Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme
[quote=aslı;178973]c.tesi günleri çalışmak zorunda olmayı protesto ediyorum.[/quote]
Gogo ile birlikte Pazar günü geliyorsunuz ozaman, Gogo'nun videolarına ihtiyacımız var...:thumbup:
[quote=WarDjinn;179003]bi de iphone applicationumuz olsa :)[/quote]
Offf 10 numara olurdu hakkaten, teknoloji aldı başını gidiyor WarDjinn neden olmasın ;)
Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme
[quote=pride;178998]Ankara için bir iyilik yapsalar koşa koşa gelicem:)[/quote]
gel gel !!!!!!! yapsanıza kardeşim ankaraya bi güzellik aaaaa hep ankara izmir mahrum hep üvey :001_tongue: :001_tongue:
[quote=Maverick;178999]İpek böcüğünü çağırsana.[/quote]
hee dur onu arıım ben akşam
[quote=Emrah;178641]Uludağ a kalmalı tur olsun
Bursa daki, arkadaşlarında katılımını sağlamak ve birlikte olmak için kalmalı tercihimi uludağ dan yana kullanıyorum :thumbup:[/quote]
boss senin ideallerin, hayallerin vardı noldu onlara? heey gidi günler :lol::lol:
[quote=freezeplay;179011]boss senin ideallerin, hayallerin vardı noldu onlara? heey gidi günler :lol::lol:[/quote]
hehe sorma yalan oldu valla :lol::lol::lol:
İstanbul daki arkadaşlara da uyan en uygun yer Kartalkaya olunca çoğunlugun arasında kaybolup gittim :001_tt2:
[quote=Emrah;179004]bende nerde bu Gogo ve Aslı ikilisi diyordum. Bu fırsatı mutlaka değerlendirmek isterler diyordum :thumbup1:[/quote]
İstiyorlar istiyorlar da olmuyor işte.Çok güzel kaçırılmaması gereken tur Emrah size iyi eğlenceler.
[QUOTE=CemKa;179006]Gogo ile birlikte Pazar günü geliyorsunuz ozaman, Gogo'nun videolarına ihtiyacımız var...:thumbup:
1,5 yaşında bir prenses var evde günübirlik çok zor o yüzden bir c.tesi ayarlayıp yatılı yapacağız artık sezonu da 1 ocak c.tesi açacağız sanırım herkes organize olursa güzel bir vıdeo çıkar.
Aslı Abla selamlar keşke gelseydiniz;)
Bu arada II. Otobüsümüz dolmuştur III. Otobüsümüz açılmıştır....
III. Otobüsümüz
1 SERHAN ENGİN
2 DENİZ AYDEMİR
3 KUZEY DEMİRALP
4 DOĞANAY ÇİMRİ
5 MUSTAFA GEYİK
[quote=skiboardmania;179020]Aslı Abla selamlar keşke gelseydiniz;)
Bu arada II. Otobüsümüz dolmuştur III. Otobüsümüz açılmıştır....
III. Otobüsümüz
1 SERHAN ENGİN
2 DENİZ AYDEMİR
3 KUZEY DEMİRALP
4 DOĞANAY ÇİMRİ
5 MUSTAFA GEYİK[/quote]
Maşallah. 4'e yolu var bunun. Güzel bir haftasonu olacak inşallah.
Ankaradan pazar günü için günü birlik bir organizasyon yapılaz mı acaba ??
sesimi duyan var mıdır?
yada aynı organizasyonda olabilirr :sad:
[quote=wonderone;179025]Ankaradan pazar günü için günü birlik bir organizasyon yapılaz mı acaba ??
sesimi duyan var mıdır?
yada aynı organizasyonda olabilirr :sad:[/quote]
ses duyurmak çok zor. Ulaşımsız fiyat teklifinde bulunduk o bile cevaplanmadı.
En azından bu turlarda ulaşım opsiyonel olsa hiç fena olmaz. Ben taaa artvin den kalkıp gelmeyi düşünüyorum. o derece snowboard yapmayı özledim.