murat dağa yağmurumu yağıyor
Printable View
murat dağa yağmurumu yağıyor
inşallah yağmıyodur gerçi kötü duyumlar aldım da bayram günü kulaklarımı çınlatmaya niyetim yok :'(
arkadaslar dün aksam uluıdagdaydık. tepelere kar yagmıstı haberınız olsuuunn ayrıca agaoglu yenılenıyor suanda sadece 2 otel acık genc yazıcı ve ismini bile anımsayamadıgım kötü bi otel.
oradaki insanlarla konustum v.s uludagda gecen sene kasım 15 de pistler acılmıstı bu sene daha sert gececek gibi gozukuyor dediler.
umarım bir an once yagar. uludaga yagdıgına göre kartalkaya ya da ilk kar kesin düşmüştür.
[quote=climbski ]
arkadaslar dün aksam uluıdagdaydık. tepelere kar yagmıstı haberınız olsuuunn ayrıca agaoglu yenılenıyor suanda sadece 2 otel acık genc yazıcı ve ismini bile anımsayamadıgım kötü bi otel.
oradaki insanlarla konustum v.s uludagda gecen sene kasım 15 de pistler acılmıstı bu sene daha sert gececek gibi gozukuyor dediler.
umarım bir an once yagar. uludaga yagdıgına göre kartalkaya ya da ilk kar kesin düşmüştür.
[/quote]
geçen sene 15 kasım değil 15 aralık gibi açılmıştı pistler yanlış hatırlamıyorsam. hatta aynı hafta sonu kartalkayada açmıştı bizde sezonu orda açmıştk
tamam işte bu sene inşallah 10 15 kasım gibi açarız sezon soğuk geçicek ne de olsa :D :D :D
hadi hayırlısı arkadaşlar inşaallah biran önce kaymaya başlarız.böyle haberleri duymak insanı çok sevindiriyor.
bu sene sağlam bir kış geçecek...
Bayramın 2.günü uludağa çıktım sezonun ilk karını uzaktanda olsa gördüm ;D kar kokusuda geldii madenin üstündeki kayalarda kar kendini belli ediyo sanki bu sezon çok erken kayıcaz gibi geliyo
evet inşallah bu sene erken kaymaya başlıycaz.
ama inşallah kaymayada doyarız bu sene
:D :D :D :D
bizde kartalkaya da kasımın 10 u gibi kayarız inşallah sarıkamışa gitmeden önce bir iki ısınma hiçte fena olmaz :) :) :)
[/quote]
Kartalkaya'da oteller 1 aralık tan önce açılmaz.Ama erken açma durumları olursa ilk duyanlardan olurum zaten.Bilgilendireceğim...