Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[quote=Lotus;148335]aman nedemek . Her hangi bir ihtiyaç var mı ? kan vs ne bileyim gerekirse bizim kayınpeder var kayın birader var Bahçeli'de gerçi KT var okadar Ankara'da neyse haberleşiriz yine. Acil şifalar asıl olay dediğin gibi sonraki iyileşme dönemi. Çok iyi bir program yapmalı rehabilitasyon için araştırdın mı hiç? hani askeriye nin rehabilitasyon mrk var asker olmayan da girebiliyor galiba ve çok iyi d,ye duydum bir de Başkent in var galiba yine ?[/quote]
çok çok teşekkür ederim abicim, ameliyata göre gerisi programlanacak zaten... hele şu mevzuu hallolsun da... :001_unsure: :001_unsure:
[quote=oliver_han;148341]çok çok teşekkür ederim abicim, ameliyata göre gerisi programlanacak zaten... hele şu mevzuu hallolsun da... :001_unsure: :001_unsure:[/quote]
Hallolur inş. tez zamanda en iyi şekilde sonra da önümüzdeki sezonu düşünerek sıkı bir kamp programı:blush:. pro kayakçılar nasıl op. geçirip ertesi sezon piste çıkıp o performansı gösteriyor dimi :w00t::thumbup: haydi hayırlısı
[quote=Lotus;148346]Hallolur inş. tez zamanda en iyi şekilde sonra da önümüzdeki sezonu düşünerek sıkı bir kamp programı:blush:. pro kayakçılar nasıl op. geçirip ertesi sezon piste çıkıp o performansı gösteriyor dimi :w00t::thumbup: haydi hayırlısı[/quote]
ahh keşke pro olsaydım, sezona kalmadan eski formuma kavuşurdum... :001_unsure: neyse iş-güç derken en azından form tutmak biraz uzun sürecek ama sezona bir şekilde yetişeceğim... :thumbup:
[quote=oliver_han;148349]ahh keşke pro olsaydım, sezona kalmadan eski formuma kavuşurdum... :001_unsure: neyse iş-güç derken en azından form tutmak biraz uzun sürecek ama sezona bir şekilde yetişeceğim... :thumbup:[/quote]
yetiş yetiş :001_rolleyes: bu sezon olmadı seneye beraber kayalım :w00t: Alakasız bir soru olaca kama h.sonu kartalkaya gittiniz mi?
[quote=Lotus;148354]yetiş yetiş :001_rolleyes: bu sezon olmadı seneye beraber kayalım :w00t: Alakasız bir soru olaca kama h.sonu kartalkaya gittiniz mi?[/quote]
ne yazık ki gitmedik... :sad:
[quote=oliver_han;148358]ne yazık ki gitmedik... :sad:[/quote]
maalesef biz de gitmedik kaldık burda :001_unsure: oralara da kar yağıyo galiba ve adamlar oteli kapatıyor... neyse:thumbdown: ben kaçar iyi geceler.
P.s. Bir topic için de kaç ayrı konuya değindim bilmiyorum neyse süper mod. konuları ilgili başlıklara yollayabilir :blushing::lol:
[quote=oliver_han;148309]sadece menisküs olsa iyi... dizle alakalı multipl sıkıntılar var ne yazık ki... bakalım ne kadarını düzeltebilecekler göreceğiz... :blushing: :001_unsure: :crying:[/quote]
Ne diyim bilemedim umarım ameliyat başarılı gecer ve iyileşme sürecini sıkıntısız atlatırsın :(
[quote=Lotus;148361]maalesef biz de gitmedik kaldık burda :001_unsure: oralara da kar yağıyo galiba ve adamlar oteli kapatıyor... neyse:thumbdown: ben kaçar iyi geceler.
P.s. Bir topic için de kaç ayrı konuya değindim bilmiyorum neyse süper mod. konuları ilgili başlıklara yollayabilir :blushing::lol:[/quote]
neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım... :lol:
[quote=burak77;148416]Ne diyim bilemedim umarım ameliyat başarılı gecer ve iyileşme sürecini sıkıntısız atlatırsın :([/quote]
teşekkür ederim...
[quote=oliver_han;147859]valla tahlil sonuçlarımı aldım, röntgen, mr'lar da hazır, hocadan tarih bekliyorum extreme carver... senin de bildiğin gibi ameliyattan sonra oldukça zorlu bir süreç başlayacak... öncelikle güzel beslenip bir an evvel toparlanmaya çalışacağım ki bu da zaten fazla olan kilolarıma ekleme yapmama yol açacak... biraz toparladıktan sonra fizik tedaviyle uğraşacağım... tamamen iyileştikten sonra da hem kilo verme hem form tutma hadisesine konsantre olacağım ki... :001_unsure: :crying: uzun ve acılı bir yol... :crying: ama durmak yok... bir şekilde sezona yetişeceğim... :w00t:
bu üçlü önümüzdeki sezon pistlerde çok can yakar diyorum... ;) :lol: :thumbup:[/quote]
Hmmmm geçmiş olsun kardeş. Kaçırmışım bu yazını. Umarım en kısa zamanda kendini toparlar ve seneye el ele kol kola pistlerde eseriz.
[quote=DarkMafia;148447]Hmmmm geçmiş olsun kardeş. Kaçırmışım bu yazını. Umarım en kısa zamanda kendini toparlar ve seneye el ele kol kola pistlerde eseriz.[/quote]
saol babacım...