Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?
yeni bir sezon yaklaşıyor ve beraberinde aynı sorular... kayak mı ?yoksa snowboard mu?
bu soruyu ilk kez,3 yıl önce piste ilk çıkışımı yapacağım gün sordum ve o günden beri her piste çıkışımda aynı soru aklıma gelir.ama yine de kayaklarımı ayağımdan çıkarıp board deneme cesaretini gösterebilmis değilim.nedeni korkmaktan ziyade o günü snowboard öğrenerek boşa geçirme endişesi.zaten zevk alarak yapabildiğim bir şey varken ne diye günümü başka bir şey öğrenerek harcayayım diye düşünüp yine bildiğimi okuyorum.zaten malzeme kirakarken yeterince zaman kaybı oluyor.o yüzden bu yıl sezon gelmeden kendi hard malzemelerimi satın almayı düşünüyorum.henüz denememiş olmama rağmen snowboarda karşı büyük bir ilgim var.son derece cool,artistik,dikkat çekici.bu açıdan bakıldığında tam beni anlatan bir spor.ama kayaktan aldığım zevki snowboarddan alamazsam diye korkuyorum.bu yüzden siz kar tutkunlarına danışmam gerektiğini düşündüm.sizce hiç denemeden snowboard takımı satın alsam pişman olur muyum?
Ben snowboard umu daha önce hiç denemeden ve sezon öncesi satın almıştım, daha sonra nasıl yapacağımı öğrenmek icin araştırma yapıp sonrada birsey bulamamış ve bu siteyi kurmuştum. Sonuç hem snowboard a başladığım hemde siteyi kurduğum için çok memunum, zamanla çok güzel bir arkadaşlık ortamı oluşturduk ;)
Bu arada dip not : Seni yanıltmak istemem ben kar üzerinde olmaktan çok sevk alıyordum ama düşünce kayakların ve batonların bir yere fırlamasından da o kadar nefret ediyordum ;) Memnuniyetimde bunun da payı oldugunu unutmamak gerekir ;)
kesinlikle katılıyorum.2 adet baton,2 tane sürekli ayağından fırlayan uzun uzun parçalar,kayakları çıkarıp kayak odasından piste sakat gibi yürümekse cabası....kayaklar beni değil,ben onları taşıyorum sanki...bu güne kadar yeterince zaman kaybettim sanırım.kararlıyım bu yıl boarda geçmek istiyorum.kayak bana göre değil.sezon gelmeden boardu ve bağlamaları hazırlamak lazım şu an kış sporları için alışverişin tam zamanı fiyatlar tabanda.yalnız snowboarda dair hiç birşey bilmiyorum.acemilik dönemimde öğrenmemde yardımcı olursunuz umarım :)
Bizle turlara katıldığın vakit sana yardımcı olacak arkadaşlarımız var. Bu konuda rahat olabilirsin.
pekala o halde turlarda görüşmek üzere;).bu yıl fırsat buldukça katılmaya çalışacağım:)
Memnuniyetle bekleriz Lostboy. En kısa zamanda görüşmek üzere.
kayak her zaman favoridir bence
[quote=Seyirci;167902]kayak her zaman favoridir bence[/quote]
Kısıtlamaları sevmiyorum. Ne o öyle iki ayağın bi tahtaya bağlı kelepçelerle ?
Salıcaksın iki ayağını özgürce, takılacaksın rahat rahat. :)
Anca snowboard un zevkini bilemeyenler snowboard a kisitlama der hehe
snowboard asil ozgurlukdur, en bol kara da girersin, park'a da rahat girersin, sag on de kayarsin, sol onde kayarsin
sen ne yapacaksin, arka arkaya mi kayacaksin hehehhe
[quote=Gambit;171929]Anca snowboard un zevkini bilemeyenler snowboard a kisitlama der hehe
snowboard asil ozgurlukdur, en bol kara da girersin, park'a da rahat girersin, sag on de kayarsin, sol onde kayarsin
sen ne yapacaksin, arka arkaya mi kayacaksin hehehhe[/quote]
Çok hızlı olmasada ters kayıyorum. Ayrıca tek ayak üstünde gitmekte ayrı bir zevk Goose :thumbup1: