Cevap: Butter Cup, Buttering Püf Noktaları nelerdir ?
[quote=snowstuff;138959]Bilgiler için teşekkürler ;)
Bir soru daha; ben park boardcusu sayılmam, dik yamaçlardan bolkarda inmek en büyük zevkim , bu durumda Custom mı Custom X'mi birde şimdi Skate Banana arasına girdim (gerçi power banana diye şahaser bişey de gördüm ama ;) ) Tabi çoğunlukla Türkiye şartlarında kayacak olmam da göz önünde tutulmalı, her zaman öyle kar öyle yamaç bulunmuyor :bored:[/quote]
powder banana muthis bisey..
abi bence banana yi begendiysen custom v den yuru..
normal custom ve custom x e hic bakma..
Bir soru daha; ben park boardcusu sayılmam, dik yamaçlardan bolkarda inmek en büyük zevkim , bu durumda Custom mı Custom X'mi birde şimdi Skate Banana arasına girdim (gerçi power banana diye şahaser bişey de gördüm ama ;) ) Tabi çoğunlukla Türkiye şartlarında kayacak olmam da göz önünde tutulmalı, her zaman öyle kar öyle yamaç bulunmuyor :bored:[/quote]
olayın extreme boyutunu yaşamak için kaçkar'a gidebilirsin abicim... ;)
[quote=oliver_han;138971]olayın extreme boyutunu yaşamak için kaçkar'a gidebilirsin abicim... ;)[/quote]
Tam üstüne bastın Oliver ;) daha bugün konuştum Kaçkarlar için ama müthiş pahalı :bored: yinede bir mail trafiği yapıcam onun için , Türk istekliler için ayrı bir fiyatda verdikleri oluyormuş
[quote=LuNiZ;138964]powder banana muthis bisey..
abi bence banana yi begendiysen custom v den yuru..
normal custom ve custom x e hic bakma..[/quote]
Teşekkürler Luniz ;)
O zaman skate banana almayın derim çünkü gördüğünüz üzere oldukça esnek. GNU ve Libtech'in yine banana teknolojisi kullanan (C2 Power Banana olarak geçiyor) başka serilerine bakın derim. Okuduklarım kadarıyla CustomX hata affetmeyen en ufak hatada yere vuran bbir boardmuş. Kullanan bir üyemiz daha net cevap verebilir.
Evet evet Power Banana müthiş, Travis kullanıyor daha ne olsun :thumbup1:
Orda sorun öyle bir board alıp ona uygun kayacak yer bulamamak :huh:
O yüzden all terrain yönüde olan bir board alayım diyorum yada mevcut boarduma ek bir board daha almak daha doğru ama senede max 20 gün kayabilen biri için çok gereksiz bir yatırım gibi geliyor :mellow: Skate o anlamda kafama yatıyor, Luniz'in Custom V'de güzel öneri ???
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
SB'yı almadan önce google amcada magnatractionını detaylı gösteren bir fotoğraf aradım ama bulamadım. En azından benim gibi merak edebilecekler bilgi sahibi olması için kendi işini kendin yap mantığıyla :
circuit'i sat yeni bir tane board al abi... muz olmayacaksa vrocker, o da yoksa angus olsun... ters kamberlilerden olamıyorsa illa ki all mountain fs olsun... ;)
Muhahah pireyle deve karşılaştırmış adam. Emre Alkan vs. Chris Sorman :lol:
adaşım sevgili nuestra :001_smile:
abicim, haftasonu bananayı deneyebildin mi? görüşlerin nelerdir?