Cevap: 17-21 Mart 2010 Sarıkamış Çamkar Otel
[quote=oliver_han;142518][B][COLOR=blue][U]uyarı: kars havalimanına uçacak arkadaşların otel transferi için uçuş numarası ve saatlerini oliver'a bildirmeleri önemle rica olunur...[/U][/COLOR][/B][/quote]
Abi biletler pazartesi elimizde olucak.Sabah 10.00-11.00 gibi yollamış olurum sana bilgileri.Uygun mudur ?
Kaldı 3 gün.
Bugün pazar kaldı 2.
Salı günü eşya toplama
Kaldı 1 gün :)
Matematiği seviyorum...
saka maka 59 kisi olmusuz:w00t:
imzamiz gurler artik ama sandalyeleri yoplayip beraber oturabilecegimiz konusunda endiselerim var :huh::blink::001_tt2::biggrin:
[quote=Josp;142672]Abi biletler pazartesi elimizde olucak.Sabah 10.00-11.00 gibi yollamış olurum sana bilgileri.Uygun mudur ?[/quote]
uygundur... çarşambaya kalmayalım da... :lol:
[quote=nitebore;142709]saka maka 59 kisi olmusuz:w00t:
imzamiz gurler artik ama sandalyeleri yoplayip beraber oturabilecegimiz konusunda endiselerim var :huh::blink::001_tt2::biggrin:[/quote]
ayıp ettin nitecım... bahçeyi kapattırayım u düzeni masa yaptırayım istersen... :lol:
[quote=oliver_han;142719]ayıp ettin nitecım... bahçeyi kapattırayım u düzeni masa yaptırayım istersen... :lol:[/quote]
kil cadira sigmayiz diye mi acik havayi teklif ediyorsun :biggrin:
masa u da olsa o da olsa birbirimizi zaten duyamayiz :sleep::sad:
[quote=nitebore;142723]kil cadira sigmayiz diye mi acik havayi teklif ediyorsun :biggrin:
masa u da olsa o da olsa birbirimizi zaten duyamayiz :sleep::sad:[/quote]
bahçe kış bahçesi nitecım... üstü kapalı... :lol: :lol: :lol:
o zaman ego kuralını hayata geçiriyoruz... erken gelen oturur... :001_tt2: :lol:
[quote=nitebore;142709]saka maka 59 kisi olmusuz:w00t:
imzamiz gurler artik ama sandalyeleri yoplayip beraber oturabilecegimiz konusunda endiselerim var :huh::blink::001_tt2::biggrin:[/quote]
Lütfen +1 yapabilir miyiz ? :D (Allah rızası için biri şu gülücükleri nasıl yapıldığını anlatsın)
[quote=iceman;142737]Beyler, bayanlar.. Telsizleri unutmayalım.. 3.38..:wink:[/quote]
Bende ilkokuldan kalma bi valki tolki var olmaz heralde :) Ciddi ciddi bu telsiz olayı nedir ?
Iceman, sen telsiz diyince aklima TopGun geldi. Be my wingman :) Nick değişemiyor muyuz ? Bende Maverick yapmak istiyorum.
[quote=Tifosi;142742]Lütfen +1 yapabilir miyiz ? :D (Allah rızası için biri şu gülücükleri nasıl yapıldığını anlatsın)[/quote]
[url]http://www.kartutkusu.com/profile.php?do=editoptions[/url]
bu linke gel, en altta diger ayarlar bolumu var, oradaki ilk secenekte "gelismis arayuz"un secili olduguna emin ol
[quote=Tifosi;142742] Bende ilkokuldan kalma bi valki tolki var olmaz heralde :) Ciddi ciddi bu telsiz olayı nedir ?[/quote]
telsiz ile ilgili sorularinin yanitlarini burada bulabilirsin:
[url]http://www.kartutkusu.com/kayak-ve-snowboarda-yeni-baslayanlar/3079-telsiz-secimi.html[/url]
Yok benim anlamadığım mutlaka telsiz almam mı gerekiyor ? Ben sizin kadar usta değilim, yani hayatımda hiç telsiz kullanmadım, mutlaka almam mı gerekiyor ?
[quote=Tifosi;142774]Yok benim anlamadığım mutlaka telsiz almam mı gerekiyor ? Ben sizin kadar usta değilim, yani hayatımda hiç telsiz kullanmadım, mutlaka almam mı gerekiyor ?[/quote]
mutlaka gerekli degil elbette sadece iletisim/kaybolma durumunda haberlesme icin faydali oluyor ;)
ayrica bizde de herkes usta degil, teknoloji sagolsun. mikrofonlu kulaklıklar sayesinde kayarken de konusabilmek mumkun oluyor ;)