Cevap: 17-21 Mart 2010 Sarıkamış Çamkar Otel
[quote=nuestra;141539]Evet birde kayakçılarla olan bir savaşımız vardı, ne oldu o konuya ?[/quote]
sayın antalya temsilcimis sendemi britos diyorum sana herkese eşit mesafede duralım ahahahah:P hatta kayakçılara yakın dur istersen uzaklaşırsan baton maton gelir kafaya :lol::PP
[quote=Night FLighT;141537]:lol::lol:
Tamam Tamam Söz :lol: Kayakçılardan intikam wakti yaklaştı zaten :lol:[/quote]
sen o kırık kolunla çok konuşma bence :cursing::cursing::cursing:
dikkat et kayakçılar öbür kolunu kırmasın he he :lol::lol::lol:
[quote=nuestra;141565]Aman abi o batonlar biz düzlükte kalınca bizi çekmek için kullanılmayacak mı ? :D[/quote]
yardım sever kayakçılardan yardım istiyorsan ayıpsın sayın başkanımmm:P:lol::biggrin:
[quote=nuestra;141539]Evet birde kayakçılarla olan bir savaşımız vardı, ne oldu o konuya ?[/quote]
savulun tellioğulları wowwwowwwoww
geliyor seferoğulları :thumbup::thumbup::thumbup:
Abi ben anlamıyorum bu kayak işinden baton mudur baston mudur birisi kaldığında çekmek için sanmıştım ???
Hani tecrübe'de ettim. Sarıkamışta bol bol Oliver tarafından, Dorukkaya'da La_Hawle tarafından :D
:lol:
[quote=nuestra;141565]Aman abi o batonlar biz düzlükte kalınca bizi çekmek için kullanılmayacak mı ? :D[/quote]
Kartalkaya'da da olduğu gibi her daim boardcu arkadaşlarımızın yanındayız fair-play çerçevesinde...:biggrin:..ama böyle savaş baltaları falan çıkarsa ne olur bilemem tabii...:P:biggrin:
[quote=ikoncan;141569]sen o kırık kolunla çok konuşma bence :cursing::cursing::cursing:
dikkat et kayakçılar öbür kolunu kırmasın he he :lol::lol::lol:[/quote]
yok ikon apla yok kırmayısda kendi çarpar belki :lol::lol::PP
[quote=la_hawle;141575]Kartalkaya'da da olduğu gibi her daim boardcu arkadaşlarımızın yanındayız fair-play çerçevesinde...:biggrin:..ama böyle savaş baltaları falan çıkarsa ne olur bilemem tabii...:P:biggrin:[/quote]
işte yeni ama deneyimli tecrübeli il sorumlusu budurrrr :thumbup1: (sayın başkan o biralardan hangisi benimdi bi da söylermisin arkadaşlar bilsinlerde ona göre dokunmasınlar benimkineee:lol:)
[quote=nuestra;141573]Abi ben anlamıyorum bu kayak işinden baton mudur baston mudur birisi kaldığında çekmek için sanmıştım ??? [/quote]
siz boardcular isteseniz de anlayamazsınız kayaktan çok üzgünüm :o:o
[quote=nuestra;141573]Abi ben anlamıyorum bu kayak işinden baton mudur baston mudur birisi kaldığında çekmek için sanmıştım ???
Hani tecrübe'de ettim. Sarıkamışta bol bol Oliver tarafından, Dorukkaya'da La_Hawle tarafından :D
:lol:[/quote]
başkanım temsilcim baton olanı siz düzde kaldığınızda çekmek için,baston olanı kafaya indirmek için ahahahah yersen :P:P:PP