:00020536:Bu yıl snowboard ile düşmelerime yeni bir boyut kazandıracağım sanırım! :afro: heyecan yaptım birden. :)
Printable View
:00020536:Bu yıl snowboard ile düşmelerime yeni bir boyut kazandıracağım sanırım! :afro: heyecan yaptım birden. :)
Air beg düşünüyorum!! :) [QUOTE=Berat;202593]Siz bence bu düşme olayına pratik bir çözüm bulun.Artık küçük yastık mı olur bilemem :)[/QUOTE]
Kayakcilar Trt yi acin focused programinda kayakcilar super offpist yapiyorlar. Kayak yapsam boyle yapmak isterdim ;)
oooooff of süper ötesi görüntüler booss :biggrin::biggrin:
[QUOTE=Seyirci;202644]oooooff of süper ötesi görüntüler booss :biggrin::biggrin:[/QUOTE]
İcim gitti gercekten, yanliz adamlarin kayaklari benin snowboard kadardi ;)
Atladığın birşey var sanırım Berat ben kayak yapıyorum zaten! ;) [QUOTE=Berat;202638]sen boşver snowboardu bence kayağa başla ;)[/QUOTE]
O da iyiymiş... Yeni bir polemik konusu daha :lol: Canoncular Nikoncular a dönmesin yakında :) Bu arada Nikoncuyum da diim bari :001_tongue:[QUOTE=Berat;202669]ne biliyim ben,genelde düşenlere snowboardculardan alışkın olduğumuzdan sende ara kaynadın gibi :)[/QUOTE]
Böyle bir ikilem yaşaman normal :) ben de memnun oldum Berat. Forum güzel ve umarım sezona da güzel aktiviteler baabına yansır.. ;) [QUOTE=Berat;202757]hahaa :) Olur böyle vakalar,önemli olan tanışmak.Benim resmime bakınca kayak yaptığım belli oluyor dimi,senin kini anlama ihtimalim bu sebeple olamadı. Neyse konu uzadı bu arada bende nikoncuyum :lol: :biggrin:[/QUOTE]
Cevap: Zevkler ve renkler sanırım :) en uygunu bu olacak. :thumbup:[QUOTE=Berat;205262][B]soru :[/B][COLOR="#FF0000"][B][SIZE=3]SNOWBOARD[/SIZE][/B][/COLOR] mu [COLOR="#008000"][B][SIZE=3][COLOR="#008000"]KAYAK[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] mı?
[B]Cevap:[/B] [B][SIZE=3][COLOR="#008000"]KAYAK :)[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]
Bebekler gibi emekler pozisyonda sırttan hızlanmalı ve ayak frenli!! :)