buraya kadar gelemez be abi...
Printable View
buraya kadar gelemez be abi...
o zaman bir de şuna bak;
493 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI
Doğu Anadolu Bölgesi'nde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 493 köy yolu ile Ardahan-Şavşat kara yolu ulaşıma kapandı.
Erzurum'da 403, Tunceli'de 50, Muş'ta 9, Iğdır'da 8, Erzincan'da 7, Ardahan'da ise 16 köy yolu halen ulaşıma kapalı.
Ardahan Karayolları 126. Şube Şefi Ümit Yıldırım, Ardahan-Şavşat kara yolunda etkili olan tipi ve fırtına nedeniyle yol açma çalışmalarının yapılamadığını belirtti. Yıldırım, “Fırtına durunca kara yolunu açmak için çalışmalara başlayacağız. Ekiplerimiz hazır bekletiliyor” diye konuştu.
ve şu habere
KARTALKAYA'DA KAR KALINLIĞI 60 SANTİM
BOLU’nun kayak merkezi Kartalkaya’da kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı. Kayak pistlerini kayakseverlerin hizmetine sunabilmek için çalışmalarını hızlandıran oteller, 2- 3 gün içinde sezonu açmaya hazırlanıyor.
2 bin 100 rakımlı Köroğlu Dağları’nın zirvesindeki Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 2 gündür etkili şekilde yağan kar, otel işletmecilerini sevindirdi. Kar kalınlığının 60 santimetreye ulaştığı kayak merkezindeki oteller, pistlerdeki çalışmalarını hızlandırdı. 12 Aralık’ta sezonu açmayı planlayan oteller, kar yağışının devam etmesi halinde 2- 3 gün içinde sezonu açacak. Kartalkaya’da, kar sıkıştırma makineleri pistleri bir an önce kayakseverlerin hizmetine sunabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
offffffffffffffffffffffffff süper 60 cm sezonu açıorus
meteorolojinin sitesindede uludağda 70 cm kar gösteriyo umarım bayrama erimez
haftasonu gidecekler için süper bi haber
Çok güzel, çok güzel heryerde açılsın sezon :)
kartepede acsın bı yanda acmasın ıstıyorum adamlar tekel sekılde parayı goturuyolar hersey onların elınde allahta buna gore verıyo ıste
hadi kartepe hadi açsın açsın... huh
heyecanlandım... yağ hadi yağ...
kartalkaya süper haber inşallah hava ısınıpda erimez.
arkadaşlar kartalkayanın günlük camına bakın sanki orda kayanlar war
[url]http://www.kartalotel.com/hava_durumu.html[/url]