Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[QUOTE=oliver_han;191706]boardcular yer ve hava hareketlerini sadece kendilerinin yapabildiğini düşünmüyor mu... :lol: :lol: :lol: uyanın arkadaşlar... yok böyle bir dünya... :lol: :lol: :lol:[/QUOTE]
+1
Geçenlerde birlikte kaymaya gittiğim bortçu bi arkadaş biraz çekingence snowparka girsekmi dedi. Tabi ki dedim. Meğer benim snowparkta kayarken sıkılacağımı düşünmüş :) Rampaları pas geçicem sandı galiba.
her ikisini de yapabilien biri olarak diyorum ki kayak daha özgür hareketler ve hız sağlıyor ama görsel güzelliği az:) board ise görsel güzelliği çok iyi ama hız ve hareket kısıtlılığı az :)
Kayak arkadaşlar :) board da sanki özgürlüğüm elimden alınmış zincirlenmişim gibi hissediyom
arkadaşlar..kesinlike board derim... yeni başladım ve acayip zevk alıyorum..eğer özgür olmak ve kaymanın tadına varmak istiyorum diyorsanız .....kesinlikle board...
kayak tabiki kayak, estetik zerafet hız özgürlük daha ne olsun arkadaşlar,ama board da yaptım tutukluluk hali hoşuma gitmedi (botların rahatlığına diyecek yok ama) :biggrin::biggrin:
[QUOTE=Seyirci;192159] botların rahatlığına diyecek yok ama :biggrin::biggrin:[/QUOTE]
Bu bilgilerin kayıt altına alınmasını talep ediyorum , Seyirci de hafif bir board a sapma hareketi gözlemliyorum ;)
[QUOTE=Emrah;192418]Bu bilgilerin kayıt altına alınmasını talep ediyorum , Seyirci de hafif bir board a sapma hareketi gözlemliyorum ;)[/QUOTE]
kardeşim ben boardda yapıyorum kayakta ama kayağın zevkini boardda bulamadım siz bulduysanız ne ala herkes keyfine baksın :biggrin::biggrin:
[QUOTE=Seyirci;192429]kardeşim ben boardda yapıyorum kayakta ama kayağın zevkini boardda bulamadım siz bulduysanız ne ala herkes keyfine baksın :biggrin::biggrin:[/QUOTE]
+1903
Hız olarak kesinlikle kayaktan çok zevk alıyorum. Kayakta yaptığım hızı board ile çok zor yapabilirim sanırım.