[quote=oliver_han;138046]mesele savaşı kazanmak yigen... :sneaky2:[/quote]
sirf kazanmak ugruna bu isi yaparsan karsinda beni bulursun, biliyorsun degil mi oliiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sneaky2:
Printable View
[quote=oliver_han;138046]mesele savaşı kazanmak yigen... :sneaky2:[/quote]
sirf kazanmak ugruna bu isi yaparsan karsinda beni bulursun, biliyorsun degil mi oliiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sneaky2:
[quote=nuestra;138183][FONT=Courier New]Alkol Desteği ... Luniz & Nuestra[/FONT]
[FONT=Courier New][FONT=Arial]Luniz baba 58 kelle var. Bu işin altından kalkma formülü varmı ? [/FONT]:D
[/FONT][FONT=Times New Roman][/quote][/FONT]
:lol::lol: sanirim yok.. hadi ben buradan destekle ucuza alayim diyecegim ama... litre limiti de var, mumkun degil :closedeyes:
[quote=kupeli;138209]Sezonu kapatmana üzüldüm ama en iyisi bu galiba. Önce sağlık. Acil şifalar diliyorum.[/quote]
+1
cok gecmis olsun, detaylari henuz okuyamadim ama.. yine de once saglik diyorum;)
[quote=SAREmre;138219]Arkadaşlar tesise dönmeye takatı kalmayıpta ayagına kar motoru çagıran arkadaşları kayboldu diye lanse etmek ne kadar dogru???
:lol::lol::lol:[/quote]
:lol::lol: bu tanimlamaya bittim, budur :thumbup:
[quote=Night FLighT;137762]:lol: Sağlam espriydi....Bayıldım walla ..Bu defa kaybolmana izin vermeyiz Merak etme :thumbup:[/quote]
bana hedik mi hediye etçeksiniz yoksa woww
[quote=mnece;137775]İmza Şeysi .................... Luniz
Popocarting (Götebort)..... Luniz
Drag De Burosit ........... Pride
Sauna ..................... Oliver
Alkol Desteği ............. Luniz & Nuestra
Kayakla Rampa Atlayışı .... Küpeli
Cağ Kebabı Partisi ........ Oliver
Yastık Savaşı .............. Mnece & Pride
By Short&çizgili pijama-hıyar snowboard yarışları....kızlar&erkekler
Gökbey için arama kurtarma çalışmaları.....jandarma
burdasın işteee burdasın :D[/quote]
olmaz, kabul itmem.
1) gece kayağı organizasyonu bana ait...
2) gamze hanımı ayarlayabiliyorsanız canlı müzik eşliğinde ufak bir dinleti yaparım sizlere...
[quote=Seyirci;138246]nuestra biz bu listenin neresindeyük8)[/quote]
Abi sen VIP exclusive misafirimizsin. İstediğin her yere girebilir çıkabilirsin :001_smile:
bu arada kar kalınlığı 170'e düşmüşşşş :crying:
sakin olun arkadaşlar... bu hafta içi bir miktar erime daha olabilir... ancak önümüzdeki hafta yağış olacak... kar duasına çıkalım hep beraber... ;)
[quote=oliver_han;138373]sakin olun arkadaşlar... bu hafta içi bir miktar erime daha olabilir... ancak önümüzdeki hafta yağış olacak... kar duasına çıkalım hep beraber... ;)[/quote]
ben sürekli ediyorum o duayı da benim duanın çağı biraz küçük :001_tongue: anca istanbulun havasını bozmaya yetiyor ?????? sonra şirkettekilerden azar işitiyorum :001_huh:
[quote=mage;138378]ben sürekli ediyorum o duayı da benim duanın çağı biraz küçük :001_tongue: anca istanbulun havasını bozmaya yetiyor ?????? sonra şirkettekilerden azar işitiyorum :001_huh:[/quote]
yamansın yenge... nefesin kuvvetliymiş maşallah... :P :lol:
[quote=iceman;138382]Mage hemen bir kar duası organizasyonu yapar bize.. :P:lol:[/quote]
hazır yapılmışı var... buyrun: [url]http://www.kartutkusu.com/dag-kafeteryasi/2771-kar-duasi-topiki.html[/url] ;) :lol:
[quote=iceman;138382]Mage hemen bir kar duası organizasyonu yapar bize.. :P:lol:[/quote]
:o aha bi o kalmıştı bulaşmadığım organizasyon, yok abicim yukarıdaki ile organizasyon işlerine girmem :huh: bu akşam hafiften bi uyarı almışım gibi geldi bana , zorlamıyım fazla :lol: