Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[quote=boardtutkunu;181745]zevkli olduğu nokta; daha riskli oluşu mu? kayak yapmadığım için merka ediyorum arasındaki farkı,[/quote]
hem doğru hem değil.
zevkli olan herşey riskli olmak zorunda değil. insanlar doğa yürüyüşleri yapmaktan, yüzmekten, yemek yemekten, flört etmekten, gazete okumaktan zevk duyabilir.
ama riskli şeyler yapmaktan haz alan bir beyniniz varsa her zaman daha fazla risk daha çok heyecan getirir.
kayak mı yoksa board mu daha risklidir diye sorarsak bu aslında nasıl kaydığınıza göre değişir. ejder tepesinden aşağı dimdik kayarak iniyorsanız ayaklarınıza ne takılı olduğunun çok önemi yoktur.
her şart ta her zaman tabiki snowboard :)
gerçi o doğa da bem beyaz örtü üzerinde 1 m naylonla da kaysak keyifli yahu
[quote=KiTe;181785]Acaba diyorum, şu boardçulara , t-bar sıralarında ; batonlarımızı uzatmakla yada bizden destek almalarına izin vermekle hata mı yapıyoruz..... en azından bazılarına..:)[/quote]
beyefendilik bizde kalsın babacım... muhtaç kaldıklarında anlarlar... :biggrin: :lol:
[quote=KiTe;181785]Acaba diyorum, şu boardçulara , t-bar sıralarında ; batonlarımızı uzatmakla yada bizden destek almalarına izin vermekle hata mı yapıyoruz..... en azından bazılarına..:)[/quote]
Kesinlikle hata ! Yepyeni kayaklar sayelerinde çizik doldu.
BMW - Mercedes
Eti-Ülker
Machintosh - PC
İngiliz ingilizcesi - Amerikan ingilizcesi
Nikon - Canon
Board - Kayak...
Bunlarin savasi asla bitmez.. Kim ne seviyosa onu kullansin, digerine saygı duysun, benimsesin, yardım etsin, bağrına bassın :cool:
[quote=chi-them;182198]BMW - Mercedes
Eti-Ülker
Machintosh - PC
İngiliz ingilizcesi - Amerikan ingilizcesi
Nikon - Canon
Board - Kayak...
Bunlarin savasi asla bitmez.. Kim ne seviyosa onu kullansin, digerine saygı duysun, benimsesin, yardım etsin, bağrına bassın :cool:[/quote]
Mercedes
Eti
PC
İngiliz ingilizcesi
Canon
Board :thumbup::thumbup::thumbup:
[quote=chi-them;182198]BMW
Eti
Machintosh
Amerikan ingilizcesi
Canon