:o:blink::huh::ohmy::D:biggrin: odumu koparddiniz yaf!
Printable View
:o:blink::huh::ohmy::D:biggrin: odumu koparddiniz yaf!
Geçen yıl planlanan Sarıkamış turu kar yağmadığı için iptal olmuştu..İnşallah bu sene bir aksilik çıkmaz...
[quote=iynem;140960]Geçen yıl planlanan Sarıkamış turu kar yağmadığı için iptal olmuştu..İnşallah bu sene bir aksilik çıkmaz...[/quote]
otelle görüştüm..mümkün değil..iki metre kar var diyorlar...:001_smile:
2 metre dile kolay bu sıcak kanlı halimle ben bile eritemem :001_smile:
[quote=Seyirci;140969]2 metre dile kolay bu sıcak kanlı halimle ben bile eritemem :001_smile:[/quote]
abicim merhaba..ılgazdan , erciyesten sonra sarıkamışa " ba yı la cak sın" hiç merak etme sen :001_smile:
[quote=Night FLighT;140974]sarıkamış'da mütiş bir kar var..merak etmeyin herşey çok güzel ...biz 6 kişi için şafak : 6 :thumbup:[/quote]
palandöken e uğrayacak mısınız? yoksa direk sarıkamışa mı gideceksiniz?
[quote=Night FLighT;140974]sarıkamış'da mütiş bir kar var..merak etmeyin herşey çok güzel ...biz 6 kişi için şafak : 6 :thumbup:[/quote]
Kar olmasa bile ne farkeder, biz kartutkusu ailesi hep beraberken kar olsada olmasada herşey çok güzel olacak :lol::lol::lol:
[quote=Night FLighT;140993]direkt SARIKAMIŞ :biggrin:[/quote]
ben mi yanılıyorum yoksa birileri sarıkamış öncesinde palandökene de uğrayacak mıydı ???
[quote=Night FLighT;140999]Erzurum üzerinden gelecek olanlar var ....Ama palandöken'de kayacak ve sonrasında gelecek olan var mı bilmiyorum...ve de sanmıyorum .....[/quote]
Hımm..palandökende yalnız kayacağım demek ki;)
beni de aranıza alın, beni de alın. lütfen ama lütfen :(:(
off bende kaymak istiyorum, sarıkamışı görmek istiyorum.