8 günlük Sarıkamış tahmini :
Printable View
8 günlük Sarıkamış tahmini :
ARkadaşlar gelmek için tüm sınırları zorluyorum, Karayolları Misafirhanesi hemen pistin ordaymış sanırım. Bölgeyi bilen var mı ?
[quote=Tifosi;142368]ARkadaşlar gelmek için tüm sınırları zorluyorum, Karayolları Misafirhanesi hemen pistin ordaymış sanırım. Bölgeyi bilen var mı ?[/quote]
valla liftin önünde çamkar otel, arkasında toprak otel var... diğer tarafta jandarma ve askeri günübirlik tesisi var... onların arkasında da bir bina var... belki orasıdır :confused1: hoş sarıkamış'ta piste yakın sayılır... 5dk... :laugh:
17 Mart günü Ankara'dan Kars'a uçacak arkadaşlarımız ad-soyad ve elektronik bilet numaralarını oliver'a bildirirlerse online check-in işlemleri yanyana koltuklarda oturacak şekilde yapılacaktır... arz olunur... :P :))))
[quote=Night FLighT;142508]OLiver ;
Şu Bizim Son Listeyi Tekrar Buraya Koyar mısın ? Ama biz 6 kişinin tarihlerini Düzelterek :wink:[/quote]
ablacım size 6 kişilik koğuş ayarladım 16sı akşamı için... nasıl olsa o kadar saat trenle yolculuktan sonra uyuduğunuz yerin bir önemi kalmayacak... :001_tt2: :lol:
[quote=Night FLighT;142511]Sus Oli sus çok acayip planlarımız var bizim...Herşey çok ama çok güzel Olacak :thumbup1:[/quote]
valla 40 sayfanın 38'i geyik... hepsini silsem sadece listeyi mi bıraksam acaba? :lol: :lol: :lol:
[b][color=blue][u]uyarı: kars havalimanına uçacak arkadaşların otel transferi için uçuş numarası ve saatlerini oliver'a bildirmeleri önemle rica olunur...[/u][/b][/color]
kesin liste:
1nci Oda: Iceman (OK) + Night Flight (OK) (16-21 Mart)
2nci Oda: Ikoncan (OK) + Gülay (OK) (16-21 Mart)
3ncü Oda: Emre (OK) + Leyla (OK) (20-22 Mart)
4ncü Oda: gokbey (OK) + nuestra (OK) (16-21/17-21 Mart)
5nci Oda: Emrah + noperler + defne (All OK) (16-21/18-21 Mart)
6ncı Oda: oliver (OK) + engineer (OK) (17-21 Mart)
7nci Oda: Luniz (OK) + Nitebore (OK) (18-21 Mart)
8nci Oda: Kupeli (OK) + Kupeli (OK) (19-21 Mart)
9ncu Oda: Typhoon (OK) + Typhoon (OK) (19-21 Mart)
10ncu Oda: ySalman (OK) + ySalman (OK) (18-21 Mart)
11nci Oda: Iynem + Iynem + Iynem + Iynem (All OK) (18-21 Mart)
12nci Oda: Iynem + Iynem + Iynem (All OK) (18-21 Mart)
13ncü Oda: Gurkan (OK) + ahcu2000 (OK) (18-21/18-22 Mart)
14ncü Oda: Mnece (OK) + mountainrider (OK) + idl (OK) (18-21/17-21/19-22 Mart)
15nci Oda: cuneytd (OK) + cuneytd (OK) (19-22 Mart)
16ncı Oda: cuneytd (OK) + cuneytd (OK) (19-22 Mart)
17nci Oda: nitebore (OK) (18-21 Mart)
18nci Oda: Kingfischer (OK) + serden (OK) (17-21 Mart)
19ncu Oda: serden (OK) + serden (OK) (17-21 Mart)
20nci Oda: pino (OK) + ipekipek (OK) (17-21 Mart)
21nci Oda: bmagic (OK) + bmagic (OK) (19-22 Mart)
22ncü Oda: bkaan (OK) + bkaan (OK) (17-21 Mart)
23ncü Oda: Discovery + Discovery + Discovery (All OK) (17-21 Mart)
24nci Oda: tin soldier (OK) + tin soldier (OK) (19-21 Mart)
25nci Oda: seyirci (OK) + necla sultan (OK) (19-21 Mart)
26ncı Oda: mage (OK) + La_hawle (OK) (18-21 Mart)
27nci Oda: Josp (OK) + Josp (OK) (18-21 Mart)
[quote=Night FLighT;142475]Gelmene Çok sevindim :thumbup:[/quote]
Çok teşekkürler, bende siz değerli kayak dostlarıyla birlikte olursam çok sevineceğim ancak;
Trenle mi gelsem ? Yoksa Samsun'a otobüsle ordan bkaan ve drunbat'la mı geçsem ? Yada Samsun'dan direk otobüsle mi gitsem kararsızlıktan İstanbul'da kalıcam galiba.
Emrah hocamda, bkaan grubuda Allah razı olsun çok yardımcı oldular. Bende kararsızlık var.
[quote=Tifosi;142525]Çok teşekkürler, bende siz değerli kayak dostlarıyla birlikte olursam çok sevineceğim ancak;
Trenle mi gelsem ? Yoksa Samsun'a otobüsle ordan bkaan ve drunbat'la mı geçsem ? Yada Samsun'dan direk otobüsle mi gitsem kararsızlıktan İstanbul'da kalıcam galiba.
Emrah hocamda, bkaan grubuda Allah razı olsun çok yardımcı oldular. Bende kararsızlık var.[/quote] sana bir soru dedeni en son ne zaman gordun ?
[quote=iceman;142578]Trenle gel... :thumbup:[/quote]
Ice sizle gelmeyide çok isterim açıkcası, muhabbet iyi olur 36 saat :) Yancı bulursam bi ihtimal :), ama oda zor.
[quote=Emrah;142560]sana bir soru dedeni en son ne zaman gordun ?[/quote]
Geçen ay gördüm :) Ama anneanne vefat ettiği için, orada yalnız hep, uğramak istiyorum o sebepten.