[quote=my10ez ]
eyvallah bayris, bizle paylaştığın güzel bilgiler için teşekkürler, ;)
[/quote]
valla yarım yamalak ingilizcemle arastırmalarımdan bunları cıkardım eksik hata varsa affola =))
Printable View
[quote=my10ez ]
eyvallah bayris, bizle paylaştığın güzel bilgiler için teşekkürler, ;)
[/quote]
valla yarım yamalak ingilizcemle arastırmalarımdan bunları cıkardım eksik hata varsa affola =))
[quote=bayris ]
[/quote]
abi supersin.. saka biyana baya bilgilenmis olduk.. harika oldu :D
[quote=LuNiZ ]
abi supersin.. saka biyana baya bilgilenmis olduk.. harika oldu :D
[/quote]
ne demek bak utandım =))
abi hakkaten eyvallah , zaten amaçta buydu, hangi marka daha iyi veya kötü degil aslında, bu olaya tutkulu insanlar daha çok bilgilensin ;)
[quote=my10ez ]
abi hakkaten eyvallah , zaten amaçta buydu, hangi marka daha iyi veya kötü degil aslında, bu olaya tutkulu insanlar daha çok bilgilensin ;)
[/quote]
abi baya bi arastırdım ben board alıcam işallah o yuzden butun sorulara acıım cevaplayabilirim
bombayi patlatiorum o zaman.. Turkiyede Burton, Salomon ve Rossignol disindaki markalari nereden bulabiliriz..
sanirim kiziltoprakta bir magaza var palmer satiyor. onun disinda Libtech ve forum nerden bulunur?
baska ne vardi? digerleri nerede iste?
[quote=LuNiZ ]
bombayi patlatiorum o zaman.. Turkiyede Burton, Salomon ve Rossignol disindaki markalari nereden bulabiliriz..
sanirim kiziltoprakta bir magaza var palmer satiyor. onun disinda Libtech ve forum nerden bulunur?
baska ne vardi? digerleri nerede iste?
[/quote]
ahahaha libtech yok olsada gidip skate banana alsam ama gumruk işini hallettim getirtiyorum kendime yardımcı olabilirim istenirse
skuba
Bağdat Cad. No: 39 34724 Kızıltoprak/İstanbul
BİZİ ARAYIN
Tel: 0216 3300379
metin bey var orda
ride ve k2 boardları bulabilirsin
Boarders Inn.
Tomtom Mah. Yeniçarşı Cad. No:56 Galatasaray / İSTANBUL. T: +90 212 244 72 23
burda emre bey var
option snowboard thirty two botlar ve volcom kıyafetlerini bulabilirsin
dünya spor
Altın Tepe Galip Bey Caddesi No: 127 Küçükyalı İSTANBUL
Tel: +90 (216) 518 94 71 - +90 (216) 518 81 62 Fax: +90 (216) 518 94 07
rome marka ürünleri bulabilirsin burda
slalom spor
Adres: Bağdat Cad. Erker Apt. No:368/10 Şaşkınbakkal-İstanbul
Tel: +90 216 368 77 28
Fax: +90 216 368 76 25
burda palmer,nidecker, venue boardlar; nortwawe botlar ve drake baglamaları bulabilirsin
forum snowboard içinde forum un kendi sitesinde satıs yeri olarak spx i gosteriyor ama spx satmıyo
hah palmer i nerde gordum diodum.. ok slalom da gordum caddede.. abi varya vikipedya gibisin ha.. :D
[quote=LuNiZ ]
hah palmer i nerde gordum diodum.. ok slalom da gordum caddede.. abi varya vikipedya gibisin ha.. :D
[/quote]
hocam vikipediada neymiş canım benden alıyolar herseyi ahahahaha =))
bir insan bu kadar sımarabilir