Kaldı 13 gün :D
Printable View
Kaldı 13 gün :D
4 gün hafta sonu, 1 günde hazırlanma toplanma aşaması , o zaman kaldı 8 gün.
(Bknz Askerde terhis hesaplaması AKA Şafak)
aaa bi baktım pride la ayrılmışız , nolcak bizim yastık savaşı ??? odalar arası yaparım oteli birbirine katarım koşturur dururum demedi demeyin ;)
yeni oda arkadaşım mountainrider memnun oldum :D
[quote=mnece;138713]aaa bi baktım pride la ayrılmışız , nolcak bizim yastık savaşı ??? odalar arası yaparım oteli birbirine katarım koşturur dururum demedi demeyin ;)
yeni oda arkadaşım mountainrider memnun oldum :D[/quote]
sevenleri ayırmayın... :P :lol: o odalar daha çok değişir... bir bakarsın pride tekrar yanında... :P :lol:
[quote=Baki;138552]arkadaşlar kalmayı planlıyodum ama olmadı. sabah gelip akşam dönücem hafta içi hangi gün gelmemi tavsiye edersiniz_?[/quote]
sen ilk bizim oraya ayak bastığımız gün gel,
sonra kar yağıp yollar kapanacak zaten :lol::lol::lol:
[quote=nuestra;138675]4 gün hafta sonu, 1 günde hazırlanma toplanma aşaması , o zaman kaldı 8 gün.
(Bknz Askerde terhis hesaplaması AKA Şafak)[/quote]
:lol::lol::lol::lol:
4 gün hafta sonu
2 gün valize ne koysam diye düşünme aşaması
1 gün valiz yerleştirme aşaması
eh pekde bişey kalmadı
:thumbup::thumbup::thumbup:
[quote=nuestra;138287]Abi sen VIP exclusive misafirimizsin. İstediğin her yere girebilir çıkabilirsin :001_smile:[/quote]
eyvallah sayın il başkanım :001_smile:
[quote=Baki;138552]arkadaşlar kalmayı planlıyodum ama olmadı. sabah gelip akşam dönücem hafta içi hangi gün gelmemi tavsiye edersiniz_?[/quote]
cumartesiii:biggrin::biggrin::biggrin::lol::lol:
[quote=ikoncan;138767]sen ilk bizim oraya ayak bastığımız gün gel,
sonra kar yağıp yollar kapanacak zaten :lol::lol::lol:[/quote]
:001_smile: güzel olur aslında keşkeeeeeeeeeeee diyelim o zaman :001_smile:.
hocam bende cumartesi isterdim ama hafta sonu erzurudma olmam gerekiyor. siz cumartesi mi olcaksınız_?
bu arada 14.00 den beri iyi kar yağıyor bilgilerinize....
[quote=Baki;138817]:001_smile: güzel olur aslında keşkeeeeeeeeeeee diyelim o zaman :001_smile:.
hocam bende cumartesi isterdim ama hafta sonu erzurudma olmam gerekiyor. siz cumartesi mi olcaksınız_?
bu arada 14.00 den beri iyi kar yağıyor bilgilerinize....[/quote]
cuma sabah orada olacağız,görüşmek isteriz