yanarım yanarım escape biz burda pişerken orda kaymağa başlıyacak. :'( :'(
Printable View
yanarım yanarım escape biz burda pişerken orda kaymağa başlıyacak. :'( :'(
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
İlk kar haberi bendennnn!!!!!!!!!!
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/Uludag.0to3top.shtml[/url]
Pazar günü bayram hediyesi,,Uludağ'a kar yağacağını gösteriyor,,haydi hayırlısı..
hadi ya ;D
çooo :o :o :ok güsel bi haber
kartepe dede kar gösterio pazar için :)
şirkettekilere kar gelsin hatta gelyior daha da soguk olsun dedikce herkesin suratını görmelisiniz ;D
Bizim şirkettede aynı ??? Millet yaza doyamadık diyor hayret bir şey ya ne varsa bu yazda gitsin artık ya kar dolsun her yer yollar kapansın hiç kalkmayacak gibi kar yağsın yaaaaa :'( Soğukta ne yapacaklarmış sürekli üşünüyormuş kat kat giyinip sıkıntıya giriyorlarmış ahahahahahah ( kerizler için gülüş ) yahu diyecem diyemiyom , enteresanlar ya tatilleri yanlız yaz olur gibi saplantıları var ya ;D ;D ;D
ben yazdan 12 gün izin bıraktım kış tatili için..
insanların derdi kafa dinlemek degil bunun kavgasını da çok yaptım şirkette :)
onursal : abi nereye gidyorsun tatile ?
xx : kuşadası dinlenmeye aaa tatilköyü, güzelce havuza giricem eglenicem
onursal : abi bunun nesi dinlenmek? istanbulda da havuz var? :) neden 2bin küsür para veriyosun :)
xx : bırak bunları yaa :S
neyse olay böyle, kişiden kişiye degişir ama karlar altında orman manzarasına bakmak bile rahatlatıyor beni.
[quote=pellinn ]
Bizim şirkettede aynı ??? Millet yaza doyamadık diyor hayret bir şey ya ne varsa bu yazda gitsin artık ya kar dolsun her yer yollar kapansın hiç kalkmayacak gibi kar yağsın yaaaaa :'( Soğukta ne yapacaklarmış sürekli üşünüyormuş kat kat giyinip sıkıntıya giriyorlarmış ahahahahahah ( kerizler için gülüş ) yahu diyecem diyemiyom , enteresanlar ya tatilleri yanlız yaz olur gibi saplantıları var ya ;D ;D ;D
[/quote]
[quote=onursalky ]
ben yazdan 12 gün izin bıraktım kış tatili için..
insanların derdi kafa dinlemek degil bunun kavgasını da çok yaptım şirkette :)
onursal : abi nereye gidyorsun tatile ?
xx : kuşadası dinlenmeye aaa tatilköyü, güzelce havuza giricem eglenicem
onursal : abi bunun nesi dinlenmek? istanbulda da havuz var? :) neden 2bin küsür para veriyosun :)
xx : bırak bunları yaa :S
neyse olay böyle, kişiden kişiye degişir ama karlar altında orman manzarasına bakmak bile rahatlatıyor beni.
[/quote]
Ya sen onu diyorsun millet ben kış tatili yapacam o yüzden yazın tatile gitmiyorum diyince soruyor ne yapacaksın ki kışın ??? Diyorum kayağa gidecemmmm ohh miss keşke hemen kar yağsa diyorum bana dönüş şu şekilde kayakmıı inanmıyorum kayakmı yapıyorsun vay beee . Bir an kendimi uzaya çıkıyormuş kadar özel hissediyom tabi hehehe
oh be benm işim rahhat öğrenci olmk en iiisi yeri glnce okulu bile kırrm walla ;D
Lise mi???
[quote=snowboard06 ]
oh be benm işim rahhat öğrenci olmk en iiisi yeri glnce okulu bile kırrm walla ;D
[/quote]
Sınıfta kalmada okulu kıracam derken baban kafanı kırmasın ;D
Bu arada iş zamanın yakın sanırım o zaman bu konuyu yeniden gündeme getirelim senin düşüncelerini almak isterim yani ;D
[quote=raikkonen ]
Lise mi???
[/quote]
ewt lise deim
[quote=pellinn ]
Sınıfta kalmada okulu kıracam derken baban kafanı kırmasın ;D
Bu arada iş zamanın yakın sanırım o zaman bu konuyu yeniden gündeme getirelim senin düşüncelerini almak isterim yani ;D
yok kalmam ya daha üniversite war :D işim de söle snowboard hocalığı gibi bisi olsa cokta güsel olur osmn görüşlerimi alırsınız :D
[/quote]
yok kalmam ya daha üniversite war :D işim de söle snowboard hocalığı gibi bisi olsa cokta güsel olur osmn görüşlerimi alırsınız
;D
[quote=snowboard06 ]
yok kalmam ya daha üniversite war :D işim de söle snowboard hocalığı gibi bisi olsa cokta güsel olur osmn görüşlerimi alırsınız
;D
[/quote]
Daha üniversite var yani sen orada kalmayı düşünüyon.. ;D ;D
Bu sene gircen herhalde sınava bak lise sonlar girmiyo, 4 senelik oldular ya şanslısın galiba???
Pazartesiyi de tatil mi yapsalar nee??
Pazartesi de karlı ULUDAĞ.. :o :o ;D ;D
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/Uludag.0to3top.shtml[/url]
6 günlük gösteriyo bayram hediyesi gibi..
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/Uludag.0to6top.shtml[/url]
aa gercekten öle kar uludağa erken geldi herlade ;D
Bursada otursam sırf karı görüp soğuğunu hissetmek için Pazar günü çıkardım Uludağa :)
uludağğ karlanıo ;D ;D inşllh. bi aksilik çıkmazda ekimden başlar kar yağışı
Heyooo , bugun haberlerde gördüm Kartalkaya ya yılın ilk karı yağmış , heryer bembeyaz görünüyordu Allah ım ne olur bunların devamını nasip eyle...
mrb herkese,, bi müjdelı haberde benden,,, ERCİYES E DE KAR GELIYOR,,, zaten tepeye yagalı 3 hafta olmuştu , şimdi pistler ve oteller bolgesıne de kar yagıyorrrrrrr, yaşasınnnnn kış geliyorrrrrrr,,,,,,,,,,,,,,,,,,, BU ARADA HERKESIN BAYRAMINI KUTLARIM,,,,
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/Mt-Erciyes.0to3mid.php[/url]
[url]www.erciyeskayak.com[/url]
Kemal
eyvallah kemal abi. çok saol b müjdeli haber için. valla mutluluktan uçuyorum....
şu anda saat 21:20 az önce niğdeden geldim. orda hava daha soğuktu. nedense kayseri he niğdeye göre bir iki derece sıcak :(
CNN TURK ULUDAĞ VE KARTALKAYA'DA SEZONUN İLK KARIN YAĞDIĞINI BİLDİRDİ
UMARIM HASRET BİTER İYİ BİR SEZON OLUR
Arkada$lar kıskandırmak gibi olmasın ama $ehir merkezinden bile bakınca uludağ bembeyaz görünüyo. İlgilenenlere duyrulur hani ;D
[quote=Yassax ]
Arkada$lar kıskandırmak gibi olmasın ama $ehir merkezinden bile bakınca uludağ bembeyaz görünüyo. İlgilenenlere duyrulur hani ;D
[/quote]
resim istiyoruz resim :)
Bugun i$e gelirken gördüklerimi anlatıyorum. En kısa zamanda $ehir merkezinden görüntüsünü eklerim..
[quote=raikkonen ]
6 günlük gösteriyo bayram hediyesi gibi..
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/Uludag.0to6top.shtml[/url]
[/quote]
Kış geldi herkeze tekrar selam :)
bu linkde şifre istiyor..şifre nedir bilen varmı....
bu arada kartepede de kar yağışı veriyor 2 gündür inşallah devam eder de
erken açarız sezonu..
kartepeli sen bizden daha yakınsın oraya
hiç haber falan varmı ...kartepeyle ilgili
kar yağdı ama daha pist açmaları için 50 - 60 cm kar lazım...
yani 2 günlük karla açamazlar..inşallah arkası gelir de yağarsa bakalım.....
yağsın yağsın ,, bütün kartutkusu üyelerine bu ilk düşen karlar hayırlı olsun... devamını dualarla beklioruzz
[quote=kartepeli ]
Kış geldi herkeze tekrar selam :)
bu linkde şifre istiyor..şifre nedir bilen varmı....
bu arada kartepede de kar yağışı veriyor 2 gündür inşallah devam eder de
erken açarız sezonu..
[/quote]
Bu zaten normalde şifreli,üye olman lazım her zaman 6 günlük bakman için..
