baki sen de her topicin sonuna bi yanıt koyuyorsun, orası bitiyor
konu baglama da ustune yok ;D
Printable View
baki sen de her topicin sonuna bi yanıt koyuyorsun, orası bitiyor
konu baglama da ustune yok ;D
::)
Tabikide snowboard başka bişe olabilirmi ama herkesin kendi fikridir
oncelıkle bu sorunun cevabı her ıkısıde olmalı ancak onemlı olan sırası :)
herks once kayakla baslamalı , yavas yavas zaten bı yerden sonra kayak yeterınce tatmın etmıyo .. sonra gercek ugras olan snowboarda gecmelı ve ebedı huzuru bulmalı ınsan.. arada bı kayakta yapmalı tabı kı keyıf ıcın 8)
[quote=ugguralp ]
kayagin terimleri ve yaplicak isleri kolaydir hiç dusmedende ogrenebilceginiz
bi spordur ama snowboard dusmek için yaratilmis bi spor cok duseceksinz cok agri cekeceksiniz ama cok zevk alacaksiniz
[/quote]
;D Ben Pert oldum 2. gün, erciyeste revire gittim, kas gevşetici ve ağrı kesici iğne vuruldum, kolumuda Bengayla ovup sardım. Veeeeeeeee :P devammmm ;D
[quote=iynem ]
Merak ediyorum...Snowbordcular kayak yapmayı beceremedikleri için mi bord yapıyorlar?
Biliyorsunuz kayakta teknik çok önemli. Uzun bir eğitim süreci gerektirir. Teknikle uğraşmam sadece kayarım diyorsan bordda bu işi görür. ;D
[/quote]
Ver ikisinde de dengeyi 1 günde hallettim, kayak basit diye borda geçtim :P
:o
iki sporu da yapmış birisi olarak snowboard diyorum. kayak yaparken içimde hep bir korku oluyordu örneğin engebeli yerlerde bacaklarımın ayrı ayrı yukarı aşağı hareket etmesi dengemi çok bozuyordu (dizlerimi kırsam bile)
bigün arkadaş dedi ki "boşuna zamanını harcama, snowboard kiralıcaz sana". gittik board kiraladık ve beni sarıkamışın en tepesine çıkardı :) keşke ilk önce ilk etaptan kaysakydık dediğimde olm ben böyle öğrendim dedi :D neyse sarıkamışta olanlar bilirler zaten 2. etapta 5 tane pist var, biz 3. pistten kaymaya başladık, işte durmak böyle dönmek şöyle diye diye öğretti adam bana 1 inişte :) sonra bol kara girdik falan snowboard çok daha zevkli geldi bana
ben ikisinide yapıyorum..İkisindende çok keyif alıyorum...Ama pistte kayakla, pist dışında bordla kendimi daha iyi hissediyorum...
kayak = BMW 5.20
Board = BMW X5
Ben kayakdan sonra gecen pazar bord olayina basladim millet bi gunde bord ogrenince ben sadece durmayi ogrendim o kadar beceriksizim dusunun :D abi baktim sarmiyo sanssizlik kayak ayakkabisi duzunden dizimdeki lifleri zedeledim 11 sene sonra kayakdan nefret ettim o gun :D
[quote=iynem ]
ben ikisinide yapıyorum..İkisindende çok keyif alıyorum...Ama pistte kayakla, pist dışında bordla kendimi daha iyi hissediyorum...
kayak = BMW 5.20
Board = BMW X5
[/quote]
peki pist dışında boardla ne gibi şeyler yapıyorsunuz..merak ettim de...