Ynt: Snowboard mu ? Kayak mı ?
İşte bu sebepten kayak hayatınız boyunca yapılabilecek bir spordur aynı tenis gibi ama yaş ilerledikçe, muhtemelen de önde göbek büyüyünce bizler hala kayak yapıyor olacağız ve siz yerlerde ıhlaya ıhlaya kalkmaya çalışırken size yardım ediyor olacağız. :) :)
[quote=Musdy! ]
snowboardcular kayagı hıc sevmedıklerı ıcın yapmıyolardır bence (pek bi estetigi yok ve 70 yaşında amcada yapıyor) birazda sıradışı olmak war bunun ıcınde, ben kendımden bılıyorum ve cevremdekı bıkaçkışıden, ama kaykcılarında snowboardu yapamadıkları ıcın tercıh ettiklerınıde bılıyorum cunkı cogu kayakcıya board cok zor gelır bakınız sitenin içerisinde deneyımını anlatan kayakcılar.. kar sapanı yaparak herkes kayak yapar ama snowboardda öyle bi şansın yok malesef düşeceksin ve sırf bu yuzden cogu kayakcının gözu korkar board a başlamaktan, ama bılmezlerki az ögrendıkten sonra kayak yaptıgı gunler için pişman olucak hepsi..babamın gözu duşuyo snowboarda ;D ah bi genç olucaktım dıyıp duruyor ama 1 gün denedi 3 gun kayak yapamaz hala geldi haha bidahamı tövbe diyor sordugumda.. ;D
[/quote]
Yani bu açıklamadan kayak yapanlar yaşlıdır, snowboard yapanlar gençtir diyebilirmiyiz ;D ;D ;D
kaykay, paten iliskisine dondu bence bu is ;) bir anda kaykayi birakip patene gectik. heryer patenci doldu. simdi iyi kaykay yapanlari gorup imrenmeye basladi yine gencler. kayak da oyle olur bence, her yer snowboardcu dolar, ortada iyi kayak yapanlar kalir, insanlar onlarin yapabildiklerini gorunce yine kayaga donerler. oyle surer gider ;) acikcasi ben kayak yapamadigim icin snowboarda gectim, kayak yapabilseydim onu yapmayi daha cok isterdim.
live to board ,board to live
[quote=ayla ]
İşte bu sebepten kayak hayatınız boyunca yapılabilecek bir spordur aynı tenis gibi ama yaş ilerledikçe, muhtemelen de önde göbek büyüyünce bizler hala kayak yapıyor olacağız ve siz yerlerde ıhlaya ıhlaya kalkmaya çalışırken size yardım ediyor olacağız. :) :)
[/quote]
eger bi gun gobegim olursa daha iyi
boardda hep arkaya dusuyorum
dengeler ;D ;D
çoğunluğun bildiği gibi ben kayak yapıyorum ama kayak iyidir board iyidir demek istemiyorum bilindiği gibi herkes kayak ve board yapamaz dahası her kula nasip olmaz bu zevk zaten belli bi kalite de gerektirir sabır gerekir en başta direnç gerekir inat gerekir demem o ki ister kayak olsun ister board olsun çok kıymetli bi işle uğraşıyoruz sokaktan geçen her insana nasip olmayan ve her insanın yapmaya yetisi yetmediği bi uğraşı yapıyoruz kıymetini bilelim
bi kere BİZ BAŞKAYIZ...
[quote=BAKi ]
çoğunluğun bildiği gibi ben kayak yapıyorum ama kayak iyidir board iyidir demek istemiyorum bilindiği gibi herkes kayak ve board yapamaz dahası her kula nasip olmaz bu zevk zaten belli bi kalite de gerektirir sabır gerekir en başta direnç gerekir inat gerekir demem o ki ister kayak olsun ister board olsun çok kıymetli bi işle uğraşıyoruz sokaktan geçen her insana nasip olmayan ve her insanın yapmaya yetisi yetmediği bi uğraşı yapıyoruz kıymetini bilelim
bi kere BİZ BAŞKAYIZ...
[/quote]
son noktayi koymussun abi +99999999999999999999999999999999.............
[quote=BAKi ]
bi kere BİZ BAŞKAYIZ...
[/quote]
Bumudur..? bence Budur kısa ve net +1 :)
;D ama şimdi bu mesaj oldu mu :D ne güzel herkes kendi seçimini tartışıyodu...
Şaka bi yana çok güzel özetlemişsin, ellerine sağlık...
Ellerinize saglıkk gercekten son noktayı koymussunuzzzz :)