Ben genelde ahenkle kayar ahenklede dansederim :) onuda yaparim :)
Printable View
Ben genelde ahenkle kayar ahenklede dansederim :) onuda yaparim :)
[quote=Maverick;185574]Bağlıyorsunuz iki ayağınızı bir tahtaya, oh ne ala.
Gel bi kayak yap bakalım iki ayağını ahenkle dengede hareket ettirebiliyor musun ? :)[/quote]
Valla benim kayakçılarla bir derdim yok fakat bu boardculara düşmanlık (mecazen söylüyorum ) nedir acaba. Ayrıca board severler turlara gelmese sadece kayak yapanlar herşeye yeticekmi Otobüsü bile zor doldurursunuz vallahi :)
Ayrıca anket yapmışsınız sevgili adminler 433 kişi yanıtlamış ve 270 i snowboard demiş belkide bu kişilerin içinde hali hazırda kayak yapanda vardır . %60 snowboard sempatizanı var ne kadar konuşsak boş halk kararını vermiş :)
[quote=batista34;185696]Valla benim kayakçılarla bir derdim yok fakat bu boardculara düşmanlık (mecazen söylüyorum ) nedir acaba. Ayrıca board severler turlara gelmese sadece kayak yapanlar herşeye yeticekmi Otobüsü bile zor doldurursunuz vallahi :)[/quote]
Hep boardculara laf atılırya hani tehlikeliler diye geçtiğimiz haftasonu başımdan geçen 2 olayı aktarıyorum şimdi sizlere. Cennet pistinde pist dışında oturmuşum bi kayakçı abla geldi lostboy ahmet dikkat et demese kafamı uçuruyordu cellat gibi geçti ve tek tepkisi sessizce aaaayyy oldu bide iyi kaydığı halde. İkinci olay ise pist sonunda bi kayakçının hayvani bi şekilde lostboyun kafasına batonu vurup geçmesi oldu. Şimdi soruyorum hagimiz tehlikeli kayakçılar mı boardcular mı ?
En krali kizaktir abicim. İster boardcu ol ister kayakci; ister 7 yasinda ol ister 50 o kizagin ustune oturup tepeden kendini birakinca dunya durur bir sen kalirsin. Yasasin kizak drag.
kayak ile başladık board ile devam ettim, arada arkadaşa öğrenmesi için kayak aldık. ilk 2 iniş biraz zorladı sonrasında sorun yoktu.
ama ikinci gün tekrar board uma geri döndüğümde bayağı zorlandım diyebilirim. ama board varken, board ile özgürlüğün dünyasında uçmak varken, İTİRAF ediyorum kayağa bakamam :( maalesef sadece ticari olarak kayağa dönerim yani :)
[QUOTE=mikail1361;187209]kayak ile başladık board ile devam ettim, arada arkadaşa öğrenmesi için kayak aldık. ilk 2 iniş biraz zorladı sonrasında sorun yoktu.
ama ikinci gün tekrar board uma geri döndüğümde bayağı zorlandım diyebilirim. ama board varken, board ile özgürlüğün dünyasında uçmak varken, İTİRAF ediyorum kayağa bakamam :( maalesef sadece ticari olarak kayağa dönerim yani[/QUOTE]
iki ayağın da bağlıyken nasıl özgür olunabiliyor anlamıyorum... bu açıdan board benim için son derece kısıtlayıcı bir alet... daha da binmem... :lol: :lol: :lol:
[QUOTE=mikail1361;187209]kayak ile başladık board ile devam ettim, arada arkadaşa öğrenmesi için kayak aldık. ilk 2 iniş biraz zorladı sonrasında sorun yoktu.
ama ikinci gün tekrar board uma geri döndüğümde bayağı zorlandım diyebilirim. ama board varken, board ile özgürlüğün dünyasında uçmak varken, İTİRAF ediyorum kayağa bakamam :( maalesef sadece ticari olarak kayağa dönerim yani :)[/QUOTE]
Mikail herpsini anladım da ticari olarak kayağa dönerim kısmını anlayamadım ;)
Kayak yapınca ekstra para mı kazanıyon :P :):)
[QUOTE=oliver_han;187227]iki ayağın da bağlıyken nasıl özgür olunabiliyor anlamıyorum... bu açıdan board benim için son derece kısıtlayıcı bir alet... daha da binmem... :lol: :lol: :lol:[/QUOTE]
Oli ayaklarinda kayak olunca dagda bisiklete mi biniyon hayirdir :lol:
bırakın gençler board yapsınlar canım kayak yapan sayısı ne kadar az olursa bizim için o kadar iyi olur nasıl olsa bir gün kayaktaki özgürlüğü anlayacaklar