60cm kar varsa kesin kayanda vardır
Printable View
60cm kar varsa kesin kayanda vardır
Kartal Otel'i aradım, yağış sürüyor, 50 cm'yi geçti dediler telefonda..13'ünde açıyorlarmış dükkanı..:)
açsınlar artık yaw
açsınlar yoksa rezervasyonu iptal ederim.. evet evet tehdit ediyorum..
her yere geliyorda bi bizim erciyese kar gelmiyor
kartalkayada kar kalınlığı 60CM :D :D :D :D :D :D :D :D
Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kayak merkezi Kartalkaya'da iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı. Kayak merkezine karın yağdığını duyan tatilciler Kurban Bayramı tatili için rezervasyonlar yaptırmaya başladı.
Grand Kartal Otel yetkilileri, kar kalınlığının 60 santimetreye ulaşmasıyla birlikte bayram tatili rezervasyonu yaptırmak isteyenlerin sayısının arttığını kaydederek, şunları ifade ettiler:
''Bayram tatilini Kartalkaya'da geçirmek isteyen tatilciler karın olmamasından şikayet ediyorlardı. Karın yağmaya başlamasıyla birlikte ilgi arttı. Kar kalınlığı kayak yapmak için gerekli olan seviyeye ulaştı. Bayram tatilinde kayak merkezinde bulunan otellerin yüzde yüz doluluk oranına ulaşacağını düşünüyoruz.''
oleyyyyyyyyyyyy
Bayramda Dorukkaya günlük 274 YTL (230 Dolar)! Kartal Otel daha da pahalı!!! YUH.
ya bunlar çostu en sonunda kimse gitmicek o olcak (osmn bis gideruhq)
Bugün saat 12de dorukkaya ile konuştum 13 ünde açıyoruz sezonu dedi. Daha sonra yağdı mı bilmiyorum. yağdıysa belki daha erkene alırlar.
[quote=akbiyik ]
:) :D
AA'dan beni "çocuk" gibi sevindiren haber;
Kars'ta okullar tatil edildi
Kars'ta kar yağışı nedeniyle Selim ilçesi ve merkeze bağlı köylerdeki okullarda eğitime ara verildi.
Kars'ta gece etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle Selim ilçesi ve merkeze bağlı köylerde okullarda eğitim bugün ara verildi.
Sarıkamış'taki Bayraktepe Kayak Merkezi'ndeki pistlerde ise kar kalınlığının 125 santimetreye ulaştığı belirtildi.
A.A.
[/quote]
Kars'ı bırak...Adana'nın Pozantı ilçesinde bile okullar bir gün tatil olmuş... ;D