[quote=bkaan;141872]yaa..cevap yazan olmamış hiç..kusura bakmayın..nerede kalıyorsunuz..eşinizden izin almak zor olmadı mı??:001_smile:[/quote]
Eşlerinden izin almakta zorlanan kartutkusu grubu :001_smile:
Printable View
[quote=bkaan;141872]yaa..cevap yazan olmamış hiç..kusura bakmayın..nerede kalıyorsunuz..eşinizden izin almak zor olmadı mı??:001_smile:[/quote]
Eşlerinden izin almakta zorlanan kartutkusu grubu :001_smile:
[quote=nuestra;141880]Eşlerinden izin almakta zorlanan kartutkusu grubu :001_smile:[/quote]
"keli, kel anlar" abicim:lol::lol:
[quote=bkaan;141882]"keli, kel anlar" abicim:lol::lol:[/quote]
Hadi bu sezon öyle yada böyle bir şekilde hallettik de, her sezon böyle kasılmaz. Buna kalıcı bir çözüm bulmak lazım :001_smile:
[quote=drunk bat;141761]noldu yahu, seferoğulları biz değil miydik?
Bu arada Karanlıkdere'nin de asıl adı Karanlık Vadi'dir ve bilin bakalım kimindir? Tabii ki Seferoğullarının :biggrin:[/quote]
tellioğulları daha çok uğraşır orası için :lol::lol::lol:
biz seferoğulları, batonlarla peşlerindeyiz tellioğullarının:cursing::cursing::cursing:
[quote=nuestra;141884]Hadi bu sezon öyle yada böyle bir şekilde hallettik de, her sezon böyle kasılmaz. Buna kalıcı bir çözüm bulmak lazım :001_smile:[/quote]
büyük bir sabırla...ama büyük derkeen en büyüğünden bir sabırla...:D bu keyfi onlara da öğreteceksiniz..
[quote=ikoncan;141885]
tellioğulları daha çok uğraşır orası için :lol::lol::lol:
biz seferoğulları, batonlarla peşlerindeyiz tellioğullarının:cursing::cursing::cursing:[/quote]
yahu sen bizdensin haberin yok, bir boardcu olarak doğmuş ama kayakçılar tarafından yetiştirilmişsin :001_tongue: bizleri düşman bellemişsin :lol:
seferoğulları biziz :001_smile:
[quote=drunk bat;141828]evet, çamkar tamamen dolu olduğu için ben kar otelde kalacağım. fiyatı bir miktar daha makul ama yarım pansiyon.
[B][U]Gelmek isteyip de yer bulamayan varsa; oda arkadaşı kabul edilir. 17-21[/U] [/B]:001_smile:
Bu arada oteller farklı olsa da yat saatine kadar sizlerleyim, o saatten sonra da telsizle bağlantı kurarız :001_smile:[/quote]
Bi ihtimal olabilir. Bilgi verebilir misin ?
:D allah senden razı olsun kardeşim :D aradı kaynadık sanırım..önemli deil..toprakta yer bulabildik çamkarda yoktu yer.. eşim çok anlayışlı bu konuda.. kendisi de kayakçı, gelemedi (hamile çünkü) ama gitmeme de laf etmedi..bi de kardeşe uymak zorunda kaldım yoksa sizinle daha uzun kaymak isterdim ama orda görüşülür tanışılır hatta kayılır diye düşünüyorum..Ayrıca profil resmi nasıl yüklenir .. ebat büyük yüklenemiyo diyo..
[quote=Tifosi;141888]Bi ihtimal olabilir. Bilgi verebilir misin ?[/quote]
uçakla gelecekseniz havaalanı transferi, sabah kahvaltısı, akşam yemeği ve lift ücreti dahil, 2 kişilik odada tek kalan için 95, kişi başı 85 TL.
[quote=darcypete;141890]:D allah senden razı olsun kardeşim :D aradı kaynadık sanırım..önemli deil..toprakta yer bulabildik çamkarda yoktu yer.. eşim çok anlayışlı bu konuda.. kendisi de kayakçı, gelemedi (hamile çünkü) ama gitmeme de laf etmedi..bi de kardeşe uymak zorunda kaldım yoksa sizinle daha uzun kaymak isterdim ama orda görüşülür tanışılır hatta kayılır diye düşünüyorum..Ayrıca profil resmi nasıl yüklenir .. ebat büyük yüklenemiyo diyo..[/quote]
İşte eşiniz kayak yapıyorsa rahat edeceğinize dair canlı bir örnek..Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin..ilk mi bilmiyorum? ama harika bir duygu:thumbup:
beraber kayarız elbette..akşam otele de bekleriz...