[quote=daos009;131673]O zaman ben böyle bir pist bilmiyorum bana da plaka yabancı geldi benim arabam değil:P[/quote]
:D :lol::lol:
Printable View
[quote=daos009;131673]O zaman ben böyle bir pist bilmiyorum bana da plaka yabancı geldi benim arabam değil:P[/quote]
:D :lol::lol:
[quote=daos009;131636]umarım dağdasındır:P[/quote]
dağı dan yeni indik tekrar gitmek istiyoruz......bize davraz ya da saklıkent gider bu saat dan sonra.....
ha orası chamrousse 1650 fransa 1968 kış olympiadlar.
bu sene oraya gittik.
gecen sene valfrejus dayıdık ama chamrousse daha güzel...seneye tekrar....
vize sorun olmanlar buyrun...!!!
[url=http://www.chamrousse.com/isere-ski-resort-holidays-winter.html]Office de Tourisme de Chamrousse[/url]
[quote=ayla;127936]Bir de Thermoform'un alt üst termal içlikleri var, takım halinde 49.-TL :D[/quote]
evet, proshoptan bu üründen aldım ve 2 kere (geçen hafta uludağda ve bugün erciyeste) deneme imkanı buldum, altına hiçbirşey giymeden giydim ve inanılmaz faydalı buldum. fiyat performans oranı harika.
[quote=drunk bat;131739]evet, proshoptan bu üründen aldım ve 2 kere (geçen hafta uludağda ve bugün erciyeste) deneme imkanı buldum, altına hiçbirşey giymeden giydim ve inanılmaz faydalı buldum. fiyat performans oranı harika.[/quote]
demek yine dağlardaydık ....:001_smile:
[quote=bkaan;131787]demek yine dağlardaydık ....:001_smile:[/quote]
bir hüzün ve hafiften kıskançlık seziyorum bkaan :D:P
[quote=Winter Park;131878]bir hüzün ve hafiften kıskançlık seziyorum bkaan :D:P[/quote]
yok kıskançlık değil ama kesinlikle hüzün diyebiliriz...:closedeyes:
Benzer duygular içindesin sanırım:001_smile:
hafta sonu dorukkayadayım akıyoruzzzzzz
[quote=bkaan;131905]yok kıskançlık değil ama kesinlikle hüzün diyebiliriz...:closedeyes:
Benzer duygular içindesin sanırım:001_smile:[/quote]
aynen öyle, yalnız benimki hafif olmaktan çıktı bayaa bayaa kıskançlıktan çatlama noktasına geldimmm :001_smile::D:lol:
1,5 ay sonra kalmaz o duygular...