Ynt: " en iyi snowboard malzemeleri üreticisi hangisi ? "
[quote=LuNiZ ]
bu sene, cadde deki salomon a gittim abi ben..
orda board modellerine falan baktim.. malzeme olarak cok bi haz vermedi bana cok da anlamam ama..
tip olarak falan hiiic ole bi guzel gelmediler gozume.. :(
begenemedim ben salomon u bi turlu
[/quote]
evet yani görsel açıdan çok iddalı değil...ama cidden çok kaliteli malzemeden yapıyorlar...yani sağlam derken..o anlamda...hani şöyle bişi bahsettiğim
BMW mi Mercedesmi ? bence Mercedes... olay o yani..:) yoksa board boarddır...ne farkeder..
burton love a hastayım :P ;D
[quote=oliver_han ]
burton love a hastayım :P ;D
[/quote]
evet o kimse çok fena bir bayan arkadTAŞŞ :D bir sonrakim boardım o olucak zaten :D
[quote=archaos ]
evet o kimse çok fena bir bayan arkadTAŞŞ :D bir sonrakim boardım o olucak zaten :D
[/quote]
hani fark etmezdi board? ;) hemen düşürürüz adamı böyle :P ;) ;D
[quote=oliver_han ]
hani fark etmezdi board? ;) hemen düşürürüz adamı böyle :P ;) ;D
[/quote]
o başka bişi ama :D ona sadece bir board diyemeyiz...şaka maka...boardçuda dalgınlığa sebep olur..o karda kıyamette heryer bembeyaz...altta güzel bi hatun kişi...elbette kazalar kaçınılmaz.. ;D ;D ;D
[quote=archaos ]
o başka bişi ama :D ona sadece bir board diyemeyiz...şaka maka...boardçuda dalgınlığa sebep olur..o karda kıyamette heryer bembeyaz...altta güzel bi hatun kişi...elbette kazalar kaçınılmaz.. ;D ;D ;D
[/quote]
o kadar iddialısın yani hareketlerle millete göstereceksin altını... boardun tabi :P ;D
evet, board'un üzerindeki çalışma gerçekten etkileyici :D
yüz oyda oylamayı kapatırız diyordum , ama yüz oy olmıycakmı acaba ? varmı yorum yapmayan boardcular ? ::) :D
bende yeni bir board almayı düşünüyorum vapor hastası olduğum ama burton gerçekten bir numara diyo herkes tavsiye edebileceğiniz orta seviye birşey varmı
[quote=vapor_88 ]
bende yeni bir board almayı düşünüyorum vapor hastası olduğum ama burton gerçekten bir numara diyo herkes tavsiye edebileceğiniz orta seviye birşey varmı
[/quote]
diger board markalarını kullanmadan nasıl bole bi kanıya varılabiliyor anlamadım gitti acıkcası bicok marka var boardları burtondan daha iyi olan