oh oh hey maşallah... helal olsun be skiboardmania... :thumbup:
1-2 sorum olacak... pistin durumu nasıl? eziliyor mu? ve tabi liftler çalışıyor mu?
Printable View
oh oh hey maşallah... helal olsun be skiboardmania... :thumbup:
1-2 sorum olacak... pistin durumu nasıl? eziliyor mu? ve tabi liftler çalışıyor mu?
Delisiniz.siz :)
pistler ezilmiş her ikiside çalışıyor. gayet güzel gözüküyordu trackla gezerken...
kar durumu beklentimizden çok daha yüksek resimler yüklendiğinde göreceksiniz.
emrah abinin mailine bir kaçtane atıyorum şimdi.
[quote=Emrah;106055]Delisiniz.siz :)[/quote]
Mangal olayı yalan olmuş demek ki! Bazen biraz deli olmak gerekiyor galiba :))))))
[quote=batista34;106068]Mangal olayı yalan olmuş demek ki! Bazen biraz deli olmak gerekiyor galiba :))))))[/quote]
Haklısın abi , bizim dualar kabul olmamış :P :P
Aşka bi yana çok sevindim böyle bir şeye imza atıldıgı icin , kar tutkusunu içinde yaşayan skiboardmania yı tebrik ederim ;)
[quote=skiboardmania;106067]pistler ezilmiş her ikiside çalışıyor. gayet güzel gözüküyordu trackla gezerken...
kar durumu beklentimizden çok daha yüksek resimler yüklendiğinde göreceksiniz.
emrah abinin mailine bir kaçtane atıyorum şimdi.[/quote]
vallahi yeminimi bozdurdun bana skiboardmania... yap şu ilanı bir an evvel... haftaya hala kar varsa, pistler ezilmişse, liftler çalışıyorsa sizinleyim... ;) :thumbup: yalnız ulaşımda ankaradan geçeceğim için saat farkı olacak trabzona inişte... cuma akşam mı gideceksiniz, cumartesi sabah mı?
Fotolar geldi ve çok kıskandım çokkkkkkkkk :afro1::afro1::afro1:
Yeni bir başlık altında fotoları ekliyorum ;)
[url]http://www.kartutkusu.com/kartutkusu-ana-haberleri/3246-kartutkusu-amp-skiboardmania-zigana-da-sezonu-acti2009-2010-a.html[/url]
[quote=skiboardmania;106052]merhaba arkadaşlar inanılmaz kar var beklediğimizden çok daha fazla. yaklaşık 20 saatlik bir yolculuktan sonra otelimize ulaştık. bu kadar uzun sürmesinin sebebi 4 kez yemek molası vermemiz ve her durduğumuz yerde yemeklerin çok güzel olması idi. Karadeniz halkı bir harika ellerindeki her türlü imkanı fazlasıyla sunuyorlar.
Otel yolu doğal güzelliklerle dolu çok büyük akarsuların uzerinde köprülerde resimlerimiz coçuk parkında zıplamak için geçirdiğimiz 1 saat gerçekten çok güzeldi resimlerin hepsini yarın öğlene kadar sizinle paylaşacağız.
Akşam 17:00 sıralarında otelimize ulaştık. Zigana Gümüşkayak Yaylakent otelinde çok sıcak karşılandık. hemen snowboard tekstillerimiz ve boardlarımızı alıp snowtrack ışığında bol kar yaptık. Sonrasında çok güzel hamsi tava ve istavrit akşam yemeği yedik. Karnımız doyduktan sonra küreklerimizi alıp rampalarımızı hazırladık ve yarına hazırız. Otelde lüks aramayanlara bir ev sıcaklığı arayanlara inanılmaz bir otel şuan sizlere otelin resepsiyonundan yazıyorum. Haftaya gelemeyenler için Cuma-pazar uçaklı tur çıkacağız.
