Kayakçılar takımı:
1) iynem
2) seyirci
oli baki küpeli ahaha bunları saymıyorum bile
ayrıca engineer var pistte gördüğü her pordcuyu pistle eşit seviyeye getirmekte üstüne yoktur sanırım :lol::lol:
Printable View
Kayakçılar takımı:
1) iynem
2) seyirci
ayrıca engineer var pistte gördüğü her pordcuyu pistle eşit seviyeye getirmekte üstüne yoktur sanırım :lol::lol:
[quote=nitebore;141766]ama sizi daha guzel bir yere yonlendirmek gerek: mesela gercekten bir yaris duzenlenebilir, ama bence kayakcilar ve bordcular icinde ayri ayri.. sonra galip gelen bir kayakci ve bir pordcu uygun bir pistte yariir, nasil fikir:biggrin:[/quote]
İyi fikir...Ama bord ile kayağı yarıştırmak haksız rekabet demektir...Bir board,kayağı nasıl geçebilir ki?
Bu mümkün mü?
Değil...
[quote=Seyirci;141602]ahahaha sarıkamış topikine bak ne hale geldi oliver'den odun geliyo şimdi veya küpeli trolleyecek sanırsam galibaa:P:biggrin:[/quote]
Yokluğumda epey torllemişsinizi müdürüm. bana gerek kalmamış
[quote=la_hawle;141613]Allah liftten inince tavşan gibi sıçratmasın yeter be nuestra...:lol::lol::biggrin:[/quote]
Bortçuları zıplarken görünce çok üzülüyorumya. Yazık onlarda can.
[quote=nuestra;141652]Konuyu dağıtmayalım lütfen...
En son kayakçılar batonlarla boardcuları kovalıyordu :lol:[/quote]
Oda olcak allahın izniyle.
[quote=Seyirci;141777]Kayakçılar takımı:
1) iynem
2) seyirci
ayrıca engineer var pistte gördüğü her pordcuyu pistle eşit seviyeye getirmekte üstüne yoktur sanırım :lol::lol:[/quote]
1) iynem
2) seyirci
3) kupeli
odun isteyen parmak kaldırsın :P :D :D :D
bari konuyla ilgili bir husus yazayım: otelde yerimiz kalmadı arkadaşlar... münferit olarak otelle temas eden arkadaşlarımız da dolu olduğu bilgisini vermişlerdir... aramızda olmak isteyen arkadaşların alternatifleri (toprak, kar, kızılay, öğretmenevi vb) değerlendirmesini tavsiye ederim...
[quote=iynem;141789]İyi fikir...Ama bord ile kayağı yarıştırmak haksız rekabet demektir...Bir board,kayağı nasıl geçebilir ki?
Bu mümkün mü?
Değil...[/quote]
o nedenle uygun bir pist diyorum egim vs.. belki duzluk olmaz.. yaw maksat eglence zaten isin o kismi.. hani Truva filmindeki gibi iki taraf yerine sadece en hizlilar kaysin :biggrin:
[quote=oliver_han;141819]odun isteyen parmak kaldırsın :P :D :D :D
bari konuyla ilgili bir husus yazayım: otelde yerimiz kalmadı arkadaşlar... münferit olarak otelle temas eden arkadaşlarımız da dolu olduğu bilgisini vermişlerdir... aramızda olmak isteyen arkadaşların alternatifleri (toprak, kar, kızılay, öğretmenevi vb) değerlendirmesini tavsiye ederim...[/quote]
evet, çamkar tamamen dolu olduğu için ben kar otelde kalacağım. fiyatı bir miktar daha makul ama yarım pansiyon.
[B][U]Gelmek isteyip de yer bulamayan varsa; oda arkadaşı kabul edilir. 17-21[/U] [/B]:001_smile:
Bu arada oteller farklı olsa da yat saatine kadar sizlerleyim, o saatten sonra da telsizle bağlantı kurarız :001_smile:
sigorta sektöründe olan var mı aramızda? 17-21 mart arası özel sağlık sigortası yaptırsak???
[quote=darcypete;141382]bende 20-23 arası sarıkamıştayım arkadaşlar.. görüşmek dileğiyle..[/quote]
yaa..cevap yazan olmamış hiç..kusura bakmayın..nerede kalıyorsunuz..eşinizden izin almak zor olmadı mı??:001_smile:
[quote=Seyirci;141777]Kayakçılar takımı:
1) iynem
2) seyirci
ayrıca engineer var pistte gördüğü her pordcuyu pistle eşit seviyeye getirmekte üstüne yoktur sanırım :lol::lol:[/quote]
Müdürüm beni göreve çağırıyor galiba. Her zaman göreve hazırım müdürüm. Saygılar...
Galip sen nerelerdesin ya ? :D Özlettin kendini...