[quote=iceman;148392]İzmirli tutkunlar güzel eğlenmişler.. :thumbup1:
PS: @Oli, hazır anketleri kapatmaya alışmışken, buna da bir el atsan.. ;)[/quote]
herşeyi oliver'dan den beklemeyin kardeşim... :001_tt2: :lol:
Printable View
[quote=iceman;148392]İzmirli tutkunlar güzel eğlenmişler.. :thumbup1:
PS: @Oli, hazır anketleri kapatmaya alışmışken, buna da bir el atsan.. ;)[/quote]
herşeyi oliver'dan den beklemeyin kardeşim... :001_tt2: :lol:
güzel buluşma ..:D:D nisanda kahvaltı yapılır...
[quote=goxel;148193]1-Göksel
2-Gökhan
3-Tuğçe
4-Nilay
5-Müge
6-Gözde
7-Kerem
8-Elif
9-Serhat
10-Serdar
Emre,mehmet,ilker,mustafacan,çağan,sultan ve diğer arkadaşlar sesiniz çıkmıyo. Ezel var diye gelmezseniz wallaha ayıp olur kartutkusuna.:biggrin:[/quote]
Aaaaa biz bunu kaçırmışız, cuma günü ben ani bi şekilde İstanbul'a gittik, pazartesi akşam döndük, bunu da yeni gördüm :mellow: Yoksa gelirdik..
Kahvaltıya gidelim mutlaka :thumbup: ama bu pazar olmasın biz şehirdışında olacağız..
İzmirim İzmirim güzel İzmirim. Kordun ım Karşıkayakam çok özledim sizlerii.
Aranızda olmayı çok isterdim arkadaşlar, sizleri bu şekilde görünce bende oralara gelip görmüş kadar mutlu oluyorum :)
[quote=Emrah;148603]İzmirim İzmirim güzel İzmirim. Kordun ım Karşıkayakam çok özledim sizlerii.
Aranızda olmayı çok isterdim arkadaşlar, sizleri bu şekilde görünce bende oralara gelip görmüş kadar mutlu oluyorum :)[/quote]
Seni de aramızda görmek isteriz Emrah'cığım. Yaza, gelişinize bir ektinlik yaparız hep beraber.
Dün gece bayağı kulaklarınızı çınlattık.
Nilay bizden bir hafta önce Sarıkamış'taydı. Sarıkamış gündemin önemli maddelerinden biri oldu.
Sevgili Kerem ve Gözde'nin Avusturya maceralarını dinlemek, seneye oralarda olma fikri çok keyifliydi.
Davraz için de planlar yaptık.
Kartutkusu'nun Bulgaristan projesinden söz ettim arkadaşlara. Önümüzdeki yıl için şimdiden heyecan yüklüyüz İzmirliler olarak. Seneye bomba gibi etkinlikler yapasımız var:)
İzmir'den sevgiler, selamlar.
gelemedimmmmm :((((((((((( inşallah sucuklu yumurtaya gelicemm :((
keyifli bulusmayi kacirdigim icin üzüldüm,insallah kahvaltida gorusuruz...
ps...4.fotodaki cift :D:D