Ynt: Kayak Merkezlerinden Webcam Görüntüleri
[quote=snowblade ]
poweer i aramis arkadas izinsiz gosterim yapiyorlar diye kapatmislar.dava acmaya hazirlaniyorlarmis.gecmis olsun sayin pelinn.eger yapabilecegimiz bir sey varsa yaninizdayiz. ??? ;D :o :'( ;D
[/quote]
Bu arada ilk okudum bir anda yüzüm kızardı ateş bastı .. Sağol yani alakam yok olayla bir anda suçlu hissettim ya aman be ne kötü duyguymuş bu ..
pellinn sen acil ucak biletini al hemen kıbrısa dogru git daha cıkıs kapılarına bilgi vermemislerdir. bu arada hakkolar cok kinciymis duydugum kadarıyla vitali bey pesine adam takmasın pellinn. ayy ayyy ayyy ??? ???
pelin arkandayım beni almadan seni alamazlar bu arada çok fazla ileri gittiniz arkadaşlar bu kadar şaka yeter bence
[quote=lakota ]
pellinn sen acil ucak biletini al hemen kıbrısa dogru git daha cıkıs kapılarına bilgi vermemislerdir. bu arada hakkolar cok kinciymis duydugum kadarıyla vitali bey pesine adam takmasın pellinn. ayy ayyy ayyy ??? ???
[/quote]
Bizim 1-2 ay sonraki Kıbrıs çıkışı yattı o zaman desene ..
[quote=escape ]
pelin arkandayım beni almadan seni alamazlar bu arada çok fazla ileri gittiniz arkadaşlar bu kadar şaka yeter bence
[/quote]
Teşekkürler desteğine valla bak birileri var beni savunacak sevindim yahu ;D
ya pellinn saka bi yana su stresli p.tesi gunu guldurdun beni cok saol ;D ;D ;D ;D ;D
ama asıl suclu snowstrom o yandı çıra gibi :P :P
[quote=lakota ]
ya pellinn saka bi yana su stresli p.tesi gunu guldurdun beni cok saol ;D ;D ;D ;D ;D
ama asıl suclu snowstrom o yandı çıra gibi :P :P
[/quote]
;D eylen eylen bir soru sordum mahvettin beni .. Bu arada Snowstorm mahkeme olursa bize önceden bildir Kartutkusu afişini alalımda gelelim sen yokken site yürüsün bari ..
:D :D :D snowstrom pellinn anında şakır bülbül gibi polislere yandın sen. 8)
[quote=lakota ]
:D :D :D snowstrom pellinn anında şakır bülbül gibi polislere yandın sen. 8)
[/quote]
Valla öyle korkarım ben kanun herşeyden önce gelir .. Hemen anında sorguya geldik desin bitti olay hemen konuşurum hiç zorluk çıkarmam .