kesinlikle board=)
Printable View
kesinlikle board=)
[quote=apogee ]
poşet ;D ;D ;D ;D ;D ;D
[/quote]
Şimdiki ruh halime dayanarak + 1 diyorum Kalın, siyah çöp poşetlerinden diyorum ;)
[quote=head_matrix ]
ben oyumu board dan yana kullanıoyorum bence ınsan extrem bi spor yapıosa kullandıgı malzemeye ısım vermeli spora malzemesıne daha cok baglanmak icin boarduma ısım verdım ama kayagım olsaydı napıcaktım sola bı ısım saga baska bı ısım mı verıcektım hem bole bısey cıft eslılıge gırıo bı kere kanunlara aykırı bence kayak kanunen yasaklanmalı ;D
[/quote]
niye ya benim kayaklarımın adı var soldakinin adı huri sağdakinin adı nur ben ayrım yapmıyorum kayaklarımın adı
''HURİNUR''
ben de kayak deneyiminden sonra board a geçtim, ve board gerçekten cok heyecan verici. ben zaten pistte kaymayan biriyim, dik yamaçlarda ve vadilerde bol karda kaydiğim için board daha uygun geliyor. ama yinede board daha iyi demek istemiyorum çünkü, boardçularin sayisi hala az ve o kadar cok kayakçı varken board daha ilgi çekici oluyo :P
merhaba arkadaşlar,
ben aranızda ve board olayında çok yeniyim, ben boarda merak sardım ama kayak biraz daha kolay geliyo gözüme (eşim için) acaba böyle bi durum hakkaten var mı yoksa ben mi yanlış açıdan baktım. eşimle beraber kaymayı öğrenmek istiyorum da :)
kayagin terimleri ve yaplicak isleri kolaydir hiç dusmedende ogrenebilceginiz
bi spordur ama snowboard dusmek için yaratilmis bi spor cok duseceksinz cok agri cekeceksiniz ama cok zevk alacaksiniz
[quote=kxlylmz ]
merhaba arkadaşlar,
ben aranızda ve board olayında çok yeniyim, ben boarda merak sardım ama kayak biraz daha kolay geliyo gözüme (eşim için) acaba böyle bi durum hakkaten var mı yoksa ben mi yanlış açıdan baktım. eşimle beraber kaymayı öğrenmek istiyorum da :)
[/quote]
aman biyerlerinizi kırmayında hangisini yaparsanız yapın e biyerlerini kırma ihtimali de hangisinde daha fazla siz de aşağı yukarı tahmin edebilirsiniz :)
Merak ediyorum...Snowbordcular kayak yapmayı beceremedikleri için mi bord yapıyorlar?
Biliyorsunuz kayakta teknik çok önemli. Uzun bir eğitim süreci gerektirir. Teknikle uğraşmam sadece kayarım diyorsan bordda bu işi görür. ;D
[quote=iynem ]
Merak ediyorum...Snowbordcular kayak yapmayı beceremedikleri için mi bord yapıyorlar?
Biliyorsunuz kayakta teknik çok önemli. Uzun bir eğitim süreci gerektirir. Teknikle uğraşmam sadece kayarım diyorsan bordda bu işi görür. ;D
[/quote]
tabi yaaaa tamamen ondan ;D ;D ;D
snowboardcular kayagı hıc sevmedıklerı ıcın yapmıyolardır bence (pek bi estetigi yok ve 70 yaşında amcada yapıyor) birazda sıradışı olmak war bunun ıcınde, ben kendımden bılıyorum ve cevremdekı bıkaçkışıden, ama kaykcılarında snowboardu yapamadıkları ıcın tercıh ettiklerınıde bılıyorum cunkı cogu kayakcıya board cok zor gelır bakınız sitenin içerisinde deneyımını anlatan kayakcılar.. kar sapanı yaparak herkes kayak yapar ama snowboardda öyle bi şansın yok malesef düşeceksin ve sırf bu yuzden cogu kayakcının gözu korkar board a başlamaktan, ama bılmezlerki az ögrendıkten sonra kayak yaptıgı gunler için pişman olucak hepsi..babamın gözu duşuyo snowboarda ;D ah bi genç olucaktım dıyıp duruyor ama 1 gün denedi 3 gun kayak yapamaz hala geldi haha bidahamı tövbe diyor sordugumda.. ;D