kayakcılar : boarda ozenmesın o ayrıcalık bızde kalsın lutfen..:thumbup:
Printable View
kayakcılar : boarda ozenmesın o ayrıcalık bızde kalsın lutfen..:thumbup:
[quote=oliver_han;148323]teşekkür ederim lotus... mümkün olan en kısa süre içerisinde kesecekler... muhtemelen bu hafta içi... :blush: :001_unsure:[/quote]
geçmiş olsun oliver. kar tutkusu olarak komple bi öpelim, çabuk geçsin...
[quote=gokbey;148918]geçmiş olsun oliver. kar tutkusu olarak komple bi öpelim, çabuk geçsin...[/quote]
eyw... saolasın... :001_tt2: :lol:
her ikisinide denemiş biri olarak (3 yıllık kayak geçmişinden sonra 1.5 sezondur snowboard) tabiki snowboard diyorum...bunu işin doğası gereği verdiği heyecan,karın olduğu heryeri pist olarak kullanabilmek,malzeme taşıma,giyme çıkarma kolaylığı vs. den ziyade....kayma anında düşme riski kayağa göre çok çok fazla olmasına rağmen kendimi board üzerinde çok daha güvenli ve rahat hissediyorum...bilmiyorum nedendir ama kalabalık bir pistte bile kaysam kayak yapanlardan çekindiğim kadar kimseden çekinmiyorum...ve hiç snowboard yapan birinin sedyelerle ambulansa taşındığına şahit olmadım....neyse epey uzadı ama herşeyin başı sağlık olduğuna göre 1.sağlık 2.güvenlik 3.diğer sebepler... diyerek oyumu snowboarddan yana kullanıyorum...
sedye kısmı hariç katılıyorum...
[quote=gokbey;149404]sedye kısmı hariç katılıyorum...[/quote]
geçmiş olsun arkadaşlar...eeee sorun değil o kadar kusur kadı kızında da olur (hele birde board yapıyorsa....)
kesinlikle snowboard. :)
Hoşgeldin aramıza. Bu avatardaki sen misin?
hayır seneye kısmetse bu sene pek foto cekilmek aklıma gelmedi.
yok artık lj demeye ramak kalmıştı... :)