Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[quote=burak77;147002]Bırakın kayagı snowboardu da karın cıkardıgı sesi özledim gerisi boş..
Fıss Fıss kaysak şimdi, kimsenin aklında bu soru mu kalır yahu :D[/quote]
+100000000 :thumbup:
Çok yer kaplayacak alıntı yapmıyorum ama Extreme Carver çok güzel yazmışsın. Eline sağlık, katılıyorum.
bir + 1000000000 daha:thumbup:
snowboard mu kayak mı?
ikisi de aynı şey değil mi zaten? o kadar çok benzer yönü var ki, bazen birbiriyle kıyaslamak bana gereksiz geliyor. biriyle yapılabilen bir şey diğeri ile de yapılabiliyor çünkü. %99 oranında birbirine benzer olduklarını görüyorum. bence kayak ya da board farketmez, önemli olan kar tutkusu... herkes yaptığı işten keyif alıyor, mühim olan bu...
[quote=Tifosi;147396]Her ikisi de diyorum. Çünkü kaymak ne ile olursa olsun çok güzel bir duygu.
Ben kayak yapıyorum. Board 1 gün denedim. O günde küçük bir çocuğa çarpmamak için kendimi feda ederek belimi sakatladım ve halen devam ediyor. Oluşan fobi akabinde bir daha deneyemedim. Ama öğrenmeyi çok isterdim. İnşallah kısmet olur. Önce kayağı halledelimde.[/quote]
valla kayak ile bu kadar vatandaşı biçtiysen... aman diim... hiç snowboarda bulaşma kardeşş... :001_tt2: :lol:
[quote=Extreme Carver;147786]Oliver onu bunu birakta sen hemen ameliyat ol iyiles sen kayakla ben boardla BodyCArving!!!!!!!!
Ayrıca Tifo kardes yapsın kayağını boardunuda yapar gerekirse beraberde bicebiluriz,çok iyiyimdir o konuda....;)
hatta oliver tifo ve ben yan yana kayıp önümüze gelenne bı tekme gibi biseymi yapsak kayarken????[/quote]
valla tahlil sonuçlarımı aldım, röntgen, mr'lar da hazır, hocadan tarih bekliyorum extreme carver... senin de bildiğin gibi ameliyattan sonra oldukça zorlu bir süreç başlayacak... öncelikle güzel beslenip bir an evvel toparlanmaya çalışacağım ki bu da zaten fazla olan kilolarıma ekleme yapmama yol açacak... biraz toparladıktan sonra fizik tedaviyle uğraşacağım... tamamen iyileştikten sonra da hem kilo verme hem form tutma hadisesine konsantre olacağım ki... :001_unsure: :crying: uzun ve acılı bir yol... :crying: ama durmak yok... bir şekilde sezona yetişeceğim... :w00t:
bu üçlü önümüzdeki sezon pistlerde çok can yakar diyorum... ;) :lol: :thumbup:
[quote=Extreme Carver;147786]Oliver onu bunu birakta sen hemen ameliyat ol iyiles sen kayakla ben boardla BodyCArving!!!!!!!!
Ayrıca Tifo kardes yapsın kayağını boardunuda yapar gerekirse beraberde bicebiluriz,çok iyiyimdir o konuda....;)
hatta oliver tifo ve ben yan yana kayıp önümüze gelenne bı tekme gibi biseymi yapsak kayarken????[/quote]
[quote=oliver_han;147859]valla tahlil sonuçlarımı aldım, röntgen, mr'lar da hazır, hocadan tarih bekliyorum extreme carver... senin de bildiğin gibi ameliyattan sonra oldukça zorlu bir süreç başlayacak... öncelikle güzel beslenip bir an evvel toparlanmaya çalışacağım ki bu da zaten fazla olan kilolarıma ekleme yapmama yol açacak... biraz toparladıktan sonra fizik tedaviyle uğraşacağım... tamamen iyileştikten sonra da hem kilo verme hem form tutma hadisesine konsantre olacağım ki... :001_unsure: :crying: uzun ve acılı bir yol... :crying: ama durmak yok... bir şekilde sezona yetişeceğim... :w00t:
bu üçlü önümüzdeki sezon pistlerde çok can yakar diyorum... ;) :lol: :thumbup:[/quote]
ikinizede ceza kestim gelecek sezon için,seyirci babanın biraları sizden :sneaky2::lol::biggrin:
[quote=oliver_han;147859]valla tahlil sonuçlarımı aldım, röntgen, mr'lar da hazır, hocadan tarih bekliyorum extreme carver... senin de bildiğin gibi ameliyattan sonra oldukça zorlu bir süreç başlayacak... öncelikle güzel beslenip bir an evvel toparlanmaya çalışacağım ki bu da zaten fazla olan kilolarıma ekleme yapmama yol açacak... biraz toparladıktan sonra fizik tedaviyle uğraşacağım... tamamen iyileştikten sonra da hem kilo verme hem form tutma hadisesine konsantre olacağım ki... :001_unsure: :crying: uzun ve acılı bir yol... :crying: ama durmak yok... bir şekilde sezona yetişeceğim... :w00t:
bu üçlü önümüzdeki sezon pistlerde çok can yakar diyorum... ;) :lol: :thumbup:[/quote]
yakarız bu gezegeni.YAKARIZ...... :001_tt2:
[quote=Seyirci;147916]ikinizede ceza kestim gelecek sezon için,seyirci babanın biraları sizden :sneaky2::lol::biggrin:[/quote]
:thumbup1:
[quote=Seyirci;147916]ikinizede ceza kestim gelecek sezon için,seyirci babanın biraları sizden :sneaky2::lol::biggrin:[/quote]
hayırdır babuşş hız sınırını mı aştık... :lol: :lol: :lol:
[quote=Extreme Carver;147921]yakarız bu gezegeni.YAKARIZ...... :001_tt2:[/quote]
kimseyi bulamazsak kendimizi yakarızzz... :001_tt2: :lol: