Cevap: 17-21 Mart 2010 Sarıkamış Çamkar Otel
[quote=drunk bat;141002]beni de aranıza alın, beni de alın. lütfen ama lütfen :(:(
off bende kaymak istiyorum, sarıkamışı görmek istiyorum.[/quote]
Ya bilsem böyle olacağını..seni erciyeste otele hapsederdim..yalnız bıraktın oğlum beni..onca yol tek başına çekilir mi..teyzemin oğlu da uçakla geliyor zaten..;) neyse..
sen iyileşmene bak..dağ orda duruyor..seneye tekrar gideriz..
[quote=bkaan;141004]Ya bilsem böyle olacağını..seni erciyeste otele hapsederdim..yalnız bıraktın oğlum beni..onca yol tek başına çekilir mi..teyzemin oğlu da uçakla geliyor zaten..;) neyse..
sen iyileşmene bak..dağ orda duruyor..seneye tekrar gideriz..[/quote]
sen arabayla teyzeoğlu uçakla mı gidecek?? tek başına o kadar yol??
ok bu şartlarda kesinlikle yalnız bırakamam seni :001_smile:
cumartesi bandaj çıkıyor, kolumun hareketine bakacağım ve anormal bir durum olmazsa gelmeyi çok istiyorum.
söz bak çok dikkatli kayacam, hız yapmayacam :001_smile:
[quote=drunk bat;141007]sen arabayla teyzeoğlu uçakla mı gidecek?? tek başına o kadar yol??
ok bu şartlarda kesinlikle yalnız bırakamam seni :001_smile:
cumartesi bandaj çıkıyor, kolumun hareketine bakacağım ve anormal bir durum olmazsa gelmeyi çok istiyorum.
söz bak çok dikkatli kayacam, hız yapmayacam :001_smile:[/quote]
geçen yıl kürek kemiğimi kırdım sezon başı..doktor bu iş, bu yıl bitti dedi..1 ay sonra bandaj çıktı erciyese gittim..yani ; seni çoooookk iyi anlıyorum..ama seni riske atmayalım kardeşim..:(
[quote=Night FLighT;141008]gel sende işte beraber kaymaz,kafa kafaya verip ağlarız halimize :lol:[/quote]
off gelip de kayamamak. söz valla yavaş yavaş kayacam ben. hiçbirinizi üzmüycem. sessiz sessiz oturacam, yaramazlık yapmayacam :(
[quote=bkaan;141011]geçen yıl kürek kemiğimi kırdım sezon başı..doktor bu iş, bu yıl bitti dedi..1 ay sonra bandaj çıktı erciyese gittim..yani ; seni çoooookk iyi anlıyorum..ama seni riske atmayalım kardeşim..:([/quote]
abi şu an bile yerimde duramıyorum, bandaj çıkarda hareket kısıtım olmazsa gelmek istiyorum çok. keşke iptal ettirmeseydim yaa. gerekirse gelir otururdum yine. cumartesi karar için geç mi olur?
[quote=drunk bat;141016]abi şu an bile yerimde duramıyorum, bandaj çıkarda hareket kısıtım olmazsa gelmek istiyorum çok. keşke iptal ettirmeseydim yaa. gerekirse gelir otururdum yine. cumartesi karar için geç mi olur?[/quote]
Abi ne diyim ben sana bilmiyorum ki..seni anlamayan birileri , sana daha doğru şeyler söyler..zaten sen de biliyorsun ki..doğru düzgün bir iyileşme olmazsa her düşüşünde tekrar aynı problem olabilir (örnek ben) :bored: bu işin sonu da maalesef ameliyat oluyor genelde...
[quote=bkaan;141023]Abi ne diyim ben sana bilmiyorum ki..seni anlamayan birileri , sana daha doğru şeyler söyler..zaten sen de biliyorsun ki..doğru düzgün bir iyileşme olmazsa her düşüşünde tekrar aynı problem olabilir (örnek ben) :bored: bu işin sonu da maalesef ameliyat oluyor genelde...[/quote]
bilmiyorum abi bilmiyorum, sadece kafayı yemek üzereyim woww
akıl sağlığını kaybetmek, omuzdan daha mı az önemli? :001_smile:
[quote=ikoncan;140988]Kar olmasa bile ne farkeder, biz kartutkusu ailesi hep beraberken kar olsada olmasada herşey çok güzel olacak :lol::lol::lol:[/quote]
iste kartutkusu ruhu :thumbup::thumbup:
[quote=drunk bat;141007]cumartesi bandaj çıkıyor, kolumun hareketine bakacağım ve anormal bir durum olmazsa gelmeyi çok istiyorum.
söz bak çok dikkatli kayacam, hız yapmayacam :001_smile:[/quote]
[quote=Night FLighT;141008]gel sende işte beraber kaymaz,kafa kafaya verip ağlarız halimize :lol:[/quote]
@drunk bat: ben soyleyecektim night_flight erken davranmis.. bence kayma.. birbirinize arkadaslik edersiniz. biz de geliriz yaniniza ;) sohbetimiz yetmez mi caniiiim? ayrica night_flight'inda sakatlandigi sirada atlayip zipladigini sanmiyorum (tam o sirada yapmiyormus yani, oncesi sonrasi malum;) yerinde durmamistir:001_tongue:) bu is oyle yavas/temkinli kaymakla olmuyor.. sezonda iki gun kaymak ugruna daha kalici bir kasar verme kendine ;) biz, bana oyle geliyor ki, seneye de ya sezon acilisini ya sezon finalini ya da her ikisini sarikamista yapacagiz:biggrin: dert etme.. ;)
gel.. kayma...
[quote=nitebore;141031]iste kartutkusu ruhu :thumbup::thumbup:
@drunk bat: ben soyleyecektim night_flight erken davranmis.. bence kayma.. birbirinize arkadaslik edersiniz. biz de geliriz yaniniza ;) sohbetimiz yetmez mi caniiiim? ayrica night_flight'inda sakatlandigi sirada atlayip zipladigini sanmiyorum (tam o sirada yapmiyormus yani, oncesi sonrasi malum;) yerinde durmamistir:001_tongue:) bu is oyle yavas/temkinli kaymakla olmuyor.. sezonda iki gun kaymak ugruna daha kalici bir kasar verme kendine ;) biz, bana oyle geliyor ki, seneye de ya sezon acilisini ya sezon finalini ya da her ikisini sarikamista yapacagiz:biggrin: dert etme.. ;)
gel.. kayma...[/quote]
tamam yaaa offf :( bkaan'a yolda nightflight'a da sarıkamışta arkadaşlık edecem ozaman. tabi önce olivere veya otele danışmak gerekecek.
[quote=Night FLighT;140993]direkt SARIKAMIŞ :biggrin:[/quote]
ablacım aslında ice ile erzurum'da inseniz... hastaneye gidip alçını açtırsanız... ortopediste de gösterseniz ve öyle gelseniz... olma mı? biliyorsun sarıkamış'ta şartlarımız son derece iptidai... kars'ın durumu da mükemmel sayılmaz... erzurum en azından büyükşehir... ;)