[quote=Night FLighT;141622]:thumbup: Budur :thumbup:[/quote]
Ayrıca Ikoncan hanım da çok zeki , boardcuyu boarducuya düşman etmeye çalışıyor. Yemezler İkoncan hanımmmm :D
Printable View
[quote=Night FLighT;141622]:thumbup: Budur :thumbup:[/quote]
Ayrıca Ikoncan hanım da çok zeki , boardcuyu boarducuya düşman etmeye çalışıyor. Yemezler İkoncan hanımmmm :D
[quote=nuestra;141619]Koruma kullanmamış olmaları... :D
Yok yok bu kayakçılar beni bir tenhada sıkışıtırcak gibi gibi sanki...[/quote]
sen sarıkamışda fazla yalnız dolaşma :lol:
[quote=nuestra;141614]Supersin abi ya. Gerçektende nedir bu boardcuların çektiği? Yok 10000'lik yok 20000'lik su geçirmez pantalon falan. Kayakçıların hiç böyle bir problemi yok.[/quote]
valla iple çekiyorum gelsin bir an önce ayın 19 u sizler için extra migros poşeti getiriyorum kesin su almazsınız artık :lol::lol:
[quote=ikoncan;141623]amin amin :thumbup::thumbup::thumbup:
bide liftten her inişte 40 saat ayakkabılarını bağlamalarını beklemesek :sneaky2:[/quote]
Beklemeyin , zaten biz ayrı siz ayrı yere gidiyorsunuz (Offpist - Pist) :lol:
[quote=Night FLighT;141618]Sen Çok Fenasınnnnnn yaaaaaaaaaaaa :lol::lol:[/quote]
:thumbup:
[quote=ikoncan;141623]amin amin :thumbup::thumbup::thumbup:
bide liftten her inişte 40 saat ayakkabılarını bağlamalarını beklemesek :sneaky2:[/quote]
aaahhh aahhh...3 ineceğimize 1 inebiliyoruz boardcu arkadaşlarımız yüzünden:lol::lol:...verim çok düşük...:biggrin:
[quote=la_hawle;141629]
aaahhh aahhh...3 ineceğimize 1 inebiliyoruz boardcu arkadaşlarımız yüzünden:lol::lol:...verim çok düşük...:biggrin:[/quote]
Sigara molası vermektendir o :001_smile:
[quote=nuestra;141625]Ayrıca Ikoncan hanım da çok zeki , boardcuyu boarducuya düşman etmeye çalışıyor. Yemezler İkoncan hanımmmm :D[/quote]
ben kayakçının zeki olanını severim
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[quote=Seyirci;141627]valla iple çekiyorum gelsin bir an önce ayın 19 u sizler için extra migros poşeti getiriyorum kesin su almazsınız artık :lol::lol:[/quote]
:lol::lol::thumbup:
[quote=nuestra;141630]Sigara molası vermektendir o :001_smile:[/quote]
o konuya da bi çeki düzen vermemiz lazım sarıkamış'ta...:D
[quote=ikoncan;141626]sen sarıkamışda fazla yalnız dolaşma :lol:[/quote]
yok yok merak etme sen zaten düşük pantolon giyiyor vatandaşlar bir slalom bir fren kar doldururuz pantolonlarının içineeeeeeeeeee:P