kesin rezervasyon yada ödeme ne şekilde vb. detaylar hakkında bilgi lütfen?
sonrasında mı bu listelere adımız yazılıyor?
Printable View
kesin rezervasyon yada ödeme ne şekilde vb. detaylar hakkında bilgi lütfen?
sonrasında mı bu listelere adımız yazılıyor?
Pazar günü günü birlik gelmeyi düşünen arkadaşlar merak etmeyin C.tesi günü tüm detayları kar durumunu, hava şartlarını siteden paylaşacağız.
Bu sitenin amaçlarından biri de hiç bir yerde bulamayacağınız anlık bilgi paylaşımıdır. :thumbup1::thumbup1:
[quote=bobycage;178975]kesin rezervasyon yada ödeme ne şekilde vb. detaylar hakkında bilgi lütfen?
sonrasında mı bu listelere adımız yazılıyor?[/quote]
İsminizi yazın ve en kısa sürede skiboardmania nickli arkadaşımız ile irtibata geçin.
[quote=CemKa;178955]Aldın mı kayakları bakim :001_tongue:[/quote]
Valla aslında bi kaç leş daha bırakayım öyle alayım diyorum :)
Bu akşam KiTe'la gidip alacağız büyük ihtimal.
[quote=Emrah;178964]Anca beraber kanca beraber Mine cim :001_cool:
son güne kadar konuyu fark etmesen de, otobüsle geçerken kolundan tutup atardık senide kartalkaya otobüsünün içine :afro1:[/quote]
:thumbup: :thumbup: işte Boss farkı yaa, ahye ahey haydi açalım ozmn sezonu yuppiiiiiii
yanıma oda arkadaşı lazım !!!!!!!!
[quote=mnece;178988]yanıma oda arkadaşı lazım !!!!!!!![/quote]
Ankara için bir iyilik yapsalar koşa koşa gelicem:)
[quote=mnece;178988]yanıma oda arkadaşı lazım !!!!!!!![/quote]
İpek böcüğünü çağırsana.
Gecerken Kocaeli'den alabiliyormusunuz acaba ?
Alıyorsanız ortalama kac gibi ve nerden ?
Tesekkurler,
[quote=CemKa;178981]Pazar günü günü birlik gelmeyi düşünen arkadaşlar merak etmeyin C.tesi günü tüm detayları kar durumunu, hava şartlarını siteden paylaşacağız.
Bu sitenin amaçlarından biri de hiç bir yerde bulamayacağınız anlık bilgi paylaşımıdır. :thumbup1::thumbup1:[/quote]
bi de iphone applicationumuz olsa :)
[quote=aslı;178973]c.tesi günleri çalışmak zorunda olmayı protesto ediyorum.[/quote]
bende nerde bu Gogo ve Aslı ikilisi diyordum. Bu fırsatı mutlaka değerlendirmek isterler diyordum :thumbup1: