evet şimdi aldığım haberlere göre kartepe pistlerinde kar seviyesi 50 cm olmuş yağış devam ediyor...inşallah hafta sonu olmasada bayram öncesi pistleri açar greenpark....
Printable View
evet şimdi aldığım haberlere göre kartepe pistlerinde kar seviyesi 50 cm olmuş yağış devam ediyor...inşallah hafta sonu olmasada bayram öncesi pistleri açar greenpark....
[quote=kartepeli ]
[/quote]
Cetvelle ölçülmüş sağlam bir bilgi di mi???? ;D ;D ;D
Kartepe green park hoteli aradım... Özüm hanım derki (saat 15:03): yağış şu an devam ediyor, kar kalınlığı 40-50 cm arası ( cetvel ile :) ) ayın 14 ü gibi pistleri açmayı düşünüyorduk fakat olmadı... şu an yağış böyle devam ederse en kısa zamanda pistleri açmayı düşünüyoruz....
kartepe ile ilgilenenlere....
hadi bakalım açarlar hafta sonu inşallah.. ;D
erciyes sezonu dün açmış
gerçi ben daha gidip görmedim ama pazar günü bi çıkıp bakim
İzmir'de kar diyo tutar mı bu tahmin acaba??Ya tutarsa!!!! ;D ;D ;D
Pazar günü ve gecesi bu beklenti... :D :D
http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU041|IZMIR&metric=1
way be dün kartepe iççin ne dioduk şimdi nolmuş
[quote=snowboard06 ]
way be dün kartepe iççin ne dioduk şimdi nolmuş
[/quote]
kartepede kar yağdımı kum gibi yağar doldurur anında ;D ::)
bırakın yağsın ellemeyin...
[quote=kartepeli ]
[/quote]
ben geçen sene o hatayı yapıp bayram arifesinde ve 3.gününde kartepeye gitmiştim. arife iyiydi ama 3gün pistte değil kayacak ayakta duracak yer yoktu ayrıca liftler için 45 dakika sıra bekleniordu