Cevap: Ilgaz Yıldıztepe Kayak Merkezi'ne Gidiyoruz (4-5 Ocak 2014)
1 -Seyirci
2 -Necla Sultan
3 -İynem
4 -Relax
5 -İynem +1
6 -İynem +2
7 -İynem +3
8 -İynem +4
9 -İynem +5
10-Seyirci +1
11-Seyirci +2
12-Seyirci +3
13-Seyirci +4
14-CemKa
15-NilKa
16-westblue26
17-capeside
18-Jasend
19-HopdediX OK
20-Maverick
21-Maverick +1
22-Caspian
23-Lucyinthesky
24-istanblues
25-istanblues +1
[QUOTE=turana;232671]:-P ya seyirci hocam neden hem 8 hem 9 numatali iki ayri odada kaliyorsunuz:banghead:
HTC One SV cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[/QUOTE]
eşlerim aynı odada kalınca döğüşüyorlar :)
sayin seyirci ve haremi... :lol:
[QUOTE=Seyirci;232675]eşlerim aynı odada kalınca döğüşüyorlar :)[/QUOTE]
Supersin Abi nedim :)))
Arkadaşlar Dikmen Pistinin ihaleyi alan firmanın beceriksizliği yüzünden bu yıl faaliyete geçmeyeceği yönünde duyumlar aldım. Çankırı Valisi ağır bir ceza kesmiş. Oysa benimde bu sezona dair izin planlarım vardı. Bu aldıgım haber beni baska alternatiflere yonlendirecek gibi gorunuyor :/
[QUOTE=rkucuk;232694]Arkadaşlar Dikmen Pistinin ihaleyi alan firmanın beceriksizliği yüzünden bu yıl faaliyete geçmeyeceği yönünde duyumlar aldım. Çankırı Valisi ağır bir ceza kesmiş. Oysa benimde bu sezona dair izin planlarım vardı. Bu aldıgım haber beni baska alternatiflere yonlendirecek gibi gorunuyor :/[/QUOTE]
Dostum bu bilgiyi nereden aldın, biz dün gideceğimiz otelle konuştuk pistin hazır olduğunu hatta kenardaki koruma bantlarının da takıldığını şuan kar durumu az olduğu için pistin açılmadığını kar durumu elverişli olduğunda pistin açılacağını söyledi. Yanlış bilmiyorsam pist uzunluğu 2500 mt diye hatırlıyorum.
Seyirci yaş tahtaya basmaz...İzlemeye devam...3 hafta var..
seyirci'nin sakalinin ... ... :lol: :lol: :lol: saka bir yana seyirci babaya guvenimiz tam... eger bir sakatlik varsa ondan degil otelden kaynaklaniyor demektir... bu devirde bir donemin erciyes'i, uludag'i gibi yalan dolanla; bir baska deyisle cakal zihniyetle is yapilabilecegini dusunuyorlarsa da vay hallerine... yillar boyu mevzusu doner durur... kaybeden ilgaz olur... zaten ilgaz'in bir numarasi yok; yildiztepe gelistirilirse belki ufak bir sansi olabilir... dolayisiyla tum ilgaz, kastamoni ve cankiri esrafini destek olmaya cagiriyoruz...
Cumartesi sabah piste gittim. Yeni pist hazır. Ancak kar seviyesi yeterli olmadığı için kayamadık. 4-5 Ocakta seviye yeterli olur sanırım. Bu arada ana yoldan sonraki kısmın yolunu düzeltmişler. Daha doğrusu inşaatı yapılan tünel yolunun bir kısmı kullanılıyor. Şu ana kadar ki tek negatif durum (duyum) ski-pass fiyatının 75 TL olacağını söylemeleri. Bana çok pahalı geldi. Kastamonu tarafında yeni açılacak olan yurduntepe (Ilgaz-2) pisti veya eski pist (Ilgaz-1) daha avantajlı olur. Şimdilik:
1 -Seyirci
2 -Necla Sultan
3 -İynem
4 -Relax
5 -İynem +1
6 -İynem +2
7 -İynem +3
8 -İynem +4
9 -İynem +5
10-Seyirci +1
11-Seyirci +2
12-Seyirci +3