Ben msj ımı duzelttim valla NF dan da öğreniceğim çok şey var :thumbup:
Printable View
Ben msj ımı duzelttim valla NF dan da öğreniceğim çok şey var :thumbup:
Biz o sırada ormanın ıssız bir köşesinde Gokbey'le kayıp ve yardım bekliyor olacağız :D
[quote=Night FLighT;141526]Yaaaaa Nuestra Gör gör :lol: Söz Josp Sana "Show slalom" Öğretcem
Show yapcaz show :thumbup:
Çatla Emre Çatla :biggrin:[/quote]
Bide bide kayakçıların üstünden atlamayıı :lol:
Evet birde kayakçılarla olan bir savaşımız vardı, ne oldu o konuya ?
vay vay vay... savaş demek... savaşçıları öncelikle pistte görmek isteriz... ;) piste çıkabilenler fırtınaya hazır olsun... ;)
[quote=nuestra;141539]Evet birde kayakçılarla olan bir savaşımız vardı, ne oldu o konuya ?[/quote]
[quote=Night FLighT;141544]Su uyur Boardçu Uyumaz Emre :thumbup: O konu Aklımızda duruyor :thumbup:[/quote]
o savaş en son kızlarla erkekler arasında değil miydi yaw..???..:lol::lol:...nuestra aman diyim..:biggrin:
[quote=oliver_han;141551]vay vay vay... savaş demek... savaşçıları öncelikle pistte görmek isteriz... ;) piste çıkabilenler fırtınaya hazır olsun... ;)[/quote]
+1..:thumbup:
[quote=Josp;141534]Bide bide kayakçıların üstünden atlamayıı :lol:[/quote]
ahahahah çocum dikkat et elimizde batonlar var havada uçan kuş gibi yersin batonu kafaya :lol::lol:
[quote=Night FLighT;141559]Gündüz Pistten , Gece Camdan Atcaz Sizi :lol:[/quote]
apla senin yakışıklı jeremy sarıkamış ta bana emanet değilmiydi sen otur getirdiğimiz kitapları oku akşamları sınav yapacağız :001_tongue:
[quote=Seyirci;141558]ahahahah çocum dikkat et elimizde batonlar var havada uçan kuş gibi yersin batonu kafaya :lol::lol:[/quote]
Abi kaskı boşuna almadık :lol: 40 yılda bir bi işe yarasın :lol:
[quote=Seyirci;141558]ahahahah çocum dikkat et elimizde batonlar var havada uçan kuş gibi yersin batonu kafaya :lol::lol:[/quote]
Aman abi o batonlar biz düzlükte kalınca bizi çekmek için kullanılmayacak mı ? :D