konuya dönersek... uçakla gelecek olup kars havalimanından transfer talep eden arkadaşlarımızın uçuş bilgilerini oliver'a iletmesi rica olunur... ;)
Printable View
konuya dönersek... uçakla gelecek olup kars havalimanından transfer talep eden arkadaşlarımızın uçuş bilgilerini oliver'a iletmesi rica olunur... ;)
Selamlar arkadaşlar .
Sizce 13 Mart Cumartesi günü Sarıkamışta kar durumu ve sertliği nasıl olur ?
Ben pek ümitli değilim ama, ümit verecek şeyler duymayı arzuluyorum. Yağmurdan dolayı kar bayağı erimiş diyorlar.
[quote=volcanoo;141997]selamlar arkadaşlar .
Yağmurdan dolayı kar bayağı erimiş diyorlar.[/quote]
neeeyyyyyy
Kaldı 5 gün...
[quote=nuestra;142030]Kaldı 5 gün...[/quote]
en pis günler geldi...geçmek bilmez şimdi bunlar..:bored:
son 15 saat 2 dakika:)
1) palandökenden kötü haber yağmur yağıyor.
2) burada yağıyorsa yarında sarıkamışta yağar.
3) yarış mevzuunda board cı her zaman kayakçıyı geçer yere temas bakımından eğer berabere kaldılarsa bu kayakçının yendiği anlamına gelir ki iddialıyım berabere kalmam :16: ve nie hiç board cı ismini yazmamış merak ediyorum.
4) kahvaltıyı kaçta yapıcaksınız 18 inde kahvaltıda yanınızdayımmmmm :38:
[quote=Baki;142041]1) palandökenden kötü haber yağmur yağıyor.
2) burada yağıyorsa yarında sarıkamışta yağar.
3) yarış mevzuunda board cı her zaman kayakçıyı geçer yere temas bakımından eğer berabere kaldılarsa bu kayakçının yendiği anlamına gelir ki iddialıyım berabere kalmam :16: ve nie hiç board cı ismini yazmamış merak ediyorum.
4) kahvaltıyı kaçta yapıcaksınız 18 inde kahvaltıda yanınızdayımmmmm :38:[/quote]
Baki, boardcu kayakçıyı geçemez yaa..o değilde.. bu yağmur işi kötü olmuş gerçekten..ama şehre yağmur yağdıysa dağa kar yağmış olabilir..
[quote=bkaan;142082]Baki, boardcu kayakçıyı geçemez yaa..o değilde.. bu yağmur işi kötü olmuş gerçekten..[/quote]
+1 bencede kayakçı boardcuyu geçemez..yağmur muuuu :(
13 Mart için pek olumlu tahminlerde bulunamayacağım... yağmur yagabilir hatta şimşek cakabilir... son 3-4 gündür sıcaklık artı derecelere çıktı ne yazık ki... ancak haftabasi kar yağışı bekleniyor... bizim gidecegimiz tarihlerde ( 17-18 Mart) güzel yağış olacak ve taze karda kayacağız...
su anda Sarıkamış'ta hava sıcaklığı 3 derece ancak -2 derece olarak hissedilmekte...