Fransadaki diğer grubumuzdan ise üzücü bir haber var yeterli kar durumu yokmuş biz gitmeden herkesi uyarmıştık ancak onlarda Tignes gezileri ve arkadaş grubu ile gayet iyi vakit geçiriyorlarmış
Şimdilik söyliyeceklerimiz bu kadar gelebilen herkesi Ziganaya bekliyoruz. Otelimizin alan otel transferi mevcuttur. Trabzon Havaalanından otelin aracı ile küçük araba getir-götür 150
minibüs getir-götür 300 lira
Deli olan herkesi bekliyoruz...[/quote]
çatlamak üzereyim şu anda :D
süper ya, özellikle karadenizli olan ve yöresini çok özlemiş olan benim gibi birisi için ise tüm bu serüven inanılmaz çekici. ah izmir vah izmir :(
Zigana kar alarmımıza 25 Kasım 2009 23:59'da Kadıköy Evlendirme dairesinden kalkan aracımızla start verdik. 13 saat olarak planladığımız yolculuğumuz 17 saat sürdü. Bunun sebebi ise 4 kez yemek molası vermemiz ve yemeklerin çok güzel sohbetlerin çok koyu olması idi. Verilen ihtiyaç molaların sayısını ben bile tutamadım çünkü arabada herkes birşeyler yiyior birşeyler içiyordu. Birde resimlerde gördüğünüz gibi çocukluk yıllarımıza geri dönerek neredeyse 1 saatimizi mola yerimizde zıplama parkurumuzda harcadık.
17:00 sıralarında otelimize vardık ve tahmin ettiğimizden çok daha fazla kar bizi bekliyor idi. Zaten dağ yolunda azda olsa kar atıştırıyordu. Hemen odalarımıza çıktık üstümüzü değiştirip boardlarımızı aldıktan sonra otelden rica ettiğimiz snowtrack ile bir yamaca cıkarak 1 sezonluk özlememizi giderdik. Özlememizi biraz olsun hafiflettikten sonra küreklerimizi alarak rampalarımızı kurmaya başladık. Rampalarımızı bitirmeliydik çünkü yolda çok vakit harcamıştık. Rampalarımızı hazırladıktan sonra sabah 07:00'de kalkmak üzere sözleştik. Yarın bütün gün kayacağız doyasıya. Kar özlemi olan herkesi Zigana Zirve Gümüşkayak Oteline bekliyoruz.
Zigana Zirve Gümüşkayak Oteline gelecek olursak kısaca şöyle özetliyim;
Karadeniz insanına özgü güleryüz ve sevecenlikle otele girer girmez karşılanıyorsunuz. Otelde beş yıldız konforu aramayan klasik eski Türk filmlerindeki dağ otelerri gibi olan bu otelde evinizde gibisiniz. Lobide yanan soba, sobanın üzerindeki çaydanlıklar, bu akşam Trabzon'dan gelen hamsi ve istavritler, yanında bir kaç duble rakı... Sizce bu keyif için 17 saat yol gelinmez mi?
Otelin fiyatları ise çok komik oda kahvaltı kişi başı 40 TL.
Yemekler harika...
Pistler ezilmiş snowtrack sürekli çalışıyor...
Sezonu ilk açanlardan olmak istiyorsanız ve bir an önce buraya ulaşmak istiyorsanız Trabzon Havaalanına geldikten sonra bizleri aramanız yeterli. Otelin havaalanı-otel transferleri mevcut. Otel Trabzon havaalanına 70 km. 1 saatte dağa çıkabiliyorsunuz. Havaalanı otel transfer ücretleri ise çok komik;
Küçük araba ile havaalanından alınma ve tatil sonrası havaalanına bırakılma 150 TL. ( 4 kişiye kadar gelebiliyorsunuz )
Minibüs ile alınma havaalanından alınma ve tatil sonrası havaalanına bırakılma 300 TL. ( 8 kişiye kadar gelebiliyorsunuz )
Daha ne bekliyorsunuz bence Zigana kar alarmının ikinci gününde pistlerde bizimle olmalısınız...
Skiboardmania Extreme Group
AYRICALIK SENİN EN DOĞAL HAKKIN!..
BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU...
İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER KARTUTKUSU AİLESİ...
KARTUTKUSU&SKIBOARDMANIA