, araç üstü kitim yok malesef :huh:
[quote=snowstuff;138044]6 benim malesef Oliver ve Devil Driver,
ama 7 uyar ;)
Geçen sene l bir arkadaş bulmuştum o sağolsun, %50 indirim alıyordu ama o bu sene ayrılmış, geçen gittiğimde paşa paşa 90 tl bayıldım :001_unsure:
ama geçen sene olan bu sene de olur bi araştırmak lazım ;)
Malzemeler var ama 4 kişi sığarız sanırım, araç üstü kitim yok malesef :huh:[/quote]
kayaklar için iki adet kayak taşıyabilen mıknatıslı bir zımbırtım var... onu getiririm np... ;)
Valla organizasyon oldu resmen :thumbup1:
[quote=Night FLighT;138048]Bakıyorum da Ankara Çaktırmadan,yandan yandan Burton Games'e Gidiyor ...:thumbup1:[/quote]
night ve çetesi yine cumartesi mi gidecek... ???