Ücreti de öğrendikten sonra kesin katılıp katılmayacağımı söyleyebilirim :) oliver_han a özelden mesaj attım cevap geldiği an net cevabımı vericem.
Printable View
Ücreti de öğrendikten sonra kesin katılıp katılmayacağımı söyleyebilirim :) oliver_han a özelden mesaj attım cevap geldiği an net cevabımı vericem.
merhaba, ürecti uygun olursa biz burdan 3kişi katılmaya düşüniyoruz.18-21
Otel ücreti oldukça uygun. Yer durumu için Oliver dan haber bekliyoruz.
[quote=alizengn;128920]Ücreti de öğrendikten sonra kesin katılıp katılmayacağımı söyleyebilirim :) oliver_han a özelden mesaj attım cevap geldiği an net cevabımı vericem.[/quote]
[quote=roxy;128933]merhaba, ürecti uygun olursa biz burdan 3kişi katılmaya düşüniyoruz.18-21[/quote]
[quote=kupeli;128940]Otel ücreti oldukça uygun. Yer durumu için Oliver dan haber bekliyoruz.[/quote]
değerli arkadaşlar, sayımızın çokluğu nedeniyle otelden güzel bir fiyat aldığımızdan ilan edemiyoruz... sonuçta otel herkese ve her dönem için aldığımız fiyatı uygulamak zorunda değil...
aramızda olmayı arzu eden arkadaşlara özel mesaj olarak bilgileri gönderiyorum... daha önce de defalarca söylediğim gibi; [b]lütfen rezervasyonunuz onaylanmadan uçak biletlerinizi almayınız...[/b]
ilginize teşekkür ederiz...
değerli kartutkusu ailesi,
sarıkamış için ön ödeme toplamaya başlamış bulunuyoruz... listede yer alan isimlerin çoğuna özel mesaj attık... ancak çocuklarıyla konaklayacak üyelerimize çocuk fiyatlarını netleştirip yarın bilgi vereceğiz...
ödemeleri mümkün olduğu kadar kısa sürede tamamlarsak seviniriz... ön ödeme prodesürünü tamamladıktan sonra ek oda taleplerini çözmeye çalışacağız...
ön ödemenin son tarihi 15 Şubat'tır... 15 Şubat saat 16.00'ya kadar ön ödeme yapılmamış ise rezervasyon iptal olacaktır...
[b][u]Oda Listesi:[/u][/b]
1nci Oda: Iceman + Night Flight
2nci Oda: Ikoncan + Gülay
3ncü Oda: Emre + Leyla
4ncü Oda: boarderboyadam + drunkbat
5nci Oda: Emrah + noperler + defne
6ncı Oda: oliver + gokbey (OK)
7nci Oda: Luniz + Nitebore
8nci Oda: Kupeli + Kupeli
9ncu Oda: Typhoon + Typhoon
10ncu Oda: Kutay + Merish
11nci Oda: Nuestra + (open)
12nci Oda: Iynem + Iynem + Iynem + Iynem
13ncü Oda: Iynem + Iynem + Iynem
14ncü Oda: Iynem + Iynem + Iynem
15nci Oda: Mnece + Mnece
Ben yine tek kişi mi kalsam :P
[quote=nuestra;129167]Ben yine tek kişi mi kalsam :P[/quote]
hani ikimiz kalıcaktık. oliver nerden çıktı ki? :D
[quote=gokbey;129275]hani ikimiz kalıcaktık. oliver nerden çıktı ki? :D[/quote]
Hatta odaya 1 yatak daha tıp 3 kişi kalalım sen ben oliver :) Sonra otel uyuyamasın bütün gece :lol:
[quote=nuestra;129277]Hatta odaya 1 yatak daha tıp 3 kişi kalalım sen ben oliver :) Sonra otel uyuyamasın bütün gece :lol:[/quote]
Demek ki sizden uzak bi oda tercih edip saat 00.00 sularında telsizleri kapatıcaz. :lol::lol::lol:
:biggrin: demek ki bizim telsiz eglencemize arkadas cikacak... luniz yasadi :thumbup: