[QUOTE=iynem;232520]Oliver hiç mi üşenmiyorsun yahu...Nereden buluyorsun bunları :)[/QUOTE]
geçmişten kulakta kalanların gugıl amcanın başarılı arama motoruyla birleşmesinin sonucu... özenle araştırmıyorum hocam... :lol: :lol: :lol:
Printable View
[QUOTE=iynem;232520]Oliver hiç mi üşenmiyorsun yahu...Nereden buluyorsun bunları :)[/QUOTE]
geçmişten kulakta kalanların gugıl amcanın başarılı arama motoruyla birleşmesinin sonucu... özenle araştırmıyorum hocam... :lol: :lol: :lol:
Arkadaşlar merhaba,
Yeni pistin faaliyete geçmediği yönünde telefonla Çankırı turizm müdürlüğünden bilgi aldım. Eski pist ise aslında pist değil dağ yolu, yenisi açıldıktan sonra bir organizasyon olsa daha iyi olmazmı. Ya da yeni pistin açıldığına dair bilgi kesinmi? Öyleyse ben de gelirim.
Samsundan gelecek arkadaşa tavsiyem, merzifon-osmancık-tosya dan sonra ılgaz ilçesinden sağa girerseniz 10 km kadar sonra yıldıztepeye varılır. Yol gayet güzel bölünmüş yoldur.
acilmamis mi???...
Seyirci'den kurtuluş yooooook, Seyirci nerde biz orda :lol:
1 -Seyirci
2 -Necla Sultan
3 -İynem
4 -Relax
5 -İynem +1
6 -İynem +2
7 -İynem +3
8 -İynem +4
9 -İynem +5
10-Seyirci +1
11-Seyirci +2
12-Seyirci +3
13-Seyirci +4
14-CemKa
15-NilKa
16-westblue26
17-capeside
18-Jasend
19-HopdediX (Jasend Hocam Yanciyim)
20-Maverick
21-Maverick +1
22-Caspian
23-Lucyinthesky
24-istanblues
25-istanblues +1
[QUOTE=oliver_han;232214]skipass derken basganim? traktorpass yani? yeni bitmedi mi lift... :lol:[/QUOTE]
yeni pist kayak - board yapmaya hazır 4-5 ocakta mükemmel olur bilgisi geldi :)
[QUOTE=iynem;232239]Hocam, pazar öğlen yemeği veya tost gibi bir alternatifin olması iyi olur. Bunun için otelin önerisi nedir acaba?
Malum çocuklar var...[/QUOTE]
o zaman c.tesi akşam-pazar sabah kahvaltı-öğle yemeği gibi düşünebiliriz
[QUOTE=lucyinthesky;232413]Teşekkürler,
Rezervasyonu kesinleştirmek için ödeme kime yapılacak?[/QUOTE]
ödeme otelde yapılacak kesin oda listesi yapacağım birazdan :)
[QUOTE=oliver_han;232214]skipass derken basganim? traktorpass yani? yeni bitmedi mi lift... :lol:[/QUOTE]
[QUOTE=iynem;232239]Hocam, pazar öğlen yemeği veya tost gibi bir alternatifin olması iyi olur. Bunun için otelin önerisi nedir acaba?
Malum çocuklar var...[/QUOTE]
[QUOTE=metetan;232415]Samsun'dan katılmak istiyorum, mesafe yakın ancak arabayla hiç bilmediğim bir yoldan gelmeye cesaret edemiyorum. Otobüsle gelecek olsam otele ulaşım nasıl olur? Bilgisi olan, tecrübeli arkadaşlar varsa yardımlarını eksik etmemelerini diliyorum.
Veyahut Samsun'dan gidecek olan varsa güçlerimizi birleştirebiliriz.[/QUOTE]
araç ile ulaşım çok rahat zincire bile gerek kalmayabiliyor ama siz yinede zincirinizi yanınıza alın hiç olmadı yol ayrımından gelip alırız seni :)
Pistlerin açılmama durumu diye bir şey söz konusu değil arkadaşlar,şimdi Otel müdürü Ahmet bey ile görüştüm(3.dk.önce :) )mevcut yağan karın üzerine kar beklendiğini tekrar yağdığında pistin ezilerek hizmete açılacağını belirtti.grup adına kapora yatırıyorum (eşim ile kendimin ücretini kar olmasada mangal yaparım artık :) )
Oda yerleşimini başlatıyoruz :
1. Oda : İynem +3 Karabük
2. Oda : İynem +2 Karabük
3. Oda : İynem +1 Karabük
4. Oda : İynem +2 Karabük
5. Oda : CemKa +1 İstanbul
6. Oda : İstanblues +1 İstanbul
7. Oda : Maverick +1 İstanbul
8. Oda : Seyirci +1 Çorum ................. (ok)
9. Oda : Seyirci +3 Çorum
Evet arkadaşlar katılmak isteyenler listeyi 10.11.12 diye devam ettirebilirler katılması kesinleşen arkadaşlar isimlerinin karşısına okey yazarlarsa oda sayımızı bilmiş oluruz
Detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar için tlf: 0505 637 45 54
[email]mak3691@hotmail.com[/email]
[QUOTE=Seyirci;232669]Oda yerleşimini başlatıyoruz :
1. Oda : İynem +3 Karabük
2. Oda : İynem +2 Karabük
3. Oda : İynem +1 Karabük
4. Oda : İynem +2 Karabük
5. Oda : CemKa +1 İstanbul
6. Oda : İstanblues +1 İstanbul
7. Oda : Maverick +1 İstanbul
8. Oda : Seyirci +1 Çorum ................. (ok)
9. Oda : Seyirci +3 Çorum[/QUOTE]
:-P ya seyirci hocam neden hem 8 hem 9 numatali iki ayri odada kaliyorsunuz:banghead:
HTC One SV cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi