[quote=oliver_han;146704]tam ben geliyorum ve aksiyon bitiyor... olmaz ki kardeşim... :P :D :D :D[/quote]
olay adam oliver, gelde bu mevzuya bir son koyuver :)
Printable View
[quote=oliver_han;146704]tam ben geliyorum ve aksiyon bitiyor... olmaz ki kardeşim... :P :D :D :D[/quote]
olay adam oliver, gelde bu mevzuya bir son koyuver :)
[quote=Extreme Carver;147278]BENCE ; bu kavram tartışmaktan çok, daha iyi nasıl yapılabilinmelidir hep bunu tartışmışımdır kendimce.Çünkü ben öyle kayakçılar gördümki; öyle hayranlıkla seyrettimki.... MUHTEŞEMLER....
Türkiye de şöyle bir ayrım var: snowboard özgürlüktür kayak daha kısıtlı yapılan bir spordur! inanın bu sadece Türkiyede böyle.
Peki bizi,yani çoğunluğumuzu bu düşünceye iten nedir? şöyleki Türkiye de snowboardcular bir şekilde çelik tutturmayı öğrendikten sonra freestyle adına hemen bişeyler yapmaya başlıyolar.Freestyle demek EĞLENCE demektir.Ve yapıyolarda kendı sevıyesınde bişeyler.Ama kayakta eskiden gelen geleneklerden dolayı çok fazla freestyle'a önem verilmediği için insanlara daha kısıtlı bir spormuş gibi görünüyo.Ve ayrıca giyim tarzıda bu konuda gerçekten çok bağlayıcı bir etken.İnsanlar bu sebepten dolayıda kendilerini daha özgür ve daha rahat ,kendileri gibi hissedebildikleri içinde tercih ediyorlar.Sorunun özü budur bence.
Ama inanın arkadaşlar kayakta inanılmaz eğlenceli ve inanılmaz cool bir spor.Sadece bununla ilgili doğru insanları takip etmelisiniz.
Benim tercihim snowboard.! Ben snowboardcuyum. Bir başkasıda kayakçıdır. Eminim biri diğerinden daha az zevkli değil, buna eminim.
O yüzdendir ki,ben bu soruya şöle bir yorum getirmek istiyorum:
Yaptığınız sporu daha eğlenceli ve daha sizin stilinize,yaşam tarzınıza,giyiminize uygun hale getirmek için bişey yapıyomusunuz?
Herkese iyi eğlenceler.....[/quote]
ön yargılardan uzak bu yaklaşım harika gerçekten...bir board ustasına da bu yakışırdı zaten...
[quote=Kutay;147332]Ben ayakta alkışlıyorum.
Bu arada kayakta istediğim noktaya ulaşana kadar snowboard'u denemeyi düşünmüyordum açıkcası.
Fakat bu kadar güzel bir yorumdan sonra, ilk fırsat bulduğumda snowboard'u denemeliyim diye düşünmeye başladığımı itiraf etmeliyim.[/quote]
Elbette ki denemelisin ,belkide bu deneyim sana yaptığın sporun ne kadar muhteşem olduğunu anlatacak....yada ne kadar geç kaldığını :p
[quote=bkaan;147346]ön yargılardan uzak bu yaklaşım harika gerçekten...bir board ustasına da bu yakışırdı zaten...[/quote]
İltifatlar için teşekkür ederim :)
[quote=iceman;147365]Ellerine sağlık, çok güzel bir yorum olmuş.. :thumbup1:
Bence sen daha fazla bekleme... Keyfinin yerinde olduğu bir gün tak ayağına benim boardu... ;) Bir daha geri alamam diye korkuyorum.. :001_tt2::lol:[/quote]
Teşekkür ederim ;) ;)
[B][URL="http://www.kartutkusu.com/members/extreme-carver.html"][B]Extreme Carver'[/B][/URL][/B]ın yazdıklarına +1 cok güzel yazmış, birsey eklemek istiyorum "Freestyle demek EĞLENCE demektir" cogu kişi buna katılır ama ben kayakta pistte kayarken de eglenıyorum onun ıcın kayak tercih ediyorum denedıgımde snowboard'da da eglenecegım buyuk ihtimal.
Yine de fikir olarak pistte kaymaktan sıkıldıgım dk pist dışı icin bir takım kayak almayı tercih ederim gibi geliyor. Bana daha hızlı olmasına ragmen daha güvenli ve daha hos geliyor kayak.
2 resim paylasıyım becerebılırsem :) hazır mesaj atmısken neden kayak sorusunun bana göre cevabı bu resimlerde mevcut..
[quote=burak77;147384][B][URL="http://www.kartutkusu.com/members/extreme-carver.html"][B]Extreme Carver'[/B][/URL][/B]ın yazdıklarına +1 cok güzel yazmış, birsey eklemek istiyorum "Freestyle demek EĞLENCE demektir" cogu kişi buna katılır ama ben kayakta pistte kayarken de eglenıyorum onun ıcın kayak tercih ediyorum denedıgımde snowboard'da da eglenecegım buyuk ihtimal.
Yine de fikir olarak pistte kaymaktan sıkıldıgım dk pist dışı icin bir takım kayak almayı tercih ederim gibi geliyor. Bana daha hızlı olmasına ragmen daha güvenli ve daha hos geliyor kayak.
2 resim paylasıyım becerebılırsem :) hazır mesaj atmısken neden kayak sorusunun bana göre cevabı bu resimlerde mevcut..[/quote]
O zaman senin icinde tavsiyem,snowboard denersen hard board yapmandir..O zaman pistler istediğin freeride i yapabilirsin ki; gercekten benim gibi CARVİNG hastası bı adam olarak çok zevkli oldugunu biliyorum ve katılıyorum;)
Her ikisi de diyorum. Çünkü kaymak ne ile olursa olsun çok güzel bir duygu.
Ben kayak yapıyorum. Board 1 gün denedim. O günde küçük bir çocuğa çarpmamak için kendimi feda ederek belimi sakatladım ve halen devam ediyor. Oluşan fobi akabinde bir daha deneyemedim. Ama öğrenmeyi çok isterdim. İnşallah kısmet olur. Önce kayağı halledelimde.
Snowboardun daha sakatlıklara meyilli oldugunu bilmeden oncede heves etmezdim snowboarda, ama bildigin tırsmış durumdayım snowboarddan, motosiklet gibi birsey bir sakatlık yapmadan binmek zor. Özelliklede benim gibi gözü kara birinin altında çok tehlikeli olur kesin sakatlanırım boardda.
[B]ekstrem[/B]
[I]sıfat Fransızca extrême[/I]
1) Aşırı
2) Uç
3) Sıra dışı