Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[quote=oliver_han;147859]valla tahlil sonuçlarımı aldım, röntgen, mr'lar da hazır, hocadan tarih bekliyorum extreme carver... senin de bildiğin gibi ameliyattan sonra oldukça zorlu bir süreç başlayacak... öncelikle güzel beslenip bir an evvel toparlanmaya çalışacağım ki bu da zaten fazla olan kilolarıma ekleme yapmama yol açacak... biraz toparladıktan sonra fizik tedaviyle uğraşacağım... tamamen iyileştikten sonra da hem kilo verme hem form tutma hadisesine konsantre olacağım ki... :001_unsure: :crying: uzun ve acılı bir yol... :crying: ama durmak yok... bir şekilde sezona yetişeceğim... :w00t:
bu üçlü önümüzdeki sezon pistlerde çok can yakar diyorum... ;) :lol: :thumbup:[/quote]
sen halledersin....tekrar geçmiş olsun...;)
[quote=oliver_han;147689]valla kayak ile bu kadar vatandaşı biçtiysen... aman diim... hiç snowboarda bulaşma kardeşş... :001_tt2: :lol:[/quote]
Sen ne diyorsun Oli, board bir gün denedim, o gün de aniden önüme çıkan küçük bir çocuğu biçmemek için kendimi salı verdim beyaz karlara. Sonuç ? 3 senedir geçmeyen bel ağrılarım. :)
[quote=Extreme Carver;147786]Ayrıca Tifo kardes yapsın kayağını boardunuda yapar gerekirse beraberde bicebiluriz,çok iyiyimdir o konuda....;)
hatta oliver tifo ve ben yan yana kayıp önümüze gelenne bı tekme gibi biseymi yapsak kayarken????[/quote]
Yeter ki hocamız Ali Hoca olsun, cümle alemi biçmeye razıyım :)
[quote=oliver_han;147859]valla tahlil sonuçlarımı aldım, röntgen, mr'lar da hazır, hocadan tarih bekliyorum
bu üçlü önümüzdeki sezon pistlerde çok can yakar diyorum... ;) :lol: :thumbup:[/quote]
Çıkarım sizle her yola, Toyota :biggrin: Daha sonra tüm pistlere afiş, resimlerimiz; WANTED ! Oliver_Han, Extreme Carver, Tifosi. Gören yada görenlerin Polis İmdat 155'e bildirmeleri önemle rica olunur.:biggrin:
(Oli Allah acil şifalar versin diyorum.En kolay ve kısa şekilde atlatman dileğiyle...)
[quote=Extreme Carver;147921]yakarız bu gezegeni.YAKARIZ...... :001_tt2:[/quote]
Ali Hoca, bu board sola mı çekiyo ne ?:)
[quote=oliver_han;147956]
kimseyi bulamazsak kendimizi yakarızzz... :001_tt2: :lol:[/quote]
Ateş düştüğü yeri yakar unutma :)
[quote=bkaan;147992]sen halledersin....tekrar geçmiş olsun...;)[/quote]
teşekkürler dostum...
[quote=Tifosi;148186]Sen ne diyorsun Oli, board bir gün denedim, o gün de aniden önüme çıkan küçük bir çocuğu biçmemek için kendimi salı verdim beyaz karlara. Sonuç ? 3 senedir geçmeyen bel ağrılarım. :)[/quote]
ah be tifoo... yüreğindeki insan sevgisine kurban olduğum kardeşim... sana da geçmiş olsun...
[quote=Tifosi;148186]Çıkarım sizle her yola, Toyota :biggrin: Daha sonra tüm pistlere afiş, resimlerimiz; WANTED ! Oliver_Han, Extreme Carver, Tifosi. Gören yada görenlerin Polis İmdat 155'e bildirmeleri önemle rica olunur.:biggrin:[/quote]
jandarma bölgesindeyiz kardeş... doğru numara 156 olacak... :001_tt2: :lol:
[quote=Tifosi;148186](Oli Allah acil şifalar versin diyorum.En kolay ve kısa şekilde atlatman dileğiyle...)[/quote]
saolasın kardeşş...
