Cevap: [Safranbolu] 2-3 Ekim 2010 Kartutkusu Yeme İçme Etkinliğinde Buluşuyorr...
[I]Evet arkadaşlar...İnkumundaki konaklama mekanlarını gezdim tekrar..3 alternetif mevcut.
1) Sunset Otel: 2 veya daha fazla gece konaklama yapılacak ise en güzel alternatif...Odaları yeni, şık, ağaçların içinde ve deniz görüyor...Gecelik fiyatı ön cephe de 120 TL,arka cephe 100 TL 2 kişilik oda fiyatı...
2) MTT otel : Mecbur kalınırsa konaklanacak bir otel. Deniz kıyısında, yemek yiyeceğimiz restoranın üstünde...Gecelik 2 kişi oda fiyatı 60 TL
3) Alihan Otel: MTT otelin yanında, aynı sırada..MTT ye göre biraz daha iyi, tek gece konaklama için uygun. Burasıda 2 kişi 60 TL..
Otel fiyatları 2 kişi Oda kahvaltı dahil, 0-6 yaş ücretsiz..
Bu durumda en uygun Alihan Otel olarak görüyorum...
Yaklaşık maliyet olarakda öngörüm şu şekilde:
1) Kahvaltı: 10 TL/Kişi (Yaklaşık, 10-15 arası değişebilir, kahvaltıya eklemeler olabileceğini varsayıyorum ,etli ekmek gibi)
2)Safranbolu gezisi: Müze, konak,Mağara girişleri 5-8 TL
3)Öğle yemeği: a) Pizza: Safranbolu Atamerkezin pizzasını tavsiye ederim (burada kumpir ve salatalarda çok güzel olur),diğer alternatif passaport pizza..b) Pideci: Kilcioğlunda pide tavsiye ederim, c)Kebap: Adana Dürümceyi tek geçiyorum. Buradaki fiyatlar Ankara daki orta ölçekli yerlerin fiyatları ile uyumludur.
4) Akşam yemeği: Mengen restoranda (Hamsi, barbunya, mezgit, istavrit, palamut,varsa iskorpit, çupra, levrek..Balık sevmiyorum diyenlere de et/tavuk ızgara)Ortalama 20 TL civarı bir hesap çıkar..Buradaki hesap ile ilgili düşüncem, yiyecek ve alkolsüzlerin toplam fiyatını kişi sayısına eşit bölerken ,alkollü içecek isteyenlerin kendilerinin extra olarak ödemesi olabilir,
Alkollülerin fiyatıda şişirilmiş değil...
5) Konaklama: Alihan Otel: 2 kişilik oda fiyatı tek gece, kahvaltı dahil 60 TL..
6) Amasra veya Bartın da öğle yemeği...
Bu durumda yaklaşık 100-150 tl civarında bir kişi başı harcama olacaktır...Tahmini bütçem böyle.....[/I]
[I] [/I]
[I][B][U]son durum:
[/U][/B]1- iynem - OK
2- iynem +1 - OK
3- iynem +2 - OK
4- iynem +3 - OK
5- seyirci - OK
6- necla sultan - OK
7- oliver - OK
8- oliver +1 - OK
9- Ali Şirin - OK
10- Ali Şirin +1 - OK
11- Ali Şirin +2 - OK
12- Emrah OK[/I]
[I]13- Noperler (Opsiyonlu)
14- Defne (Opsiyonlu)
15- cemka (opsiyonlu)
16- nilka (opsiyonlu)
17- adaka (opsiyonlu)[/I]
Cevap: [Safranbolu] 2-3 Ekim 2010 Kartutkusu Yeme İçme Etkinliğinde Buluşuyorr...
[quote=KiTe;168747]Kilcioğlu pidesi ve Bağlar gazozu içmeden gelmeyin sakın, hatta gelirken banada getirin, seneler oldu içmeyeli.[/quote]
Öyle içmeden gelmeyin falan noluyo Kite cım, anca beraber kanca beraber , birlikte içer döneriz alimallah ;)
[quote=KiTe;168747]Kilcioğlu pidesi ve Bağlar gazozu içmeden gelmeyin sakın, hatta gelirken banada getirin, seneler oldu içmeyeli.[/quote]
sensiz olmaz babacan... geçerken alın diyorsan gelip alırız evelallah... ;)
[quote=Emrah;168748]Öyle içmeden gelmeyin falan noluyo Kite cım, anca beraber kanca beraber , birlikte içer döneriz alimallah ;)[/quote]
[COLOR="Red"]Rüzgarsız[/COLOR] [COLOR="SeaGreen"]KiTe[/COLOR], [COLOR="Blue"]KiTe[/COLOR]sız [COLOR="Purple"]kartutkusu[/COLOR] olmaz, değil mi emrahım... ;)
biz 1 ekim cuma mesai sonrası safranbolu'ya hareket etmeyi planlıyoruz :)
[quote=Seyirci;168782]biz 1 ekim cuma mesai sonrası safranbolu'ya hareket etmeyi planlıyoruz :)[/quote]
İşte bu :thumbup1:
İlk hareket Seyirci Hocamızdan :)
[quote=Seyirci;168782]biz 1 ekim cuma mesai sonrası safranbolu'ya hareket etmeyi planlıyoruz :)[/quote]
Haydi Vira Bismillah...
Bekliyoruz hocam..
Kutay, sen KiTe olmuşsun...Bende nereden biliyordur diyordum:)
E sen Karabüklüsün zaten....
Bu organizasyonun mimarlarından biri sen olmalıydın...En azından yolu bilmeyenlere mihmandarlık ederdin...
Yine de ayarlayabilirsen bekleriz...
beyleeerr;
2-3 ekim hava acayiiip kötü..fırtına , hortum ne ararsan olacakmış..:tongue_smilie:
o içeceğiniz gazoz da geçen ay adam öldürmüş..kahvaltı mekanında 5 kişi zehirlenmiş..:laugh:
şiii istanbullular..yolda da uzuuun çalışma olacakmış...:lol:
[quote=bkaan;168787]beyleeerr;
2-3 ekim hava acayiiip kötü..fırtına , hortum ne ararsan olacakmış..:tongue_smilie:
o içeceğiniz gazoz da geçen ay öldürmüş..kahvaltı mekanın da 5 kişi zehirlenmiş..:laugh:
şiii istanbullular..yolda da uzuuun çalışma olacakmış...:lol:[/quote]
senin bu yaptığın trollemeninde ötesinde provakasyon oldu yaw :biggrin::lol:
o zaman son kez... :)
[B]son durum:[/B]
1- iynem - OK - 2 Ekim Cumartesi
2- iynem +1 - OK - 2 Ekim Cumartesi
3- iynem +2 - OK - 2 Ekim Cumartesi
4- iynem +3 - OK - 2 Ekim Cumartesi
5- seyirci - OK - 1 Ekim Cuma
6- necla sultan - OK - 1 Ekim Cuma
7- oliver - OK - 2 Ekim Cumartesi
8- oliver +1 - OK - 2 Ekim Cumartesi
9- Ali Şirin - OK - 2 Ekim Cumartesi
10- Ali Şirin +1 - OK - 2 Ekim Cumartesi