Ama bazen güzellik yapıyolar işte üye olmasan da bakabiliyon 6 günlük..
EWT butun haber kanalları werdi akşam ;D ;D ;D
;D
ben göremedim ama olsun duyması bike yeter ;D ;D
uludağa 11 cm yağmış ;D
ewdd en çok kartepe :D
Obaaaa.... :o :o ;D ;D
İzmir'e cumartesiden sonra yağmur gösteriyo baya bi hem de sonu belli değil.. ;D ;D ;D
Barajlar dolsun artık..Gerçi İzmir büyükşehirler arasında en şanslısı, çünkü en çok tasarrufu biz yaptık.. ;D ;D
Kar yağıyor... 17 Ekim 2007
KARS'ta etkili olan yağmurlu havaların ardından sabahın erken saatlerinde mevsimin ilk karı yağmaya başladı. Köylüler karın erken yağmasına şaşırırken, Sarıkamış Kayak Merkezi'ndeki turizmcilerin ise, yüzü güldü.
Son hafta aralıklar devam eden yağmurlu havaların ardından sabahın erken saatlerinde ilçe merkezleri ile il merkezi dışındaki yüksek yerler beyaza büründü. Kar kalınlığı yüksek yerlerde 15 santimetreye ulaştı. Lapa lapa yağan kar, şehir merkezi ile ilçelerdeki ağaçların yeşil yaprakları üzerinde tabakalar oluşturdu. Mevsimin ilk kar yağışına en çok şaşıranlar ise, köylüler oldu. Hayvanlarını otlatmak için sabahın erken saatlerinde kalkan köylüler her tarafın beyaza büründüğünü görünce çok şaşırdı. Digor'un Han Mezrası'nda oturan köylüler, her yıl Cumhuriyet Bayramı'nda yağan karın bu yıl erken yağdığını söyledi.
Mezra sakinlerinden Muhlis Yardımcı, "Erken saatlerde hayvanları otlatmak için uyandık. Ancak her tarafı beyaz görünce şaşırdık. Kara hazırlıksız yakalandık. Artık sobaları da yakmaya başladık. Kış bu yıl erken bastırdı" dedi. Mezrada bulunan çocuklar ise, yağan karın keyfini çıkardı. Mevsimin ilk karıyla büyük bir kardan adam yapan çocuklar, daha sonra kaban giydirip objektiflere poz verdi. Kar yağışı, hazırlıksız yakalanan minibüs şoförlerine de zor anlar yaşattı.
TURİZMCİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ
Kar, geçtiğimiz yıl aralık ayında yağdığı için birçok rezervasyonun iptal edildiği Sarıkamış Kayak Merkezi'ndeki otelcilerin yüzünü güldürdü. Sezona erken başlayacak olan Kayak Merkezi'ndeki oteller de hazırlıklara başladı. Sarıkamış Çamkar Otel Genel Müdürü Mustafa Kızıl, önceki yıllara oranla erken yağan karın kendilerini sevindirdiğini belirterek, "Erken rezervasyon kampanyası başlattık. Çamkar Otel olarak 15 Kasım'a kadar erken rezervasyon yaptıranlar için yüzde 20 indirim yapacağız" dedi.
MANİSA'DA MEVSİMİN İLK KARI
Manisa'nın Demirci İlçesi'ne, dün (salı) gece mevsimin ilk karı yağdı. 1487 metre yükseklikteki Akçakertik Sırtı beyaza büründü. Demirci'deki hava sıcaklığı gece 2 dereceye kadar düştü.
BİNGÖL BEYAZA BÜRÜNDÜ
Bingöl'e yılın ilk karı yüksek kesimlere erken yağdı. Yağan erken kar hava sıcaklığını düşürürken, Bingöl dağı kar ile beyaza büründü.
DOĞU'YA KAR YAĞDI
Uzun süredir yağmur bile yağmayan Erzurum, Ardahan, Kars ve Ağrı’da yüksek kesimlere lapa lapa kar yağdı.
Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Doğu Anadolu Bölgesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan yağmur, gece kar yağışına dönüştü. Erzurum kent merkezine aralıklarla karla karışık yağmur yağdı. Palandöken, Dumlu ve Kargapazarı, Allahüekber, Ağrı, Yalnızçam Dağları ile birlikte Çıldır Gölü ve çevresi beyaza büründü.
fotolar için :
[url]http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=6848&rid=2[/url]
abi hadi kalk gidelim sarıkamışa ya bu ne? admalr açmış sezonu be :)