şahin - doğan - kartal
ülker
kespır
ingilazca
orayt
kızak :thumbup: :lol: :lol:
Printable View
şahin - doğan - kartal
ülker
kespır
ingilazca
orayt
kızak :thumbup: :lol: :lol:
[quote="oliver_han"]şahin - doğan - kartal
ülker
kespır
ingilazca
orayt
kızak :thumbup: :lol: :lol:[/quote]
Lol
BMW
Toblerone
PC
Amerikan İngilizcesi
Canon (eos 1D Mk II)
Board
:)
[quote=WarDjinn;182248]Lol
:)[/quote]
halkımızın ezici çoğunluğunu temsil ediyoruz birader... :001_tt2: :lol:
[quote="oliver_han"]
halkımızın ezici çoğunluğunu temsil ediyoruz birader... :001_tt2: :lol:[/quote]
Ona ne suphe mudurum; kus serisine laf edenin kus kadar akli yoktur. :)
Mercedes CLK gibi hem konforlu hem sportif, jaguarin şu yeni çıkarttığı model gibi ince uzun narin ve estetik, ingiliz gibi asil, amerikalı gibi özgür, bentley gibi havalı, bir roadster gibi agresif, ülker probis tadında ve bmw gibi vazgeçilmez.. Işte o bir kayak
[quote=Emrah;182199]Mercedes
Eti
PC
İngiliz ingilizcesi
Canon
Board :thumbup::thumbup::thumbup:[/quote]
kardişşim taraf olmayacaksınız ne o öyle mercedes canon pc vs. belki bizim paramız yok onları almaya bizim gücümüz ancak Eti ye yetiyor bu saydıklarının içinde :001_tt2::001_tt2::001_tt2:
Herkese selam,
Siteye yeni üye oldum.Siteye üye olmamla kar tutkusu bende de başladı:)Önümüzdeki haftalarda Kartalkaya'ya gitmeyi ve bir hocadan ders almayı düşünüyorum.Kayağı da ,snowboardu da hiç denenememe rağmen snowboard daha hoş gibi görünüyor.Hiç kayak yapmamış biri direk snowboard'a başlayabilir mi?Önce kayak ile başlanıp daha sonra mı board'a geçilmeli?Tecrübelerinize dayanarak bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler şimdiden.
[quote="karkraliçesi"]Herkese selam,
Siteye yeni üye oldum.Siteye üye olmamla kar tutkusu bende de başladı:)Önümüzdeki haftalarda Kartalkaya'ya gitmeyi ve bir hocadan ders almayı düşünüyorum.Kayağı da ,snowboardu da hiç denenememe rağmen snowboard daha hoş gibi görünüyor.Hiç kayak yapmamış biri direk snowboard'a başlayabilir mi?Önce kayak ile başlanıp daha sonra mı board'a geçilmeli?Tecrübelerinize dayanarak bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler şimdiden.[/quote]
Bu iki sporun tek ortak yani ikisinin de kis sporu olmasi :) yani board icin mutlaka kayak bilinmeli veya tersi gibi bir durum soz konusu degil.
Sitemizde oliver_han, Maverick, burak77 gibi arkadaslarimiz kayak tutkunuyken ve hicbir sekilde vazgecmeye meyilli degillerken sitenin kalani boardculardan olusuyor :P
Hangi sporu secerseniz secin hocasindan ders alarak baslamak kesinlikle dogru secim olacaktir.
oncelikle hosgeldiniz. Sizi soyle alalim:
[url]http://www.kartutkusu.com/dag-kafeteryasi/38-kendimizi-tanitalim-tanisalim.html[/url]
Kayak mi snowboard mu sorusuna cevap: :biggrin:
[url]http://www.kartutkusu.com/182094-post187.html[/url]
[quote=karkraliçesi;182964]Herkese selam,
Siteye yeni üye oldum.Siteye üye olmamla kar tutkusu bende de başladı:)Önümüzdeki haftalarda Kartalkaya'ya gitmeyi ve bir hocadan ders almayı düşünüyorum.Kayağı da ,snowboardu da hiç denenememe rağmen snowboard daha hoş gibi görünüyor.Hiç kayak yapmamış biri direk snowboard'a başlayabilir mi?Önce kayak ile başlanıp daha sonra mı board'a geçilmeli?Tecrübelerinize dayanarak bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler şimdiden.[/quote]
Açmış olduğunuz başlığın bir benzeri hali hazırda olduğu için mesajınızı buraya taşıdım.
Aramıza hoşgeldiniz.