[quote=Tifosi;148186]Ateş düştüğü yeri yakar unutma :)[/quote]
ateş olursam dokunduğum herkesi yakarım tifooo... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;147859]valla tahlil sonuçlarımı aldım, röntgen, mr'lar da hazır, hocadan tarih bekliyorum extreme carver... senin de bildiğin gibi ameliyattan sonra oldukça zorlu bir süreç başlayacak... öncelikle güzel beslenip bir an evvel toparlanmaya çalışacağım ki bu da zaten fazla olan kilolarıma ekleme yapmama yol açacak... biraz toparladıktan sonra fizik tedaviyle uğraşacağım... tamamen iyileştikten sonra da hem kilo verme hem form tutma hadisesine konsantre olacağım ki... :001_unsure: :crying: uzun ve acılı bir yol... :crying: ama durmak yok... bir şekilde sezona yetişeceğim... :w00t:
[/quote]
Problem dizde mi? Menisküs falan ? :bored:
Aman acil iyileş sezona kadar. :ohmy: Yoksa KT neyapar :crying:
İyi haberleri bekliyoruz :thumbup1:
[quote=Lotus;148300]Problem dizde mi? Menisküs falan ? :bored:
Aman acil iyileş sezona kadar. :ohmy: Yoksa KT neyapar :crying:
İyi haberleri bekliyoruz :thumbup1:[/quote]
sadece menisküs olsa iyi... dizle alakalı multipl sıkıntılar var ne yazık ki... bakalım ne kadarını düzeltebilecekler göreceğiz... :blushing: :001_unsure: :crying:
[quote=oliver_han;148292]
ateş olursam dokunduğum herkesi yakarım tifooo... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Senin ateşin olsa olsa dostluk ateşi olur Oli Rehn. Boşuna havalanma :biggrin:
(Yaz bunu yaz bi kenara :biggrin:)
[quote=Tifosi;148312]Senin ateşin olsa olsa dostluk ateşi olur Oli Rehn. Boşuna havalanma :biggrin:
(Yaz bunu yaz bi kenara :biggrin:)[/quote]
umarım görmezsin tifoo... sonra oli sen neymişsin be abi falan deme ama... ;) :lol: :lol: :lol: hem atalarımız boşuna dememiş: sessiz atın çiftesi pek olur... ;) :lol:
[quote=oliver_han;148309]sadece menisküs olsa iyi... dizle alakalı multipl sıkıntılar var ne yazık ki... bakalım ne kadarını düzeltebilecekler göreceğiz... :blushing: :001_unsure: :crying:[/quote]
off çok fena :sad: tarih nezaman söyleyecekmiş hoca ? hangi hastane de olacak operasyon? :crying: Ayy içim cız etti valla çok geçmiş olsun acil şifalar tekrar tekrar.
[quote=Lotus;148318]off çok fena :sad: tarih nezaman söyleyecekmiş hoca ? hangi hastane de olacak operasyon? :crying: Ayy içim cız etti valla çok geçmiş olsun acil şifalar tekrar tekrar.[/quote]
teşekkür ederim lotus... mümkün olan en kısa süre içerisinde kesecekler... muhtemelen bu hafta içi... :blush: :001_unsure:
[quote=oliver_han;148323]teşekkür ederim lotus... mümkün olan en kısa süre içerisinde kesecekler... muhtemelen bu hafta içi... :blush: :001_unsure:[/quote]
aman nedemek . Her hangi bir ihtiyaç var mı ? kan vs ne bileyim gerekirse bizim kayınpeder var kayın birader var Bahçeli'de gerçi KT var okadar Ankara'da neyse haberleşiriz yine. Acil şifalar asıl olay dediğin gibi sonraki iyileşme dönemi. Çok iyi bir program yapmalı rehabilitasyon için araştırdın mı hiç? hani askeriye nin rehabilitasyon mrk var asker olmayan da girebiliyor galiba ve çok iyi d,ye duydum bir de Başkent in var galiba yine ?