Cevap: 17-21 Mart 2010 Sarıkamış Çamkar Otel
[quote=Seyirci;141400]valla yeni okulumun interneti çok sorunlu,online görünüyorum ama giremiyorum siteye kafası bozulunca hemen hattan atıyor beni :(:lol::lol:[/quote]
bu işi halletmen lazım abi..özletiyorsun kendini :001_rolleyes: ablama selamlar...
[quote=bkaan;141402]bu işi halletmen lazım abi..özletiyorsun kendini :001_rolleyes: ablama selamlar...[/quote]
sanırım haftaya ttnetten ayrı bir bağlantı yaptıracağım
[quote=Seyirci;141405]sanırım haftaya ttnetten ayrı bir bağlantı yaptıracağım[/quote]
bence de gerekli :thumbup:
Şaka maka nedir bu 15 cm ?? Pazartesi-Salı'ya da sıcaklık 0'ın üstünde ve yagmurlu gözüküyor. Bir tek ben mi korkuyorum kayamamaktan yoksa yukardan kar yağacak diye haber mi aldınız? ((:
[quote=doberman;141425]Şaka maka nedir bu 15 cm ?? Pazartesi-Salı'ya da sıcaklık 0'ın üstünde ve yagmurlu gözüküyor. Bir tek ben mi korkuyorum kayamamaktan yoksa yukardan kar yağacak diye haber mi aldınız? ((:[/quote]
sakin ol...dün konuştum 2 mt. kar var dediler...
[quote=bkaan;141427]sakin ol...dün konuştum 2 mt. kar var dediler...[/quote]
abicim yukarı ile nasıl bi bağlantı yaptın da 2 metre kar olduğunu öğrendin :001_smile:
Karanlıkdere'de kayamayacağız ya, ben ona üzülüyorum.
Devir-teslim-işletme ile ilgili bazı bürokratik sebeplerden dolayı pisti açmıyorlarmış.
Bana herhalde bir ezilmemiş pistten kaymaya çalışma ve kaybolma vakası daha gözükür...
[I]Bu arada son dakikada programa dahil olan Josp kardeşimizi tebrik eder, ilerleyen SB yaşamında başarılar dileriz..[/I]
[quote=gokbey;141486][I]Bu arada son dakikada programa dahil olan Josp kardeşimizi tebrik eder, ilerleyen SB yaşamında başarılar dileriz..[/I][/quote]
Teşekkür ederim abi :001_smile: Sizden öğreniceğim daha çok şey var :thumbup1:
Josp seninde katılmana çok sevindim. Beraberce Gokbey'in peşini bırakmayız.Sarıkamış'ta görüşmek üzere:thumbup1:
Kaldı 7 gün
Cumartesi Pazar tatil
Kaldı 5 gün
Son 2 gün hazırlanma çalışmaları
Kaldı 3 gün :biggrin:
[quote=Night FLighT;141521]aaaaaa sATTIN BENI HAAAAAAAA :angry:[/quote]
Yok olurmu öyle şey yengaaa :D