Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[quote=skilachi;172045]Ya bu tartışma hala devam ediyor mu ? kayaktı , snowboard du falan...İlla benimki en iyi tribi öne çıkacak değil mi ? takım tutar gibi...!!! Kar yağmadığı zaman hepimiz aynıyız işte...Elinde uçurtması , rüzgarı bekleyen çocuklar gibiyiz...Rüzgar olmadıktan sonra uçurtmanın en afillisi olsa ne olur...Bir tanesi agresif, diğeri efendi olsa ne olur...!!!??? Kİ bence kayak yada snowboard u kuşanmış olandır efendi yada agresif olan.Aletlerinizi yarıştırmaktan vazgeçin artık. :)[/quote]
biz gambitle 10 yıl da konusuruz ne olacak ki..
[quote=Gambit;172129]oyle ciddi bir tartisma yasanmiyor su anda hocam. Birbirimizi yuzyuze de taniyan kisiler samata yapiyoruz, baska bir sey degil :)[/quote]
hem bayılırız samataya
degil mi hocam :)
[quote=oliver_han;172164]suda board ile yapılan her aktivite kayaklı da icra edilebilir... yeter ki güven özveri tecrübe olsun... ;) :lol:
[/quote]
olivercim snowboard yapamamis olmani ve dolayisiyla kitesurf de yapamacagin icin neler hissettigini anliyorum kardesim :001_tt2: ama kusura bakma aci gercekleri sana birisinin soylemesi lazim: kayakla kitesurf yapilmiyor maalesef :biggrin:
[quote]hem bayılırız samataya
degil mi hocam [/quote]
Isimiz gucumuz samata :thumbup:
gunluk hayat yeterince stressli, snowboard veya kayak i bir kacis ozgurluk eglence olarak goruyorum ben ve bu forumda da eglenmek en guzeli
samata demisken, halloween partisine katilan var mi ?
bu seneki kiyafetim :biggrin:
[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/858/img0063vj.jpg[/IMG]
yok ama 28inde ki absolute kostum partisindeydim
[quote=Gambit;172224]olivercim snowboard yapamamis olmani ve dolayisiyla kitesurf de yapamacagin icin neler hissettigini anliyorum kardesim :001_tt2: ama kusura bakma aci gercekleri sana birisinin soylemesi lazim: kayakla kitesurf yapilmiyor maalesef :biggrin:[/quote]
kite-ski'den haberin yok mu.. vah vah gambitim, batmanım, yarasam... :001_tt2: :lol:
[quote=oliver_han;172228]kite-ski'den haberin yok mu.. vah vah gambitim, batmanım, yarasam... :001_tt2: :lol:[/quote]
kite-ski den tabii ki haberim var Olivercim, burda (Sakhlalin'de) yapan kankam bile var. ben sana kite-ski yapamazsin demedim ki , kitesurf yapamazsin dedim hehehe:001_tongue:
ailenizin batmani yarasasi :tongue_smilie:
PS: kostumu tamamlayan botlar, Flow hizli baglama sistemli snowboard botu bu arada
[quote=Gambit;172229]kite-ski den tabii ki haberim var Olivercim, burda (Sakhlalin'de) yapan kankam bile var. ben sana kite-ski yapamazsin demedim ki , kitesurf yapamazsin dedim hehehe:001_tongue:[/quote]
işin ucunda board varsa üstü kalsın almayayım... ;) :lol:
[quote=Gambit;172229]ailenizin batmani yarasasi :tongue_smilie:[/quote]
bu kıyafetle seni kapıdan içeri almam valla... git mağarana üstünü değiş gel... hatta mümkünse gotham'a git, bir daha da gelme... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=Gambit;172229] PS: kostumu tamamlayan botlar, Flow hizli baglama sistemli snowboard botu bu arada[/quote]
aksiyon esnasında hareket kabiliyetini bir miktar düşürür... neticede ağırlığı var... :001_tt2: :lol:
[quote=Gambit;172225]samata demisken, halloween partisine katilan var mi ?
bu seneki kiyafetim :biggrin:
[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/858/img0063vj.jpg[/IMG][/quote]
hehehe Süpermiş valla , çılgısınız siz :lol::lol::lol:
kayak tabiki ama snowboard da deniyorum eğlence olsun diye :lol:
[quote=Seyirci;172247]kayak tabiki ama snowboard da deniyorum eğlence olsun diye :lol:[/quote]
Dene abi dene, yavaş yavaş snowboard un tadına varıp bir daha bırakamayacaksın :thumbup:
Ondan sonra arada kayak yaparsın zevk olsun diye :lol::lol: